Black Desert Online: ingyenes kezdőcsomag jár, ha elég gyors vagy

Szerző: xoki | 2018. October 04. | hír | 14 hozzászólás

A Black Desert Online egy buy-to-play MMO, amely rendelkezik egy 7 napos trial verzióval is azok számára, akik érdeklődést mutatnak a játék iránt, de vásárlás előtt szeretnék kipróbálni.

A Pearl Abyss és a Kakao Games jóvoltából most akár teljesen ingyen a tiétek lehet a játék, ha sikeresen teljesítitek a 7-day trial challenge-et.

A játék elérte a 10.000.000 regisztrált játékost, és ennek örömére a 7 napos próbából akár egy teljes játékot is csinálhattok. Ahhoz, hogy a tiétek legyen az ingyenes Starter's Package, egy karakterrel el kell érni az 56-os szintet és teljesíteni az Awakening küldetéssorozatot. Értelemszerűen a 7 napos trial ideje alatt kell teljesíteni a kihívást, de vigyázzatok, ugyanis erre csak október 17-ig lesz lehetőségetek, szóval érdemes minél előbb nekivágni, nehogy véletlen kifussatok az időből.

Miután teljesítettétek az említett küldetést, a Starter's Package körülbelül 10 perc múlva hozzáadódik a fiókotokhoz, viszont ha az oldalon bejelentkezve maradtok, akkor először ki kell jelentkeznetek, majd pedig vissza, hogy megkapjátok a csomagot.

A játékot a hivatalos oldalról tudjátok letölteni.

Black Desert
Black Desert
Black Desert
Megjelenés: 2016. March 03. (PC)
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: Pearl Abyss
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
visor261 avatar
5/1 Felrakom a polcra porosodni, pénzt nem adnék érte. Vannak benne jó dolgok de a negatívumoktól van hogy kilépek és másnapig nem érek hozzá. Elkezdtem írni egy listát de amilyen hosszú lenne inkább a jó dolgokat írom ide: Részletes karakter alkotás, a kamera mód utazás közben, szép a grafika. Ha nem lehetne ingyen beszerezi akkor 5/0 lett volna. Ha javítanak rajta lehet hogy élvezhető lenne 1-2 év múlva.
0
0
0
0
vyne avatar
Akkor sem jatszanek ezzel,ha ok fizetnenek nekem. 😃
Szamomra gagyi volt a combat meg ugy az egesz jatekmenet. A grafikat sem kell isteniteni mert semmi kulonleges. Nekem a wow ultra grafikan ezerszer jobban tetszik mint ez ultran. 😃
0
0
0
0
Kyrito avatar
2 nap max mert haverom accountját elkértem megnéztem hogy full új accountal amint nincs semmi gear mennyi at 58 az volt 4 nap szoval 7 nap alatt kb még az 59 ig el lehet menni ha droid az ember a grindelésben 😃 easy challange 😃
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Kyrito: És mindezt egy 10€-s játékért.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@Kyrito: egy fél órája végeztem a lvl56 al és az awakening el, most kaptam meg a starter package et.
annyira bazira azért nem easy ahogy te gondolod.
50es szintig még könnyen felfejlődsz még 2 nap alatt is.
de 50 től 56ig maga a pokol, olyan unfair nehézségű mobok ellen kell menned hogy ahoz képest a souls széria bolhafing,

eléggé valószínűnek tartom hogy azért csinálták ezt a trial challenget hogyha valaki megszereti a játékot de beleun annak a 6szintnek a nehézségébe az majd megveszi egyből, meg vesz egy csomó kakao casht.
amúgy minimum 50 milla ezüstöt ki kell dobnod fegyóért hogy úgy ahogy bírd a mobokat 50es szinttől.

pénzt biztos nem adnék ki érte mert egy tisztességes fast travelt nem voltak képesek eddig beleerőszakolni.
lovagolj 5km et egy két küldi végett ami kb 20percet elvesz az életedből.
egyik kezemmel a lovat irányítottam a másikkal meg ettem ittam cigiztem.
0
0
0
0
Vigilante avatar
Van egy gépigénye maxon. 😃 Vicc, hogy itt már egy 1080 Ti is dolgozik rendesen. 😃 Ritkán látni ilyen MMO-t, ami ilyen embertelen gépigénnyel rendelkezik, ha felrántjuk abszolút maxra a graf-ot. Annyira mondjuk nem estem hasra pedig a grafikától. 😜

https://image.ibb.co/eoU9ZK/Black_Desert64_2018_10_04_23_10_59_672.jpg
0
0
0
0
💬 2
FoLey avatar
@Vigilante: Eléggé túl van kontrasszozva a grafikája,mellesleg nem annyira szép is.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@FoLey: a karakterek kb úgy néznek ki mint amikor cbbe tex modot használ az ember a skyrim ban.
0
0
0
0
no avatar
A probléma inkább annyi, hogy bár érdekes kezdeményezés, más kérdés hogy kinek éri meg kb 5-10€-ért kockulni a "teljes" verzióért kitudja mennyi időt beleölni. Tippre azt az 56 szintet nem 1 óra meglépni, és nem is kettő. Ennyire olcsóra vagyunk mi játékosok értékelve.
De nem csak ebben az esetben, pl a Wargaming is előszeretettel csinál hasonló akciókat, spéci, rendszerint megvásárolható tankokért, hajókért kockulj 1 hetet-1 hónapot. A kapott cucc értéke max 5000.- . Persze nem kötelező kiszedni meg ha játszol folyamatosan akkor jó eséllyel meg lesz mindenféle erőlködés nélkül is.

És tessék adnak valamit és semmi sem jó nekünk, játékosoknak.
0
0
0
0
💬 4
MateLUL avatar
@Palanova: Na mert aztán az kurva nagy kérés hogy 2 hét alatt meglegyen valaki 56-os 😃 Tegnap alig 3 óra alatt kihúztam egy 18-ast. Redditen olvastam hogy 10-12 óra mire egy kezdőnek megvan az 56-os szint. Kicsit szét kellene nézni mielőtt ítélkezel. Nooffense. Ha meg a 10 eurós kezdő pack-on vagy kiakadva, legalább örülj hogy egy eleve fizetős játék meglehet ingyen, ártól független. Aki a kicsit nem becsüli... 😀
0
0
0
0
FoLey avatar
@MateLUL: Már akinek van ideje erre.Valaki meg bagóért akciósan megveszi pl. 1 euróért.
0
0
0
0
no avatar
@MateLUL: Nekem kicsivel tovább tartott a 10. szint elérése az egyik open hétvégén, mint pár óra. Abból kiindulva is bátorkodtam véleményt formálni.

Én nem az ellen vagyok hogy fizetős játék ne lehessen ingyen, hanem az ár a ráfordított idő tekintetében kicsit érdekes.
De végül is, 10-12 órát melózól 10€-ért, nem biztos hogy jó "fizetés". De 3 óráért sem.

Ám ami akar 10-12 órát kockulni 10€-s játékért, az tegye, szíve joga hozzá.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@MateLUL: tegnap kezdtem és már 50es vagyok.
még 6 szint + awakening és fain.
csak az a maradék 4 nap elég húzós lesz meló mellett.
32óra alatt csak meglesz tán az a 6szint és az awakening küldik.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Kinek van kedve egy hetet áldozni ebbe a sz..ba hogy aztán még több felesleges időt szakítson rá? Anime bénaság az egész. ;-)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció