Az év játéka díj 2015

2015. December 10. | hír | 174 hozzászólás

Idén is meghirdetjük a Gepigeny.hu: Az év játéka díjat, ahol a gepigeny.hu közösség tagjai szavazhatnak a 2015-ös év legjobb játékára.

Csak szavaznotok kell a szerintetek legjobban sikerült játékra a következő linken:

Az év játéka díj 2015 szavazás (lezárva)

Szavazás zárása: 2015. december 27. 23:59:59 (GMT)
Eredményhirdetés: 2015. december 28.

Jó szavazást!

Az eredmény:

A szavazataitok alapján 2015 év játéka a Grand Theft Auto V (PC)

Második helyezés: The Witcher 3: Wild Hunt

Harmadik helyezés: Fallout 4

Hozzászólások: 174
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
susguy avatar
The Talos Principle.
Gyönyörű látvány világ és zenei kíséret, tökéletesre csiszolt játékmenet, verhetetlen történet és atmoszféra. A jobbnál jobb Easter Eggek csak egy hatalmas adag hab a tortán.
0
0
0
0
gamerklub2 avatar
Killing Floor 2.Nekem ez a jó game egyszerűen jó grafika.A gta 5-re nem fogok mert szar a grafika 2015-ben már nem szar grafkiák vannak de a gta 5 tányleg szar a grafika.
0
0
0
0
Psyhotoxic avatar
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ! 😆
de itt külön kategória szerint jobb lenne szavazni,több legjobb is volt idén!
0
0
0
0
3az7 avatar
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 😃
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Ori and the Blind Forest
Nekem ez a játék tetszet a legjobban idén.
0
0
0
0
no avatar
Fallout 4. Én a listából csak ezt próbáltam, meg egyébként is. 😎
0
0
0
0
repulomajom-legikoz avatar
Én a GTA 5 és a Life Is Strange között gondolkodtam, és a LIS-t választottam, annak ellenére hogy a játék végén semmit nem számít hogy milyen döntéseket hoztál és a történet összességétől sem feltétlenül voltam elájulva. Összességétől! Voltak nagyon jó magával ragadó pillanatai is, meg úgy egyébként az egész játék nagyon magával ragadó, minden hibája ellenére! Amit a legjobban sajnáltam az, az hogy a döntéseinknek nincs akkora jelentősége mint amit az elejétől megpróbál velünk elhitetni a játék, meg 2015-höz képest például a növényzet/fák kidolgozottsága elég gyér grafikailag amolyan erős közepes körül van, de ez igazából nem nagyon zavart. A döntés hozatalok következményeire kellett volna jobban rámenni, mert egyébként a játék mindvégig lekötött és szórakoztatott. Mindenesetre akárhogy is, elégé tetszett ahhoz hogy rá szavazzak. Nálam a csúcsot a Mafia első része tartja, ha minden évben kiadnák, én minden évben arra szavaznék. A TOP 10-embe beleesik a Life Is Strange is.

Nem mintha a GTA 5 a SW Battlefront a Witcher 3 stb... nem sikerültek volna nagyon jól, de nekem a Life Is Strange volt a legkedvesebb.
0
0
0
0
mufan93 avatar
Witcher 3 és a Life is Strange között gondolkoztam. Showtekk tökéletesen össze is foglalta miért is jó a Witcher. Life is Strange erőssége szerintem meg a hihetetlenül jó story. Az összes epizód remekül sikerült, mikor befejeztem egyet már azóta vártam a kövi részt és nekem személy szerint nagyon bejött a grafikája\látványvilága. De sajnos csak egyet lehet választani így lett nálam a Witcher a befutó.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Csak azért is a DiRT Rally... nincs ellenvetés 😃
0
0
0
0
susguy avatar
MoonW: Van egy pár Early Access játék, amik hivatalosan nincsenek megjelenve. Tales from the Borderlandsből jóval több példány kelt el, mint a Minecraft: Story Modeból, egyedül azért mutatja a gépigénynél előrébb a "Népszerűség" mutatón, mert még csak most jelennek meg az új részek, most "aktuális", a Tales from the Borderlends részek már megjelentek mind, egyébként az is volt legalább ennyire népszerű. Bár annyira nem zavar, hogy így alakult a lista, túlélem ^^
Egyedül az Early Access játékokat tartom indokolatlannak. Még ha sikeresek is, semmivel nem többek egy alpha/beta verziónál.
0
0
0
0
no avatar
Egyértelműen MAD MAX! 😆

Minden benne van amit egy jó játéknak tartalmaznia kell: felfedezés,epikus harcok,jó sztori. 😃
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Nálam a Witcher 3 tarolt rendesen, viszont voltak még igencsak jó minőségű játékok. Az Ori and the Blind Forest-et emelném ki közülük és a Legacy of the Void-ot. Bár a W3-at tartom a legjobbnak én most az Ori-ra szavaztam (úgy is a W3 nyer alapon ).
0
0
0
0
MoonW avatar
Protein: csak a legnépszerűbbeket raktuk a listára, mától -1 év intervallumban. Ha jól tudom mind megjelent, epizódikusoknak minimum az első része.
0
0
0
0
Liptik avatar
Végre, év játéka szavazás újra, csak jó játék nyerjen. Szerintem, azért itt másabb lesz, mint Game Awardson, hiszen itt a többség dönt.
0
0
0
0
susguy avatar
Meg nem jelent játékok minek vannak a listán?
Tales from the Borderlands miért nincs a listán? Főleg ha már a Minecraft: Story Mode bekerült, amiből még kint sincs az összes rész.
0
0
0
0
showtekk avatar
Witcher 3

Rég volt olyan játék ami ennyire lekötött, ráadásul ilyen hosszan. A Story, a hatalmas bejárható terület, a szereplők az, hogy a játék már elsőre is játszható állapotban jött ki (manapság ez is nagy szó), hogy utána is számtalan rajongók által figyelembe vett javítást eszközöltek, 16 ingyenes DLC jött ki rá meg ugye a kiegészítő is tökéletes lett, továbbá 2016ban is jön extra tartalom a játékhoz. Számomra egyszerűen nem kérdés minden szempontból, hogy a Witcher 3 lett az év játéka 😀
0
0
0
0
winrar avatar
Mad Max

Régóta nem játszottam olyan játékkal, ahol csak a lootolás napokig (nem játékbeli, hanem igazi) leköt és az elsőtől az utolsó percig élvezem. Tökéletes optimalizálás, a helyszínhez képest nagyon jól kihasznált lehetőségek. Számomra ez az év legnagyobb meglepetése és legjobb játéka is egyben.

A másik első helyezett a GTAV lenne, amit kétszer ki is játszottam, és 60+ órám van az Online részben is. Viszont ez mégiscsak egy 2013-as játék és ha tényleg az év játékát nézzük, akkor nem az, emiatt sem szavaztam rá.
0
0
0
0
FoLey avatar
Life is Strange

Sztorija üti nekem ez a lényege,de a grafika sem rossz.
0
0
0
0
xoki avatar
AC rogue
Úgyis a witcher 3 vagy a GTA V nyer szóval szavaztam arra amibe a legtöbb játékidőt raktam bele..
0
0
0
0
MoonW avatar
Ki mire szavazott és miért arra?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció