Bemutatkozott a Steam Remote Play

Szerző: xoki | 2019. June 17. | hír | 9 hozzászólás

Márciusban elrajtolt a Steam Link Anywhere nyílt bétája. A funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók okostelefonjaikra streamelhessék játékaikat, ha távol vannak az otthoni hálózattól. Ez a funkció hamarosan megérkezik a Steam In-Home streaminghez is, amelynek új neve Steam Remote Play lesz.

A Steam Link hardvernek búcsút kell intenünk, de magáról az ötletről azért nem mondtak le. A Steam Remote Play-nek köszönhetően bekapcsolva hagyhatjuk otthon a gépünket, hogy aztán játékokat futtassunk rajta a távolból, ha elég erős kapcsolattal rendelkezünk.

Mostantól tehát a Steames játékaitokat a laptopotokra, tabletetekre, illetve okostelefonotokra streamelhetitek, ha éppen nem tartózkodtok otthon. A PC és PC közötti távoli játék egyelőre kísérleti fázisban van, de ettől függetlenül nem valószínű, hogy sok gondotok adódik majd vele.

Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zole54 avatar
Sok felhasználónak lesz gondja vekle szerintem 😃
0
0
0
0
otikee avatar
4g hálózaton laptoppal is működne?

Tehát Otthoni gép lenne a stream (500Mbit nettel) én meg a laptoppal játszanék 4g hálózaton.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Még úgy is szaggat nekem amikor itthon vagyok ugyan azon a hálózaton. Vagy a telefon kevés neki (J5 2017) vagy a 60/15Mbit-es net, vagy a gépem nem bír lestreamelni egy mario szintű játékot.
0
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@DDarkness: Nekem meg a Steam controller-t nem sikerült összhangba hoznom még a telómmal, ezért csak pár steames játékomat próbáltam ki eddig a telómon... Ez még 1 béta verziós dolog, így lehet nem működik tökéletesen minden telóval, szoftverrel/driverrel-hardverrel egyenlőre..
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Szerintem is egy jó funkcionalitás, hasznosnak tartom. Nem minden embernek való és nem minden játékkal lesz élvezhető, de a lehetőség meg lesz és ez a lényeg. Látok benne értelmet 😀
0
0
0
0
xymano avatar
Én telefonra streamel tem anno kipróbálás miatt az evil withint a telefon kijelzőét pedig a tv re 😀
Egész jól működött.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Nem tudom h ez mennyire új dolog, de én már egyébként játszottam az androidos telómon a steames játékaimmal. Persze platformer, + puzzle, stb. játékokkal, pl. 1 FPS lövöldét inkább nem tolnék továbbra sem a telómon, vagy 1 RPG-t, ahol enyhén szólva sok a szöveg. 😆 😂

Nekem működik a PC és PC közötti távoli játék... Igaz, van Steam linkem otthon, + helyi hálózaton keresztül tolom.. De voltaképpen távoli játéknak nevezhető így is, mivel a laptopom másik szobában van a házban, nincsen kábellel a PC-hez kötve. Szépen megy bármelyik játék az olcsó laptopomon is Full HD-ben, max. grafikán, akadás nélkül streamelve vannak a steames játékaim az asztali vasamról. ....Azért nyomom sokszor a laptoporól egyébként, mert az a hálószobában van, szóval csak bedőlök ott kényelmesen a steames kontrollerrel, + projektorral kivetítve a játékok, + 5.1 hang.. Hát elég jó az összhatás. 😉 😀
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Na ez jól hangzik. 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció