Az év játéka díj 2015

2015. December 10. | hír | 174 hozzászólás

Idén is meghirdetjük a Gepigeny.hu: Az év játéka díjat, ahol a gepigeny.hu közösség tagjai szavazhatnak a 2015-ös év legjobb játékára.

Csak szavaznotok kell a szerintetek legjobban sikerült játékra a következő linken:

Az év játéka díj 2015 szavazás (lezárva)

Szavazás zárása: 2015. december 27. 23:59:59 (GMT)
Eredményhirdetés: 2015. december 28.

Jó szavazást!

Az eredmény:

A szavazataitok alapján 2015 év játéka a Grand Theft Auto V (PC)

Második helyezés: The Witcher 3: Wild Hunt

Harmadik helyezés: Fallout 4

Hozzászólások: 174
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Barci79 avatar
Uncharted 4 hogy jön ide?? ez a gépigény.hu nem konzol játékokról van szó...
0
0
0
0
OldHunter avatar
Hihetetlen, hogy néhány ember nem fogja fel és nem tud olvasni. Oda van írva, hogy PC.
És mivel 2015-ben jelent meg PC-re a GTA 5 ezért az év játéka.
0
0
0
0
Destiny741 avatar
Hogy leheta gta az év játéka miközben 2014-es ? 😆 ciki
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
ja az a GTA ami tele van csííterrel 😉 ja bocs ezek a genetikai hulladékok moddereknek hívják magukat
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
A GTA V is egy nagyszerű játék, ráadásul ez a része nagyon szépen lett PC-re is kidobva -nem a késésére, hanem a minőségére gondolok-, de részemről is egyértelműen a Witcher 3 az igazi év játéka cím. 😀
0
0
0
0
mortou4 avatar
Igazat adok az előttem szólónak. 😃 Az ilyen toplistával amúgy se ért soha senki egyet.
0
0
0
0
libiKOkka avatar
Ahelyett hogy sírtok örüljetek hogy van ki fejlessze a seggetek alá a játékokat. 😀 GTA 5 *** jó GTA az eddigiekhez képest, és ne sírjál hanem örülj hogy cseszett jól optimalizálták. 😀 Volt ok a csúszásra, nem szopatták a PC-seket kedves " Zolika0584 " Fejlesz jobbat ha tudsz, mindenki csak kritizálni tud, de arra senki nem gondol, ha a Rockstar nem lenne, GTA sem lenne. 😀 Nagy valószínűséggel. 😀
0
0
0
0
no avatar
GTA 5 szerintem sem érdemli meg...
0
0
0
0
kenyerlangoss avatar
Szerintem sem érdemli meg a GTA 5 az első helyet, már csak az Online miatt sem tele van csalóval, nem igaz nem tudnak ellene tenni, plusz a megjelenése miatt sem.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Jön majd az új Doom a faék egyszerű feladatával 😆
Kell néha egy kis "hentparádé" is.
0
0
0
0
Ajax avatar
"Viszont szinte biztos,hogy 2016-ban a Tom clancy's the divison fog nyerni"
Várjunk még ezzel a kijelentéssel. Watch Dogs is ütős volt videók alapján, azt maga a játék már inkább csak egy erős közepes volt. Divisiont is már össze-vissza tologatják, szerintem az se biztos, hogy idén jelenik meg. A sok csúsztatás meg sose jelent jót. Meglátjuk milyen lesz, én is nagyon várom, de szerintem azt biztosan kijelenthetem, hogy év játéka nem lesz.
Az új Deus Ex és az Uncharted 4 esélyesebb szerintem. Illetve ha a Mass Effect: Andromeda megjelenik, akkor tuti az lesz a befutó, de az biztos, hogy csúsztatva lesz 2017-re... Illetve jöhetnek még meglepetések is, a Fallout 4 is 2015 júniusában lett bejelentve, és mindenhol benne volt a legjobbak között.
0
0
0
0
cereegolas avatar
Hat igen a GTA V megerdemelte az I helyet mert nagyon jo jatek,az online pedig meg jobb.A witcher-rel nem tudok mit kezdeni,mert nem jatszottam vele, es nem fogott meg,pedig mar biztos lattam egy jo par videot rola es nem 1-2 perceseket(a witcher 2-t viszont jatszottam,de az se fogott meg).Fallout 4 nekem bejott ,jatszok is vele a mai napig.
Viszont ami erdekes,hogy egyikben sincs annyi oram mint az ARK-ba,pedig az ARK meg rosszul van optimalizalva,orasi gepigenye van,de low-mediumon megis nagyon sokat jatszok vele.

En Fallout 4-re szavaztam,orultem volna ha I helyen lenne,de mind1.Szerintem mindenkinek van egy egyeni ranglistaja,nekem I helyen a Fallout 4 es/vagy az ARK van .II pedig a GTA V.


ui:Ha megjelent volna,es jatszhattam volna a No Man's Sky-al,akkor lehet hogy arra szavaztam volna,de lehet hogy ez iden fog megtortenni.
Viszont szinte biztos,hogy 2016-ban a Tom clancy's the divison fog nyerni,amennyi cikket lattam mar rola a neten,az nem emberi....
0
0
0
0
djsiegfried avatar
Világ életemben konzolos voltam, de 2 éve PC-re váltottam. Imádtam és imádom az összes konzolt a PS360-nal bezárólag. Sajnos ez a kurrens gen egy nagy kalap.... kaki. Ekkora lehúzásokat mostanában nem láttam, mint amiket a 2 nagy konzolgyártó elkövet. Szerencsére egyre-egyre-egyre több konzolos játék vándorol át PC-re, így nincs miért aggódni. Steam rulez!
0
0
0
0
Ajax avatar
pdominik99: Annak miért is kellett volna nyernie? Annak a játéknak aztán tényleg kb. semmi értelme.
0
0
0
0
DomY avatar
hol a Just Cause 3? :'(
0
0
0
0
levente59 avatar
Na így kell ezt csinálni! A Rockstar Games megmutatta a GTA5-el 😃 Év játéka díjat nyerni 2013-ban az előző generációs konzolokon, 2014-ben a jelen generációs konzolokon és idén természetesen PC-n. 😃
0
0
0
0
winrar avatar
stainless: Ez már csak így megy 😜
Spoiler!
Akkor is: #PCMasterRace
0
0
0
0
Liptik avatar
Ajax: Nekem akkor is Next gen gagyi, mert ez miatt kezdték a játékfejlesztők a hülyeségeiket.
0
0
0
0
Ajax avatar
stainless: Abszolút nincs itt semmi konzol vs PC, csak sokan nem képesek felfogni, hogy alapjáraton egy ez PC-s közösség (szerintem ezt az oldal címéből elég könnyen ki is következtethető), és a GTA V PC-re idén jelent meg, ezért van benne a listában. És ez zavar pár embert, mert hát már 2013-ban kint volt konzolra... csak ez itt kb. senkit nem érdekel, mert majdnem mindenki PC-n nyomja.

mester11: Next-gen? Kijött a PS5, meg az Xbox Two? Nincs next-gen, van jelenlegi generáció, meg az előző generáció. Amúgy a jelenlegi gen konzolokra 2014-ben már kiadták a játékot, csak PC-re jött ki idén.
0
0
0
0
Feco000 avatar
Witcher jobb lett volna ja 😃
0
0
0
0
mester11 avatar
Nagyon korrekt. Szerintem is így a helyes de GTA 5 nem idén jelent meg (kivéve a PC meg a next gen.) De jó kedvem van nem kötök bele.😃
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Nem lepett meg az eredmény, bár jobban tetszett volna, ha a Witcher nyer.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Zolika0584 gta5 pc-re idén jött ki tehát idei a konzol meg nem érdekel senkit
0
0
0
0
winrar avatar
Zolika0584: PC-s játékos vagyok, engem hidegen hagy, hogy konzolra mikor jön ki egy játék. Ha PC-re 2015-ben jött ki a GTAV, akkor az nekem idei játék és kész.

Én a Mad Max-re szavaztam, mert egyszerűen az kötött le a legjobban és tetszett összességében is a legjobban az idei évben.
GTAV pedig nem meglepő, hogy első lett bár történet terén nálam nálam nagyon nem hozta az elvárásokat, a San Andreas sokkal összetettebb volt.

Chyss69: Történet szempontjából nekem a következő játékok tetszettek: Mafia 2, Max Payne (első része, 3 nem annyira, a 2-vel pedig még nem játszottam), Half Life 2 és GTA: San Andreas.
0
0
0
0
Kuci19 avatar
Az első 2 helyezetten nem csodálkozom, bár a Fallouton se, hogy 3. lett. De azért kíváncsi lettem volna hol végez az Arkham Knight ha nincs ez a nyári mizéria, és normálisan dobják ki a boltok polcaira. Nekem a szívem csücske a széria, ezért kicsit sajnálom, hogy ilyen problémák merültek fel a záró epizódnál.
0
0
0
0
Ajax avatar
Zolika0584: Még hányszor kell leírni, hogy ez egy PC-s közösség?
0
0
0
0
Zolika0584 avatar
a Gta 5 nem is idén jött ki már 2013-ban kijött... igaz idén adták ki pc-n de akkor sem idei...
0
0
0
0
Liptik avatar
A legjobb története az AC-knak van legalábbis a II - III részig, + a Rogue.
(A Rogue történetét interneten néztem, mert ami benne van párbeszéd angolul azt nem értem.)
0
0
0
0
Chryss69 avatar
Úgy tűnik ma már semmit sem számít egy jó történet. (kivéve a Witchert) Nekem a kedvenc játékaim (igaz nem ideiek): Amnesia mindkét része, The Wolf Among Us, BioShock összes része (különösen az Infinite), és amit a legjobban szeretek a Dear Esther. Utóbbit most vittem ki sokadszorra, de nem bántam meg azt a 3 Eurót amiért megvettem. A legcsodálatosabb történet, amit valaha hallottam. Jó lenne, ha több hasonló játék lenne, nem pedig az erőltetett CoD, AC sorozat évente. Valaki tud még nagyon jó történetű játékot?
0
0
0
0
Ajax avatar
Bár számomra a történet a legfontosabb egy játéknál, ez azért messze nem elég, hogy valami jó legyen. Hiába a jó sztori, ha maga a játékmenet unalmas. GTA V-ben nincs tökéletes sztori, de azért nem rossz az. Játékmenetben viszont rengeteg lehetőség van. Az online is nagyon jól meg lett csinálva a coop heist-ok felépítése is nagyon jó, és folyamatosan raknak bele INGYENES új tartalmakat, illetve különböző eventeket (mint most a karácsonyi event). Nagyon jól összerakták, igazából sok panasza nem lehet rá az embernek. Ennek ellenére is a Witcher 3-ra szavaztam, gondolom nem kell megindokolni miért. 😀 De megértem, hogy a GTA V lett a nyerő, az azért tágabb rétegnek készült, mint a Witcher 3.
0
0
0
0
Bicike avatar
Meg sem lepődtem, bár történetileg a Life is Strange is ott van nagyon.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
A Witcher3 al egy lapon se emlegetném a GTA V öt, amit végig se vittem, mert a felénél meguntam.
0
0
0
0
FoLey avatar
Nem is meglepő,hogy GTA 5 lett a befutó,mindig olyan játékok vannak az első 3-ban,ami a sztori lényege sehol nincs,jó kivétel a The Witcher 3.
0
0
0
0
Liptik avatar
Nekem a Batman nem futott rendesen (0-45 fps között kint, bent 30-60 fps között), de még így is kivittem, mert fan vagyok.
0
0
0
0
Ajax avatar
Arno Dorian: Mivel PC-s közösségről van szó, ezért érthető, hogy a Batman: AK-ra nem szavaztak annyian. Persze jó játék az... annak akinek elfutott... vagy inkább mondom úgy, hogy akinek rendesen futott.
0
0
0
0
Adam815 avatar
Számomra az Undertale és a SOMA voltak az év játékai.
0
0
0
0
assassinangel avatar
World of Watships / online /

de tetszik-elem a Assassin's Creed Sinyndicate-ot is . 😀
0
0
0
0
Attyx avatar
Assassin's Creed Sinyndicate
0
0
0
0
Liptik avatar
HappyEMO: Igen, de ez egy PC-s játékközönség, és PC-re ebbe az évbe jelent meg.
0
0
0
0
Buraproking avatar
Nekem a Dying Light az év játéka
0
0
0
0
no avatar
Nem a witcher 3 kapja. Azt nem várták anmyian.
0
0
0
0
arsenal9 avatar
WITCHER III 😀😆 Meg a Mortal kombat x a másik kedvenc ....
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció