Az Intel leleplezte a Core i9-9900KS CPU-t

Szerző: xoki | 2019. October 29. | hír | 79 hozzászólás

Az Intel végre hivatalosan is leleplezte a Core i9-9000KS CPU-t, amelyet úgy reklámoznak, mint a világ legjobb gamer processzorának továbbfejlesztett változata.

A KS modell egy 8 magos és 16 szálas CPU, amelynek turbo frekvenciája 5 GHz, az alapórajele pedig 4 GHz. A nyitott szorzójú processzorra 127W TDP, valamint 16 MB Intel Smart Cache jellemző. Az Intel Core i9-9900KS Special Edition processzort limitált számban fogják világszerte piacra dobni, és már nem is kell rá sokat várnunk, ugyanis október 30-ától válik majd elérhetővé, a kiinduló ára pedig 513 dollár lesz. A processzor részletes specifikációit itt találjátok.

Hozzászólások: 74
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wiza avatar
jöhet egy i-9
[LINK]
0
0
0
0
💬 3
wiza avatar
@ben_aloha: Minek örülsz hatost dobtál?😂 Vagy buksz a niggusokra...
0
0
0
0
Apor avatar
@wiza: [LINK]

Fire Strike: 20619.

A kártyád erősebb mint nekem.
0
0
0
0
susguy avatar
Popcorn túladagolásban szenvedek.
0
0
0
0
💬 2
FoLey avatar
@susguy: Nembaj én is hoztam popcornt. Jó olvasni. 😆
https://www.rachelpaulsfood.com/wp-content/uploads/DSC_0697.jpg
0
0
0
0
no avatar
meghajtva azért simán felmegy az a fogyasztás 165-170 wattra is.... vízhűtés kell rá, amit a duna táplál... 😀
0
0
0
0
carl18x avatar
Na most már a boltok polcain? Micsoda hir 😃 Hiányzott a piacról mint egy falat kenyér, biztos lesz néhány ember aki bedől az intel marketingnek. De a 10. generációt kéne piacra dobni, mert a Zen 2 ellen csak az lehet versenyképesebb. 4/8 szálas I3, 6/12 szálas I5,8/16 szálas I7, és 10/20 szálas I9 kéne már a piacra.

Hát a 9900KS minimális órajel emelés, de semmi több csak skylake 😃
0
0
0
0
sunny474 avatar
PS: tessék venni hozzá egy kis folyékony nitrogént is mivel a doboz nem tartalmazza, ha a mezei AIO vízhűtés kevés lenne.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Egészségükre.
Egy mondás jutott eszembe arról, hogy ezt is valaki meg fogja venni.
"Egy mindig van"
0
0
0
0
💬 1
Apor avatar
@Scorn Face: Egy, ami sötétbe zár. Bilincs, az egyetlen.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Mindjárt jön Enslaved és írjaa hogy "Megrendelve". 😃
0
0
0
0
💬 39
Moaa avatar
@Quadgame94: 😃DDDDDDDD +10!!! (isten látja lelekem a poén kedvéért írom) A gyerekek meg kapnak valami leharcolt 8700k-1080ti-t a ps4 pro és az 55" 4k tv mellé.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Moaa: Valahogy a te képeidből sem derül ki semmi konkrét, de csak én vagyok itt a mumus.
0
0
0
0
wiza avatar
@enslaved: Népszerűbb vagy mint az Epic store 😂😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@wiza: Ahogy elnéztem annál nem nehezebb😀
0
0
0
0
Moaa avatar
@enslaved: én kompletten rakattam össze a HI-Tech műhellyel Ausztriában, ezért nincsenek dobozaim 😀 de bármikor nagyon szívesen küldök pár képet ha megnyugtatja kicsiny lelked 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@Moaa: Engem az sem érdekel ha csak beírod az adatokat és képeket sem tennél fel, nem azért járok ide fel hogy ezzel foglalkozzak, ezek csak azoknak annyira fontosak akiknek alsó kategóriás a gépük. Ebben az országban nem úgy működnek a dolgok mint kint.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Mint kint az utcán? 😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@Chris9: Te ennyire ráérsz? Ja, szar az idő, vége a közmunkának, egy olcsó telefonra meg csak futja abból az összegből.
0
0
0
0
Puffin avatar
@enslaved: Miért kell közmunkásnak nevezni valakit akinek nem tellik hiper szuper gépre?
0
0
0
0
enslaved avatar
@Puffin: Ugyan Puffin, ez a friss reges gyerek semmi másért nem jár fel csak hogy engem piszkáljon, belém kössön, én már régen nem akarnék csak a témához szólni, de miatta nem lehet. A másik sráccal békét kötöttem már, sőt elnézést kértem tőle, de ez a .... csak folytatja tovább, itt rágalmaz, belém köt folyton. A közmunkás egyelőre még szolid a részemről, ha így folytatja más következménye lesz az ámokfutásának, teszek róla.
0
0
0
0
no avatar
@Quadgame94: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Jaja 😃 Megrendelve = Eszközök + Szerkesztés + CPU név törlés + Tetszőleges CPU beírás. 😃
0
0
0
0
TheXperia1 avatar
@Quadgame94: Ez tetszett most 😉
0
0
0
0
enslaved avatar
@TheXperia1: Szerintem is nagyon ***a volt😉
0
0
0
0
enslaved avatar
Milyen fura azért nem, kisebb procira írtam át a 9900k - t, nem nagyobbra. Micsoda hiba volt..........Gondolom szar érzés hogy 29 évesen nincs olyan géped sem mint az én gyerekeimnek akik 13 évesek. Van ez így😀
0
0
0
0
TheXperia1 avatar
@enslaved: Kis babócám te el vagy nagyon szállva a földtől. Nem tudom melyik bolygón vagy de tuti k*rva messze vagy tölünk. Csomóan rajtad nevetnek 😉 Tudom nem fog ez téged érdekelni de sebaj...
0
0
0
0
enslaved avatar
@TheXperia1: Jól írtad, nagyon nem tud érdekelni, viszont bírom ahogy egy cikknél velem foglalkoztok nem amiről kellene😀
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
Tudod kinek vannak kölykei? Egyet tippelhetsz. Nem a kutyáknak, annyit segítek. Arról meg halvány sejtelmed nincs hogy kamugép vagyok e, megérzésekre meg nem érdemes hagyatkozni, mert nagyon pofára lehet esni végül.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
Ez így van, miután a saját magam által fotózott képekről is azt állította a "nagyérdemű" hogy nem a sajátjaim már nem vettem a fáradságot ahhoz hogy az 1080 Ti leváltását követően képeket csináljak, feltettem ami szinte vagy teljesen megegyezett az enyémmel. Nyilván volt annyi eszem hogy tudtam mi lesz velük a helyzet. Ezzel be is fejeztem.
0
0
0
0
no avatar
Nem kell vele foglalkozni , nincs is gépe .. hardver apróról lövi a képeket törölt hirdetésekből és azokat tölti fel.. 😀 Én már rég kiraktam volna egy ilyen gépigény oldalról. Ennyit kamuzni még embert nem láttam.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Chris9: Csak egy kérdés: Megnyugodnál ha venném a fáradságot és szétkapnám a gépem és feldobnám a képeket? Plusz még a többi gépekről is? Akkor abbahagynád, vagy ugyanígy folytatnád az aljasságaidat? Mindezt úgy hogy a házam is benne legyen, plusz a gépek dobozai az autóm tetején.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Quadgame94: Látom a cikkhez nem tudtál hozzászólni nagyokos, csak flamet kelteni.
0
0
0
0
Techthomas avatar
@enslaved: Na a kutat ásó flamer troll, látom itt is barátokra tettél szert! Megint kelted már a kocsma hangulatot....

MyNameIsNobody: Hagyd rá ritka gyenge a felfogása, idő pocsékolás mert tegnap mire kiszedtem belőle a bizonyítékot törölve lettek a hsz-ok. Így van mindenki tudja már hogy egy kamusi troll!!! Ide jár vitatkozni a szerencsétlen,közbe meg teszi a Jani-t.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Techthomas: Nem én kezdtem, közmunkás, hanem észrevettem hogy engem ekéz a sok nagyokos, gondoltam reagálok valamit. Vigyázz, mert ha megint elkezded törölve leszel ismét😀 Azzal meg hogy végig trágárkodtad azt az oldalt csak egyet bizonyítottál, de azt nagyon.
0
0
0
0
Techthomas avatar
@enslaved: Aki itt bizonyított az te voltál! Másikba meg ne menjünk bele mert azt hiszem nem én anyáztam többször is te ''nagyokos'' Mr felsőbbrendű!!!! Menjél tallózgassál pár képet addig se idegesíted a hülyeségeidel itt a jó népet! Bár te ezt élvezed mint kiderült az is ugye.. De hát ilyen egy troll élete, nem véletlenül vagy te ennyire sötét!!
0
0
0
0
enslaved avatar
@Techthomas: Már keresgélek mi hasonlít még jobban a gépemhez, de nem találok, szóval lehet hirtelen felkerülnek a saját gépekről készített képek, csak figyelj, odatéve a nick neves címkéket mint az 1080 Ti esetében, és hogy fokozzam a házam előtt fogom megcsinálni, szerintem úgy lesz igazán érdekes, plusz lehet az autóm tetejére rakom a dobozokat😀
0
0
0
0
Techthomas avatar
@enslaved: Azt csinálsz amit akarsz a lőtéri kutyát nem érdekli se hiszi már el! De hajrá addig is le kötöd magad vmi értelmessel.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@enslaved: Ehhez a cikkhez nem igazán van mit hozzászólni. 9900KS 😃 Nevetséges.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Quadgame94: Senki nem mondta hogy lenne bármi értelme ennek a procinak, ez pont olyan mint amit az nVidia csinál kártyák terén, adják ki a sok felesleges alsó-közép kategóriás kártyáikat, amelyekkel már Dunát lehetne rekeszteni.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@enslaved: Az nvidia annyival másabb, hogy készülnek az RX5500 sorozatra. A gond az, hogy alapból ezeket kellett volna kiadnia. A 2070-nek alapból a 2070S-nek kellett volna lennie, ezért sem szimpik nekem. Kiadnak egy kártyát és a konkurencia miatt kiadják a 8%-al gyorsabb változatát...
0
0
0
0
enslaved avatar
@Quadgame94: Na jó, de nézd meg hány kártya jött már ki az alsó szegmensben: 1650, 1660, 1660 Super, 1660 Ti........
Értelmetlen. Mondjuk igaz ez feljebb is, 2060, 2060 Super, és így tovább. Hozzáteszem, van választási lehetőség legalább, AMD fronton meg van az 5700 vagy az XT jelenleg amelyek már hoznak egy szintet, a Vegával eléggé mellélőttek, a mai napig kompatibilitási gondokkal küzdenek, bár az 5700 - asokkal is van baj.
0
0
0
0
Techthomas avatar
@Quadgame94: Amúgy az, jól mondod nevetséges hogy a ryzen ellen ilyen módon próbálnak kapálozni. Vinné le az árakat az megint érdekes verseny helyzetet teremtene! 😀
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@Techthomas: Az Intelnek nem is prioritás már az asztali vonal. Mobil és szerver procikban van a pénz. Az EPYC-ek persze szét alázzák őket ott is, de sokakat megvesz az Intel, hogy ne váltsanak platformot. Mobil fronton jól állnak még, bár ott is veszítenek a részesedésükből. Golden Cove-ra leszek kíváncsi. Azzal vissza vághatnak majd.
0
0
0
0
Techthomas avatar
@Quadgame94: Az igaz. Hát majd látjuk mi lesz ebből tudod lassú víz partot mos.Meddig megy még ez a üzlet politikai és meddig dőlnek be neki az a jövő zenéje. De az tény hogy azért a amd szépen felzárkozott a piacon!
0
0
0
0
Techthomas avatar
@Quadgame94: Jah meg azt tegyük hozzá hogy szerintem azért nem prioritása az Intelnek az asztali front már , mert tudják ők uralják a piacot. De mihelyst kezd ki csordogálni a pénz a kezük alól sztem nem fogják jó szemmel nézni. Pénz a lényeg mindnek és az minél több legyen, mert ha ott el vesztik az előnyüket aztán nehogy a többi piacon is folytatódjon a szisztéma...
0
0
0
0
enslaved avatar
@Techthomas: Az Intel nem fog pénzügyi gondokkal küzdeni, ettől ne félj.
0
0
0
0
Techthomas avatar
@enslaved: Minden pénztárca ki ürül 1x ha több a kiadás mint a bevétel. Én nem félek ne aggódj van nekik már bőven, az elmúlt évtizedek alatt össze szedték ők szépen magukat.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Techthomas: Pont mint az nVidia. Az utóbbi években nem volt nekik ellenfél az AMD, bármit megtehettek, az árakat is úgy lőtték be ahogyan akarták, most hogy azért már a pirosak is fejlődtek szépen, okosabbnak kell lenniük, de mint mondtam, olyan a pénzügyi hátterük hogy nem mennek csődbe némi árcsökkentés miatt.
Spoiler!
Egyébként meg sajnálom azt a vitát, meg azt is ahogyan én reagáltam olykor, főleg az egyiket, de azt nagyon. Én elásnám a csatabárdot, sőt el is ástam, a többi rajtad múlik. Ritka pillanat, de elnézést kérek tőled, nem volt méltó hozzám amiket írtam, persze a tieid sem voltak éppen szépirodalmi alkotások😉 Változtatok innentől, szolidabb véleményeket fogok írni, és főleg a témához illőt.
0
0
0
0
Techthomas avatar
@enslaved: Pontosan!

Hát nem tudtam hogy szépirodalmi versenyen vagyunk. De lényeg hogy el fogadom ez inkább mutat érettségre mint a többi, amúgy se volt soha a kenyerem a vitatkozás. Általában vagy ki röhögöm vagy tudomásul se veszem evvel általában jobban idegre teszem őket. Hát elég nehezen de csak sikerült jobb belátásra bírnom, jó az ilyet olvasni,. Na további szép napot! 😉
0
0
0
0
enslaved avatar
@Techthomas: Viszont😀
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Intel:McFly
AMD:Biff
Mindent elmond,minden mozdulat és szó számít!
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Az igen van fogyasztása, 127W TDP nem semmi! 😲 😲 😲
0
0
0
0
💬 5
Apor avatar
@Gyrger72: A sima 9900K is képes terhelés alatt berágni akár 400W-ot is. 😆
0
0
0
0
Gomi87 avatar
@Apor: igen és ott csak 95 w van megadva akkor csak a procinak kell igy egy 600 as táp meg egy északi sark hogy lehütse 😀
0
0
0
0
Apor avatar
@Gomi87: 1000W-ost adtam neki, azzal el van.
A hűtésem éppen megfelelő, meg vagyok vele elégedve. 140W körüli fogyasztású procit is képes 75C fok alatt tartani, húzott állapotban is.

A KS verzió fogyasztása pedig több lesz 127W-nál, szerintem 130W lesz az. Persze, alul feszelni mindent lehet.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Gomi87: Intel esetében a TDP az alapórajelre vonatkozik, azaz egy 8700 is csak akkor 65W amennyiben alapórajelen megy, 4.3 - on fesztől függően 70-120W között tud enni ha odapörkölnek neki. Amit viszont nem szabad elfelejteni, hogy pl. játék közben a proci nem 100% - on dolgozik, azaz jó ha eszik 30-40 w körül, szóval ettől még nem kell 1000 W - os táp alá ha van mellette egy 2080 Ti akkor sem, egy jó 650 - es már elég.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Gyrger72: Nem újdonság intelnél, főleg hogy a valósághoz semmi köze, nameg a TDP nem azonos a fogyasztással 😃
0
0
0
0
Apor avatar
Lehet megveszem, a régi kezd elavulni.

https://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/12/nick-cage-lol.gif
0
0
0
0
💬 13
Apor avatar
@19ati93: 😆 😆

Spoiler!
De bakker, ezt a kreténséget ! Eladják a sima 9900K-át, húzott állapotban, ez valami zseniális !!!
0
0
0
0
no avatar
@Apor: Nem olvastad el figyelmesen.. Ez Gémer processzor 😆
0
0
0
0
Hiroshi_Ayugai avatar
@Chris9: De akkor az RGB ledeket lehagyták róla 😃
0
0
0
0
no avatar
@Hiroshi_Ayugai: Honnan tudod hogy nem építenek a kupakba RGB ledeket?
0
0
0
0
Apor avatar
@Chris9: Ja, hát van benne valami.

A jelenlegin már kezdett akadni a super mario és a DOS, szóval biztosan érdemes lesz cserélni !

😆 😆
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Apor: Ezt az érzést a legjobban csak Nicolas Cage tudja átadni 😃
0
0
0
0
Apor avatar
@Rocky12: Ja, jó ez a gif ! 😀 😀

Az intel viszont most próbálja hülyére venni a vásárlóit.
Csak az a szomorú, lesz olyan, aki ugrani fog rá, mint gyöngytyúk a takonyra.

A 10. generáció meg a küszöbön van, és a 9900K-át 10700K néven fogják árulni, és lehet, hogy olcsóbb és gyorsabb is lesz mint a 9900KS.
0
0
0
0
no avatar
@Apor: Nem nehéz gyorsabbat kotyvasztani, tekintve, hogy a K és a KS között van 0,4GHz alap órajel többlet. Akinek ez megér +30-50$-t az vigye. De szerintem 2-3 katt-ból egyszerűbb többletet varázsolni mint, hogy valaki felkeljen a gép elöl és elsétáljon a boltba.
0
0
0
0
Apor avatar
@LordSzalko: +1

Nekem ez 3 kattintás.
0
0
0
0
no avatar
@Apor: Nem haltál bele? Homemade KSucks.
0
0
0
0
Apor avatar
@LordSzalko: Nem. De pisilnem kell, régen nem voltam.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció