Az EA fejese szerint túl sok kritikát kapott a Mass Effect: Andromeda

Szerző: xoki | 2017. August 24. | hír | 20 hozzászólás

A Mass Effect széria az EA legismertebb címei közé tartozik. A legutóbbi rész, vagyis az Andromeda márciusban jelent meg és fogadtatása nem sikerült olyan jól, mint elődei esetében.

Az EA fejese, Patrick Söderlund szerint a játék több kritikát kapott a megérdemeltnél, és állítása szerint a sorozat még visszatérhet egy új formában. „Általában nem szoktam ilyet csinálni, de ez egyike azoknak a helyzeteknek, amikor azt érzem, hogy a játékot több kritika érte, mint amit megérdemelt volna. Szerintem a játék remek lett. Igen, el kell ismerni, hogy lett volna több dolog, amit valóban jobban csinálhattunk volna. De véleményem szerint ha most megveszed a játékot minden tartalommal együtt, megéri az árát.” – mondta Söderlund a GameReactornak.

Így van, a BioWare tényleg javított a játékon, több gondot is orvosolt vagy jobbá tett. A többjátékos mód továbbra is kap új tartalmakat, de korábban kiderült, hogy sajnos az egyjátékos módhoz többé nem készítenek frissítéseket.

Ti szeretnétek ha folytatódna a sorozat, és az nem az Andromeda vonalát követné, hanem ismételten egy új történetet dolgozna fel?

Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Megjelenés: 2017. March 21. (PC)
Műfaj: Akció, TPS, Akció RPG
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 19
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HufnagelPista avatar
Szerintem pont annyi kritikát kapott amennyit érdemelt...
Az EA egyik presztízs címét nem lehet csak odaadni a kisegítő csapatnak, hogy nesze kezdjetek vele valamit. Amiből bőven lehetett volna a következő évek egyik legmeghatározóbb címe, csináltak egy átlagosnál nem sokkal jobb játékot.
Nem vigasztal hogy az Anthem-en dolgoztak, bármennyire is érdekel a játék, egyszerre egyet csináljanak meg normálisan.
Számomra a mélyrepülés az Inquisition-nel kezdődött, aztán folytatódott az Andromedaval, ahol rengeteg lehetőséget kihagytak, mellesleg nagyrészt ugyanaz a 2 játék.
Sajnos ahogy megy az idő, egyre inkább a negatívumai azok amik megmaradnak a játéknak, pedig megjelenés után még viszonylag jó véleménnyel voltam róla.
0
0
0
0
KalmarErik avatar
"Az EA fejese szerint túl sok kritikát kapott a Mass Effect: Andromeda" 😀 😃 😆 😂 Oké, még csak a címnél tartok, de már jót röhögök! 😃
0
0
0
0
💬 1
wiza avatar
Semmikép nem méltó a Mass Effect elődjeihez ,és had döntsem el én mint fogyasztó ,jó lett vagy nem ,megéri az árát vagy nem.
0
0
0
0
faragoka avatar
nem kellet volna a játékot fel tenni a hipe vonatra😃
0
0
0
0
💬 2
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@faragoka: Vagy csak el kellett volna készíteniük is rendesen.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
@faragoka: Nem a hype-al volt itt baj, mert ennél nagyobb hypeot is láttunk már. Az a baj hogy eszméletlen sok potenciát veszni hagytak, és ez a szomorú. Egy jó játék lehetett volna, de nem, inkább szartak rá. És most már szarnak is rá. Ennél még Hello Games is jobban igyekszik hogy helyrerakja No Man's Sky-t.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Ha magasra rakják a mércét, akkor ne csodálkozzanak, ha az elvárás is magas lesz, és sok kritika jön, ha egy félkész terméket adnak ki.
Csak nehogy ugyanez legyen az Age of Empires 4 el is...
0
0
0
0
💬 1
faragoka avatar
@Mesterlovesz: azzal nem lesz az
0
0
0
0
batmanvok0021 avatar
"szerintem a játék remek lett" hát én az ilyen kijelentéseket nem tudom hova tenni! játszott ez vele egyáltalán? vagy hogy nem vette észre a gondokat? istenem! a másik meg hogy kapott kritikát de nem eleget! megérdemli mert pocsék egy játék lett szégyen a sorozatra nézve ez a rész! kedves EA ne sírjon a szátok hanem csináljatok valami maradandót és kész! nem sírni kell csessze meg!
0
0
0
0
Tamatu avatar
„Általában nem szoktam ilyet csinálni, de ez egyike azoknak a helyzeteknek, amikor azt érzem, hogy a játékot több kritika érte, mint amit megérdemelt volna."
Mégis mit várt egy félkészen kiadott játék kritikáitól? 😂
Megérdemelte az összes kritikát amit kapott, legalább tanulnak belőle hogy a nép nagyon nem bírja ha egy félkész terméket adnak el nekik teljes áron. De az hogy ez alól próbál kibújni az már szánalmas.
0
0
0
0
YellowFlash avatar
"Szerintem a játék remek lett. "

https://media.tenor.com/images/0489fb2f025d80cb993ac1e2712682fa/tenor.gif
0
0
0
0
💬 2
batmanvok0021 avatar
@YellowFlash: persze hogy ezt mondja a marha mert ezt kellett mondani megbízták vele! hogyha nem ezt mondaná hanem azt hogy egy ótvar retek szar játék akkor meg páros lábbal rúgnák ki onnan 😃DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
0
0
0
0
susguy avatar
@batmanvok0021: Az EA fejeséről beszélünk, ki bízta meg? A takarítónő?
0
0
0
0
no avatar
Én szeretnék egy folytatást az Andromédának mert szerintem ennek is volna még pár trükk a tarsolyában mint az előd szériának. Ebből a sztoriból sokkal többet ki lehetne hozni egy folytatással és hosszabb játék idővel és nyíltabb univerzummal.
Szerintem ennek a résznek a sztori játék ideje volt a legnagyobb problémája És szerintem a grafikai bugok nem voltak annyira zavaróak mint amire én számítottam. Hozzá tenném és kövezzek meg érte a The Witcher Wild Hunt is telis tele volt vagyis van megannyi javítás után grafikai hibával viszont senkit se érdekelt annyira mert a játék ideje és a világa is hatalmas.
0
0
0
0
no avatar
Nem tudják elismerni, hogy elég rossz lett az eddigiekhez képest 😃 Ezért tart ott a cég ahol éppen tart.
0
0
0
0
💬 2
batmanvok0021 avatar
@LordSzalko: EA vagyok veszíteni nem tudok! 😃
0
0
0
0
morbazan avatar
A játékot több hozzá nem közelálló emberrel akarta folytatni mint akiket érdemelt volna. A játék túl sokba kerül mint amennyit ér. Ha pizza futár csak dobozt hoz akkor kevesebb pénzt kap mint amennyit megérdemelt volna...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció