Assassin's Creed Valhalla: masszív frissítés érkezett

Szerző: Pafry | 2021. February 17. | hír | 26 hozzászólás

Az újhullámos Assassin's Creedeket megjelenésük után is rendesen ellátta tartalommal a Ubisoft, és nincs ez másképp a legutóbbi, és egyben a tavalyi év egyik legsikeresebb címével, a Valhallával sem.

A legnagyobb újdonság egy új játékmód, a River Raids, melynek keretein belül legénységünkkel indulhatunk fosztogató körútra Anglia eddig fel nem fedezett területein. Ezenkívül érkeznek új skillek, új képességek és különböző apróbb fejlesztgetések.

A fejlesztők rengeteg bugtól szabadultak meg ebben a frissítésben, például a vér most már minden ruhán egyformán jól jelenik majd meg, vagy az npc-k jóval kevesebbszer viselkednek majd „furán”, akadnak be helyekre, rángatóznak stb. A teljes patch mérete PC-n nagyjából 18 GB. A frissítések teljes listáját itt találjátok.

A patch február 16. délután 1 órától elérhető, és mindenki számára ingyenes, aki birtokolja az alapjátékot.

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Megjelenés: 2020. November 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 26
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
higi08 avatar
A patch leszedése után elindítottam a játékot,2perc után kifagyott...azóta nincs gond
0
0
0
0
💬 3
kmetovics avatar
@higi08: Nekem meg azóta már többször is kifagyott. Eddig max akkor csinálta ezt, amikor képet mentettem.
De most mintha jobban futna a game.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: Határozottan jobban fut, bár ezt a River Raids őrületet már kezdem unni kissé.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@enslaved: Nem rossz, h beletették, igaz eddig csak 1 raid-et csináltam meg. De remélem nem az lesz a legjobb reward benne, h megkapjuk a Jackdaw darabjait a hajóhoz 😆 Remélem azért össze lehet majd szedni valami jó kis armor szettet.
0
0
0
0
odinx avatar
A loot rendszer, meg a skillfa fura benne, de nem rossz játék, ha végzek az Odyssey-vel teszek vele egy próbát.😀
0
0
0
0
💬 21
enslaved avatar
@odinx: Kiadnak hozzá egy ekkora javítást, amikor már kivégeztem minden elemét (egy küldetést kivéve, sajnos sehol nincs az a nyomorult medve, még megdögölve sem). Én inkább már a dlc - ket várom hozzá.
0
0
0
0
odinx avatar
@enslaved: Sajnos ez majdnem mindig így szokott lenni, ezért nem veszem meg egyből. Ráérek. Majd karácsonyra talán. Szerintem az Odyssey lesz olyan 144 óra játékidőben, mert még rengeteg dolog van. A hajót kiszeretném maxolni legalább aranyra, de azok már horror értékek 100-200k drahma kell. Meg kék ikonos bossok vannak. Szóval még egy jó ideig el leszek vele. Nagyon remélem a Valhalla se lesz rövidebb, főleg úgy hogy, imádom az északi kultúrát.😀
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@odinx: Nekem is még hátravan az atlantiszos dlc, de valahogy a játék végére már nem annyira köt le. Csak egy interaktív filmet nézek, mert mindenem maxos, semmit nem kell már fejlődni vagy fejleszteni. Nem kell új fegyvereket, páncélokat megszerezni, mert úgy sincs jobb 😃 . Nekem ebből így hiányzik a játék.
0
0
0
0
odinx avatar
@Mesterlovesz: Hát annyiból jobb, hogy nem kell szintre emelni a páncélokat, mint az Odyssey-ban. Lehet ezért fogok váltani Demi God szettre, vagy csinálgatom a táblás küldiket, hátha segít.😀
0
0
0
0
xHortY avatar
@odinx: 144 óra? 😃 Talán még többel is számolhatsz nekem 215 órányi volt 100%ig. 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@xHortY: Nekem 440 órám lett az Odysseyben.
0
0
0
0
xHortY avatar
@enslaved: Az igen. 😃 Nem csodálom imádtam jó game.
0
0
0
0
odinx avatar
@xHortY: Lehet, hogy lesz több is, Cultist-nál, már csak story küldetéses van. A többit megöltem. Jelenleg most a perzsa és az Achilles szettet használom. Atlantist lezártam, szóval elvileg, most már tudom folytatni az Odyssey szálat.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@odinx: Az a 100-200 ezer drahma kb semmi nem lesz, mert a lootból amiket el tudsz adni, (armor, fegyók) milliónyi drahmát lehet összeszedni. Inkább a nyersanyag miatt aggódj. 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@Ayistion: Amikor már minden kötél szakad, ott a mikrotranzakció lehetősége😉
0
0
0
0
Ayistion avatar
@enslaved: Aki egy rpg játéknál arra folyamodik hogy mikrotranzakcióval vegyen dolgokat(nyersanyag), az inkább ne játszon rpg játékkal, de persze ez a saját véleményem. 😆 Én talán egyedül az opál térképet vettem meg, meg valamelyik armorszett kigyűlt attól a kereskedőtől csak egy része hiányzott vagy kettő, arra költöttem el a maradék helixet, mert a valhallába úgysem hozza át a rendszer, ami amúgy kár. De azt az armort csak skinnek használtam. 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@Ayistion: Nem folyamodtam mikróhoz csak az összes térkép esetében, ahhoz is csak akkor, amikor a sztorival már végeztem. Az Origins esetében volt az, hogy még egyszer annyit költöttem el mikro terén mint amennyibe maga a játék került, ugyanis én nem szeretem az rpg - ket, és meglepett kicsit, hogy kedvenc sorozatom ebbe is belekóstolt, ám ezt könnyen át lehetett hidalni ezzel. Nem nekem való a vadászgatás meg hasonlók egy alapvetően azért akciójátékban.
0
0
0
0
odinx avatar
@Ayistion: Hát, vannak ilyen apró itemek, amit el lehet adni kovácsnál, de az nem tudom, hogy kell-e még. Nyersanyag, egyedül fa macerás, a többi jól gyűlik.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@odinx: Ha már megvan a legendary szetted, az ilyen epic-rare cuccokat simán adogasd el kovácsnál, ha nyersanyag kell, akkor az epicet bontsd le. De inkább a játék utolsó területein lesznek olyan itemek, hogy tényleg sokat érnek eladásra, úgy hogy semmire se valóak, csak a szint miatt lesz annyi az áruk. Én azokat mind eladtam vagy bontottam, onnantól nem volt gondom azzal hogy a hajóhoz sok nyersanyag kellett.
0
0
0
0
odinx avatar
@Ayistion: Persze, azokat eladom, de vannak ilyen apró itemek: gyűrű, kereskedő térkép, (sell all goods) kovácsnál, nem tudom ezek kellenek-e vagy megtartsam, bár gondolom nem sok jönne be belőle. Szerintem legendás szettből már csak a Demi God hiányzik, a többi kész.
0
0
0
0
enslaved avatar
@odinx: Szerencsére nem voltak ordító technikai hibák benne, szóval nem zavarta semmi magát a játékmenetet. Az összes opált viszont már úgy gyűjtöttem be, hogy megvettem hozzá az összes térképet a store - ból, majd a teleportokkal odaugrálgattam😆
0
0
0
0
odinx avatar
@enslaved: 😆. Nekem mindig fából van kevés, a többi 2000-3000 darab.
0
0
0
0
enslaved avatar
@odinx: Na igen. Az opál ráadásul nem is igazán fontos, csak a teljesség igénye ugye😀
0
0
0
0
odinx avatar
@enslaved: Hát Black Flagben legalább volt cukor, meg rum, amit el tudtál adni. De itt, grind ezerrel. Nem rossz játék, de rengeteg nyersanyag kell. Inkább csináltak volna az Odyssey-be valami masszív erődöket sok nyersanyaggal.
0
0
0
0
enslaved avatar
@odinx: Valahol sikerült a tüzes nyilat megszereznem benne, onnantól már semmi nem jelentett gondot. Az is jó volt, hogy játék közben is készíthettél nyilat, azaz sosem fogyott ki az ember belőle. A Valhalla másként működik.
0
0
0
0
odinx avatar
@enslaved: Hát Black Flagben legalább volt cukor, meg rum, amit el tudtál adni. De itt, grind ezerrel. Nem rossz játék, de rengeteg nyersanyag kell. Inkább csináltak volna az Odyssey-be valami masszív erődöket sok nyersanyaggal.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció