Menu

Augusztusban érkezhet az AMD Radeon RX 6600 XT

Szerző: xoki, 2021. július 08., hír

Két YouTuber, Coreteks és Moore's Law is Dead a „Kepler” nevezetű leakert idézve azt állítják, hogy az AMD augusztusban, 400 dolláros áron tervezi kiadni a következő grafikus kártyáját, az RX 6600 XT-t.

Egyik forrás sem biztos a termék végleges árát illetően, de az információ hitelességén növel a tény, hogy néhány órán belül mindketten pontosan ugyanazt a pletykát osztották meg velünk. Azt sem érdemes elfelejteni, hogy korábban az említett YouTuberek által közölt híresztelések mind rendkívül pontosak voltak, szóval úgy tűnik, tényleg kiszivárgott néhány belsős információ az AMD-től. A kártya ára egyébként a vártnál sokkal több, mivel csak 80 dollárral olcsóbb az RX 6700 XT-nél.

Coreteks felfedte azt is, hogy az RX 6600 XT augusztusban érkezik majd, és jelenleg nem tudni, mikor számíthatunk az XT megjelölés nélküli modellre. Bár a PowerColor hivatalos oldalán már felbukkantak a kártyák, úgy tűnik, mégsem egy időben kerülnek majd a boltok polcaira.

Lehetséges, hogy nem kapunk RX 6600 XT referencia modellt, és a kiszivárgott dizájn csak promóciós célokra készült. Ez azt jelenti, hogy csak az AMD partnereitől vásárolhatjuk majd meg, és a cég hivatalos oldalán nem lesz kapható.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
no avatar
Akkor valószínűleg az lesz ,hogy a Sima 6600 nem fog sokkal kevesebbet tudni mint a 6600xt és "olcsóbb" lesz. Ezért nem merik kiadni egyszerre mert akkor lóf*sz se vinné a 6600 xt-t
0
0
0
0
tasiadam avatar
ha az 5700xt-t akarja hozni, akkor nem a 3060 ellenfele?
0
0
0
0


Lite versions:
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb