Az Infinity Ward bejelentette a Call of Duty: Modern Warfare 2-t

Szerző: xoki | 2022. April 29. | hír | 12 hozzászólás

Egy ideje már tudjuk, hogy idén egy új Call of Duty érkezik az Infinity Wardtól, amely a 2019-es Modern Warfare reboot folytatása lesz. Az Activision Blizzard pénzügyi beszámolóját követően pedig végre hivatalosan is megerősítették a Modern Warfare 2 érkezését.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) idén, előreláthatóan valamikor novemberben fog megjelenni. A fejlesztőstúdió egyelőre csak a játék logóját leplezte le.

A félreértések elkerülése érdekében fontos kifejteni, hogy az Infinity Ward 2019-ben adta ki a klasszikus, sokak által kedvelt Modern Warfare rebootját, amelyben több jól ismert karakter is visszatért. A frissen megerősített Modern Warfare 2 ennek a közvetlen folytatása lesz, amely elkülönül az eredeti, 2009-ben megjelent Modern Warfare 2-től.

Korábban kiderült, hogy a franchise 50 millió játékost veszített el az utóbbi időben, szóval a Call of Duty: Modern Warfare 2-nek nagyon ütősnek kell lennie, ha vissza akarják nyerni a rajongók bizalmát. Mellesleg az új játékkal a Warzone is megújul, ráadásul 2023-ban a Warzone 2 is elérhetővé válik majd.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
Megjelenés: 2022. October 28. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Infinity Ward
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Amit elő lehet rendelni, már teszem is :D
2019es cod után egyik sem fogott meg.
De remélem ez meg fog :)
0
0
0
0
nagyattila94 avatar
Jöhetne már egy trailer 😂
0
0
0
0
Liptik avatar
Első világháborús COD-nak jobban éreztem magam volna, de szerintem biztos vétel, mint az első része, csak sokat foglal.
0
0
0
0
💬 3
Belchior10 avatar
@Liptik: Ez a trend manapság. A komoly játékok 80-100 GB helyet igényelnek.
0
0
0
0
kismadar avatar
@Liptik:
Első világháborús COD-nak jobban éreztem magam volna


Akkor legyél első világháborús COD! ☠️
0
2
0
0
bassus16 avatar
@kismadar: A mai világban ez teljesen normális. Mindenki az aminek érzi magát. 🤣
0
1
0
0
MrPAYER avatar
Nálam az előző MW mind sztoriban, mind multiban toronymagasan a legjobb shooter amihez életemben közöm volt. Amit az Infinity Ward 2019-ben lepakolt az asztalra az előtte és utána is példátlan, a grafika, a hangok, maga a játék atmoszférája, az egész engine ami alatta dübög, ideértve a gunplayt ami szintén világelső nálam, nem a realizmusa miatt mert nyílván az nem sok van és isten mentsen meg attól, nekem már a BF féle töltény ballisztika is túl sok, de maga az érzés ahogy leadsz egy sorozatot bármilyen fegyverrel, abszolút a best.

Ahogy lehet azonnal megy a pre-order, és ebbe is benne lesz több ezer óra az új Warzone-al együttvéve, mint az előző MW&WZ-be.
3
0
0
0
💬 5
santakigyo avatar
@MrPAYER: A 2019 rész multija egész jó pedig nem érdekel túlzottan a téma.
A kampány az meg tipikus script halmaz, semmi egyéb. Rövid és még tele is van szövegeléssel.
Ami egyedül tetszett az az éjszakai rész a házban. Kár, hogy csak ennyire futja ennyi év és rész után.
De persze mivel nincs más ennek is örülni kell. Fogok is de nem teljes áron.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@santakigyo: Ezzel nem értek egyet, számos kiemelendő része volt a kampánynak. Kezdve olyan lájtos dolgokkal, hogy egy flashback küldetésen keresztül megtudhattuk, hogy Price és Farah hogyan ismerték meg egymást, meg volt neki ágyazva, hogy évekkel később is miért segít a "barátjának" Price és nem csak annyi, hogy a hős amerika megment mindenkit (btw nem is amerikai a csávó alapból). Aztán ott volt egy csavar is, hogy Farah testvére árulta a gázt az oroszoknak titokban mindvégig... Továbbá én nem tudom, hogy mikor láttam más FPS-be olyat hogy egy kb. 10 éves kisgyerekkel bujkálni a saját házában egy spetznaz katona elől aki előtte fél perce verte bucira az apját a szeme láttára. A nagykövetség ostroma pálya is kiemelkedő volt.

Script halmaz? Úgy kell rá tekinteni mint egy interaktív Hollywoodi filmre. Vagy te mit vársz el egy FPS játék singleplayerétől? Nulla szövegeléssel és történet kibontakozás nélkül mész egyenesen és a gameplay 100%-ában lövöd akit érsz? Akkor ott a Doom széria.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@MrPAYER: Az interaktív film hasonlat tökéletes, mert kb olyan szinten már mint a legtöbb film.
Sokadik rókabőr ez is. Nem dísznek tervezik ritkábban kiadni a részeket. Esik a színvonal már régóta.
Persze akinek tetszik hajrá játszon vele, de hála az égnek egyre többen vannak akik nem nyelik le már évről évre ugyanazt.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@santakigyo: Szerintem ez, hogy az MWII két évig lesz támogatva a szokásos egy év helyett az csak annyit jelent, hogy vagy maguktól, vagy a Microsoft hatására, most ez mindegy is, de rájöttek, hogy nem a mennyiség hanem a minőség a fontos. Eddig epizódonként hat darab szezont kaptunk, most ez sanszos, hogy kitolódik 12-re. Ami valljuk be vásárlói oldalról sem rossz, mert ha már ígyis-úgyis ki kell perkálni a 60 eurót, legalább nem évente, és több contentet kapsz ugyanannyi pénzért hosszabb időn keresztül mint előtte. Aztán ott van az is, hogy így a Treyarchnak is több ideje marad egy évvel a következő játék megjelenéséig, ami biztosan annak sem fog ártani, hogy nem kell annyira kapkodni. Inkább ritkábban legyen rész de akkor az minimum olyan színvonalt képviseljen mint a 2019-es epizód és akkor nem lesz itt baj. Számomra teljes mértékben üdvözlendő ez a két éves támogatottság.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@MrPAYER: Ez így van.Ártani nem fog, bár engem az egész warzone rész hidegen hagy. Viszont a multi rész miatt esélyes, hogy beruházok rá használtan, féláron PS-re.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció