Az Epic visszatéríti a Kickstarteres játékok árát, ha azok Epic Store-exkluzívvá válnak

Szerző: xoki | 2019. July 03. | hír | 10 hozzászólás

Korábban kiderült, hogy a Valve nem hajlandó Steam kulcsokat biztosítani a Shenmue 3 támogatói számára, ugyanis a játék ideiglenesen Epic Game Store-exkluzívvá vált.

A Ys Net bejelentette, hogy készek visszafizetni a támogatók pénzét, és Tim Sweeney Twitteren árulta el, hogy ebben az Epic is segédkezni fog. A cég továbbra sem zárkózik el az exkluzívok felvásárlásától attól függetlenül, hogy az elég nagy káoszt kelt, főleg ha a Kickstarteres projektekről van szó, hiszen itt szinte mindig Steam kulcsokat ígérnek a támogatók részére. Tim Sweeney szerint annak érdekében, hogy ne csökkenjen le a Ys Net fejlesztésre szánt kerete, hajlandók visszatéríteni az elégedetlen támogatók pénzét. Ha a jövőben egy játék hasonló sorsra jut, akkor szintén így járnak majd el, hacsak nem sikerül megegyezniük a másik platform üzemeltetőjével.

Shenmue III
Shenmue III
Shenmue III
Megjelenés: 2019. November 19. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ys Net
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bokorfelugyelo avatar
Már megint a steam-re akarnak kenni mindent, meg sem lepődök... 😕
0
0
0
0
💬 5
MentaStrike avatar
@Bokorfelugyelo: Csodát vártál? 😃 Ez már egy olyan üzletpolitikai szintet ért el náluk, ami már az EA szintjére viszi lefele őket.
0
0
0
0
no avatar
@MentaStrike: Még nem, még nem tartanak ott, majd ha bezsákolnak számtalan jó címet és sorra tönkreteszik a fejlesztőiket, majd akkor...de addig még hosszú az út. EA-nak is kellett kb. 15 év hozzá.
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@Palanova: Ők nem a fejlesztőket verik szét, azt a lépést kihagyták eddig, hanem szimplán a játékosokkal utáltatják meg magukat
0
0
0
0
no avatar
@MentaStrike: Ha a politikájuk miatt nem fog fogyni az adott cím, az közvetve a fejlesztőket is érinteni fogja. Nem csak az exkluzív címek vannak amelyek fejlesztői kaptak egy nagy zsák pénzt...
0
0
0
0
Bokorfelugyelo avatar
@MentaStrike: Lassan ott is tartanak. 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Nem lenne egyszerűbb előre leszerződni velük hogy ne utólag kelljen ijesztegetni a jónépet a hülyeségeikkel? Ja persze, akkor nem lenne mit a másikra kenni, nem szóltam.
0
0
0
0
bitpork avatar
Érdekes lesz látni hogy bírja anyagilag majd az Epic... csak nehogy Epic-FAIL legyen.
0
0
0
0
💬 1
csuz-li avatar
@bitpork: Az Epic 40%-os tulajdonosa a Tencent. Az pedig annyi pénzt jelent, hogy azt is bírnák, ha minden játékot ingyen adnának évekig...
0
0
0
0
Twist avatar
Azért ehhez már pofa kell, hogy ezt is a Steam-re próbálják kenni 😕
Ennyi erővel köcsög az Auchan, mert nem kínál Tesco gazdaságos májkrémet.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció