Bejelentették a Trine 5-öt

Szerző: xoki | 2023. April 14. | hír | 12 hozzászólás

Hamarosan új résszel fog kibővülni a Trine franchise, és ahogy az a korábbi játékokra is jellemző volt, a Trine 5: A Clockwork Conspiracy szintén egy 2,5D puzzle platformer lesz, amelyen a finn Frozenbyte dolgozik.

A játék főszereplői Amadeus a varázsló, Zoya a tolvaj és Pontius a lovag, akiknek a királyságot kell megvédeniük a félelmetes Clockwork hadseregtől. A Trine 5 egy olyan mesevilágban játszódik, amely tele van varázslatokkal és csodákkal. Húsz felfedezésre váró pályával érkezik, amelyek között a drágakő barlangoktól a víz alatti átjárókig minden megtalálható lesz, ami egy ilyen körítésbe beleillik.

Egyedül vagy akár három barátotokkal vághattok bele a kalandba, miközben a továbbfejlesztett nehézségi rendszernek köszönhetően a játékosszámtól függően mindig friss és izgalmas marad a játék. Egy új képességrendszert is kaptunk, amely értelemszerűen a karakterek fejlesztését teszi lehetővé.

A Trine 5: A Clockwork Conspiracy idén nyáron érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és Nintendo Switch-re.

Trine 5: A Clockwork Conspiracy
Trine 5: A Clockwork Conspiracy
Trine 5: A Clockwork Conspiracy
Megjelenés: 2023. August 31. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Platform, Puzzle
Fejlesztő: Frozenbyte
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pcboy avatar
trine 2 complete storyval játszottam. a többi nem tudom milyen de az szép élmény volt kijátszani. Lényegében egy felturbózott szép meseszerű marió játékkal játszol. Ajánlom mindenkinek legalább egyszer kipróbálni.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
1-2 vel toltam bem is tudtam hogy van 3 - 4 😅
Eleg hamgulatos jo játékok😎
0
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@MaximumGame: A harmadik részen felültek a TPS vonatra, azt nem kellet volna erőltetni. Azt leszámítva kiváló játékok.
0
0
0
0
no avatar
Ez a franchise minden idők legjobb Puzzle Platformer játéka!!! (azzal együtt is, hogy a harmadik rész nem annyira sikerült jól) :)
0
0
0
0
enslaved avatar
@X9K338DA: Volt bizony, és mind remek játék volt, de különösen a 4. ütött nagyot. Várós nagyon.
1
0
0
0
joshsword avatar
@enslaved: Nekem pont a 4 nem tetszett :(
0
0
0
0
enslaved avatar
@joshsword: Van ez így. Nem lehetünk egyformák.
1
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Egyiket sem jatszottam meg, lehet ideje lenne elkezdenem, a mejelenese, stilusa a korabbi reszeinek tetszett es haverok is dicsertek h jo jatek(ok).
0
0
0
0
💬 3
enslaved avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Megerősíthetem csak. Az Unruly heroes - zal is érdemes egy próbát tenni, stílusilag hasonló, mégis más a hangulata.
1
0
0
0
MaximumGame avatar
@enslaved: Köszi a tippet én is ránézek 😁
1
0
0
0
enslaved avatar
@MaximumGame: Szívesen, szerintem tetszeni fog. Egyébként a Trine esetében sokak szerint a 3. volt a leggyengébb (jobban összpontosított az akció elemekre), a 4. meg a legjobb. Nos, a 4. valóban a legjobb volt, nekem utána viszont a 3. következik🙂 Az Unruly heroes is jobban összpontosít az akció elemekre, de ott vannak a jó kis puzzle platformer elemek is plusz a 4 váltogatható szereplő.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció