Assassin's Creed Valhalla: felfedték a megjelenés utáni tartalmakat

Szerző: xoki | 2020. October 22. | hír | 29 hozzászólás

Valószínűleg senki sem fog meglepődni azon, hogy az Assassin's Creed Valhalla megjelenése után DLC-k is érkeznek, amelyek között lesz ingyenes és fizetős tartalom is. A Ubisoft pedig most hivatalosan is felfedte, hogy pontosan milyen újdonságokra számíthatnak a rajongók.

A Season Pass két teljes értékű kiegészítőt fog tartalmazni, de ingyenes tartalmak is érkeznek a megjelenést követő egy év folyamán. Az első kiegészítő, a Wrath of the Druids 2021 tavaszán válik majd elérhetővé, amelyben Írországba látogathatunk el. A második DLC 2021 nyarán érkezik The Siege of Paris címmel, amelyben egy történelmi ostromot élhetnek át a játékosok. Ezeken kívül a Season Pass egy bónusz küldetést (The Legend of Beowulf) is tartalmazni fog, amely már a megjelenéstől elérhető lesz.

Az első ingyenes tartalom 2020 végén várható, azt követően pedig 2021 tavaszán, 2021 nyarán és 2021 őszén is érkezik majd új küldetéseket, játékmódokat, eseményeket, felszereléseket és képességeket tartalmazó ingyenes frissítés.

Az új részekre jellemző Discovery Tour mód szintén visszatér, amelynek köszönhetően megcsodálhatjátok majd a tájat, és megismerkedhettek a világ történelmének egy újabb darabkájával.

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Megjelenés: 2020. November 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 29
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Apor avatar
Engem egyre jobban elkezdett érdekelni ez az AC rész.
0
0
0
0
no avatar
Kb egy hónapja már megvettem a legdrágább verziót (110 v 120Eur) 87 euróért akciós+ uplay pontok ráfordításával.

AC ból az utolsó két részt vettem meg, Egyiptomot azt hiszem egyben tavaj. Görögből az alapot karácsonyi akcióban megjelenési vagy 1 évvel rá 😃 + később a S. passt hozzá( ha jól emlékszem, ekkor járt hozzá a 3. rész remastered) Talán ez is akciós volt, de nem biztos. Össz-vissz a két kezemen megtudom számolni mennyi játékot vettem. Otthon nem engedte a fizum, itt Magyarban kicsit jobb 😀
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Eddig úgy terveztem hogy majd 1 bő félév után veszem meg max de így inkább úgy 1 bő 1 év után csak 😂
0
0
0
0
Apor avatar
Ezek szerint Ragnar Looórok is jelen van a történetben, sőt, az is lehet hogy a férfi főszereplő pont Ragnar. 845-ben ostromolta Párizst, de 885-886 között is folyamatosan próbálkoztak a vikingek több száz hajóval, ezernyi harcossal, ezalatt a Brit-szigeteket is nyomás alatt tartották egész a 11.század elejéig, amikor III. Harald norvég királyt le nem győzte Herold, az akkori angol király, ráadásul dupla győzelmet aratott, mert Dostig Godvinsonon, az angol király áruló unokaöccsét is legyőzte a vikingekkel együtt. III. Harald halálával a viking korszak gyakorlatilag véget ért, Hódító (fattyú) Vilmos legyőzte nem sokra rá a kimerült angol hadakat, ezzel véglegesen átformálta Anglia, Franciaország, és egész Európa történelmét.
0
0
0
0
gigazte avatar
Hogy őszinte legyek, ezekkel a dlckkel inkább azt sikerült elérniük, hogy elvették az ember kedvét! Jó a második dlc jónak ígérkezik, de így elsőre nem érzem a season passben a potenciált!
0
0
0
0
💬 4
enslaved avatar
@gigazte: Az előzetesek alapján nagyon jónak néz ki a Valhalla, legyen csak 110 euróért hozzá minél több kiegészítő😂
0
0
0
0
xHortY avatar
@gigazte: Én se érzem és egyiknél se éreztem bármilyen jó is legyen vagy legyenek... Nem tudom miért van ez így ,de nálam így van mindig. :"D Sose vettem meg se az origins-ben az Odyssey-ben sem. És itt se tervezem elég az alap játék úgy is lesz ebbe is vagy 280óra mint az Odyssey-ben. 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
@xHortY: Sok mindenről nem maradtál az Odysseyben sem, valahogy időpazarlásnak éreztem mindkét sztorit.
0
0
0
0
xHortY avatar
@gigazte: Akkor még jó hogy az egészet hagytam. :"D Meg most egy kis mórzsa miatt ami plusz el magyaráz inkább meg néztem és kész.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Már az Osysseynél is volt egy olyan érzésem, mint a korai hozzáférésű játékoknál. Az ember megveszi, játszik vele egy kicsit, majd félreteszi és egy év múlva ismét előveszi úgy, hogy már minden funkció és játékelem benne van. Úgy látszik,. ezzel is így lesz, mert kizárt, hogy annyi tartalom legyen benne, hogy kitartson a következő DLC, vagy DLC alrész megjelenéséig.
0
0
0
0
Edven avatar
Nem értem én ezeket. Miért kell előre lelőni a DLC-ket? Miért nem lehet meglepi? Így a kreatív csapat is behatárolja magát, habár a Ubisoft esetében azt sem zárnám ki ha a DLCk előbb készén lennének mint a teljes játék.
0
0
0
0
💬 14
csuz-li avatar
@Edven: Egyrészt a megjelenéskor a DLC-knek, ha játékmechanikát érintő változásokat is tartalmaz, ahogy az odyssey-nél is volt, akkor már valamilyen szinten léteznie kell a megjelenéskor. Másrészt be kell jelenteni, hogy mit tartalmaz a Season Pass, mivel a fogyasztóvédelmi törvények a legtöbb országban megkövetelik, hogy nagyjából tudd, mit vásárolsz.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Meglepetésmechanizmust 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
@csuz-li:
Másrészt be kell jelenteni, hogy mit tartalmaz a Season Pass, mivel a fogyasztóvédelmi törvények a legtöbb országban megkövetelik, hogy nagyjából tudd, mit vásárolsz.

Ez elég kevés játékra igaz! 😆
0
0
0
0
csuz-li avatar
@gigazte: Én elég sok Season Passt vettem eddig. Soha nem találkoztam olyannal, hogy ne lett volna leírva, milyen DLC-k fognak megjelenni a játékhoz. Szóval az összesre igaz az állításom, amikkel eddig én játszottam.
Melyik játékra gondolsz?
0
0
0
0
gigazte avatar
@csuz-li: Bethesda játékoktól elkezdve, Borderlands 3, Doom Eternal...stb. Mind zsákbamacska volt, mindig a dlck megjelenése előtt pár hónappal volt az első információ, hogy milyenek lesznek.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@gigazte: Bethesdától nekem a Fallout 4 van meg. A megjelenéskor meg volt a lista, hogy mi lesz a DLC-ben. A másik kettő nincs meg, arról nem tudok nyilatkozni.
Még egyszer szeretném leszögezni: Az általam vásárolt játékok 100%-ban előre tudtam, hogy milyen DLC-k lesznek.
De egyébként most is pont egy olyan cikk alatt beszélgetünk, ahol előre be van jelentve az összes várható DLC, ami benne lesz a Season Pass-ben.
0
0
0
0
gigazte avatar
@csuz-li: Season Pass megjelenésénél általában a dlc-k számát szokták előre megadni, de akkor legyen igazad! 😆
0
0
0
0
csuz-li avatar
@gigazte: Meg, hogy miről fog szólni, mint a mostani esetben is...
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gigazte: Most csak egy példa jut eszembe de sw battlefront (2015) nél is csak a dlc-k számát adták meg.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Warlordcommander: Borderlands 3-nál csak a dlck számát adták meg előre. Úgy ahogy a Fallout 4-nél. Tudom mert a tokban is csak annyi volt, hogy vedd meg a Season Passt, és a megadott oldalon se volt feltüntetve, hogy milyen dlck jönnek. Az első automatron dlcnél volt is sírás ez miatt, hogy akkor az összes dlc ilyen rövid és semmilyen lesz? Felhozhatom még példának a Spider-Mant PS4-en, meg még jó pár játékot! A lényegen úgy se változtat! 😂
0
0
0
0
no avatar
@Edven: Mert a játékos láthatatlanba nem fogja megvenni a 40€-s season passt vagy a gold verziót. Tudni akarja mit kap azért a pénzért ami egyébként egy indie vagy olcsóbb teljes értékű játék ára.

Itt inkább az a kérdés ami kb a Division 1 óta: mennyi a beharangozott DLC-kben a már kész, de utólag kivágott tartalom és mennyi az amit majd kiadás után készítenek el. Mert szerintem nem mindegy, hogy hibajavításra fordítják az időt az alapjáték fejlesztési időszakában vagy már kiadás előtt nekiállnak a DLC-knek kiollózzák a készből és megjelenés után már csak kiadják...
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Palanova: A játékfejlesztés technikájából adódóan a DLC-k már a kiadáskor minimum 70-80%-os készültségben vannak, máshogy nem nagyon működne. Jellegéből adódóan egyszerűbb elkészíteni a teljes játékot egyben, majd letiltani a DLC-ket. Persze, ha a DLC új térképen játszódik, akkor a térképpel ráérnek később is foglalkozni, de minden másnak meg kell lennie.
De mivel játékot még nem fejlesztettem, nem is dolgoztam olyan helyen, csak tippelek abból, ahogy más szoftverek készülnek.
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
Még meg sem jelent, de már DLC... 😃
0
0
0
0
💬 3
Legendrush27 avatar
@ToMiHuN95: Valahogy el kell adni a Season Passt. Az AC-k esetében legalább minden esetben kesztermeket kapunk. Az ,hogy lesznek ingyenes csomagok meg egy csoda 2020-ban.
0
0
0
0
no avatar
@ToMiHuN95: De legalább nem EA állapot és már fizetős DLC mint az ARK esetében volt...

0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Palanova: Ea alatt hirtelen az elektronik artsz-ra gondoltam aztán leesett hogy early acces, bár a 2 ugyan az 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció