Biomutant: már az első héten eladtak belőle egymillió példányt

Szerző: Pafry | 2021. August 18. | hír | 2 hozzászólás

Habár a kritikusok májusban nagyjából egy véleményen voltak azt illetően, hogy a Biomutant nem lett egy világmegváltó játék, azért a közepesnél kicsit jobb pontszámokkal, 70 körül zárt a Metacritic oldalán.

A játékosokat nem igazán hatotta meg a kritikusok véleménye, hiszen a játékból már egy héttel a május 25-ei rajtja után eladtak több mint egymilló példányt, bár ebben erősen közrejátszhatott a játékot körülvevő nagy hype is.

A játékot kiadó THQ Nordic anyavállalata, az Embracer Group nyilatkozata szerint a teljes fejlesztés, a marketing, a fejlesztőcsapat bére, de még az Experiment 101 felvásárlási költségei is mindössze egy hét alatt megtérültek, azóta pedig feltehetőleg már pluszban van a mutató. A vállalat így a játék eladási mutatóit az elvárásoknak megfelelőnek nevezte.

Az Embracer még egy érdekes statisztikát közzétett egy másik, égisze alá tartozó játékról, a februárban hatalmas diadalmenetet járó Valheimről. Április és június között ebből is 1,1 millió példányt adtak el, a játék összesen így már elhagyta az elképesztő 8 milliós álomhatárt, így úgy tűnik, továbbra sem lankad az érdeklődés 2021 egyik, ha nem a legnagyobb meglepetésjátéka iránt.

BIOMUTANT
BIOMUTANT
BIOMUTANT
Megjelenés: 2021. May 25. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Experiment 101
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Scorn Face avatar
Nem véletlen, ami jó az jó.
Pár plusz dolgot beletesznek és még ütősebb lesz.
0
0
0
0
bukta2 avatar
UE5 el jöhet a 2. Rész! :D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció