Assassin's Creed Odyssey: hamarosan bekerül a New Game+ mód

Szerző: xoki | 2019. February 08. | hír | 16 hozzászólás

Az Assassin's Creed Odyssey rajongói már elég régóta emlegetik a New Game+ mód hiányát, ugyanis többen is szeretnék újra kijátszani a játékot a már meglévő felszerelésükben. Erre hamarosan lehetőséget is kapnak, ugyanis a Ubisoft bejelentette, hogy az említett mód még ebben a hónapban bekerül a játékba.

A leleplezésre a széria hivatalos Twitter oldalán került sor, amelyből tisztán kivehető, hogy február folyamán számíthatunk a mód érkezésére. Egyelőre nem kaptunk bővebb információt, hogy pontosan mit is takar a New Game+ mód, de az előző részből kiindulva valószínűleg itt is minden eddigi felszerelés és képességpont birtokában kezdhetjük majd elölről a játékot.

A bejelentés alatt többen is a részletek felől érdeklődtek, és az egyik kérdésre adott válasz alapján a jövő héten fogunk további információval gazdagodni.

Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey
Megjelenés: 2018. October 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Bucharest, Ubisoft Kiev, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Montreal, Ubisoft Quebec
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
foley951 avatar
85 órám van a játékban, idáig sem sikerült mindent ki loot-olni, minden küldetést kivinni. És valaki még egyszer ki akarja játszani?
0
0
0
0
💬 14
enslaved avatar
@foley951: Nekem 119 órám van benne, 70 - es szinten vagyok, minden dlc - t megcsináltam, 99% - on vagyok, de már nagyon meguntam. Szerintem a napi küldetések miatt ennek sosem lesz vége. Még az utolsó dlc - t megveszem, azzal le is zárom az egészet.
0
0
0
0
foley951 avatar
@enslaved: Át tudom érezni. Nagyon megérte azt a 18 ezret megjelenéskor. Marha sok a tartalom de inkább sok, mint tartalom. Nagyon repetitiív. November elején félbehagytam, most pedig folytattam. De már alig várom, hogy befejezzem. Nagyon jó játék, de sajnos mennyiségre jó, mintsem, hogy minőségre.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@foley951: A harmadik része óta játszom vele és egyre jobban a mennyiségre megy. Sajnos a kopár Görögország sem olyan izgalmas mint az egyiptomi kripta vagy a blackflagbrn kalózhajóval lenni. Még a syndicate unity is jó a maga módján úgyhogy teljesen egyetértek a nézőpontoddal.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Andris18: A 2. részt szerintem vedd meg és játszd végig, hangulatilag az egyik legjobb rész volt.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@enslaved: Megnézem amint lehet, köszönöm! 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@foley951: Az Origins nagyon jó volt, annak tényleg volt eleje meg vége, ott még a New game+ - t is megcsináltam. Az Odyssey - be beleraktak egy halom felesleges dolgot, kicsit Shadow Of Mordor, kicsit Witcher 3, nem kellett volna, ráadásul az ellenfelek is velünk együtt fejlődnék, ami szerintem marhaság. Külön jó amikor esélyed sincs arra hogy a túlerőt legyőzd, így marad a ma már elterjedt mikrotranzakció lehetősége.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Azért van úgy megcsinálva, hogy rákényszerítsenek a mikrotranzakciókra.
Picit vicces mert régen az eféle dolgot amikor valami segítséggel jutsz előre csalásnak nevezték és ingyenes volt. Ma már szimplán mikrotranzakció, és még fizetsz érte és örülsz....
Nem tudom mit lehet ezen értékelni. Szerintem elfogadhatatlan az amikor egy játékért egyébként is sokat kifizetel és aztán, hogy ne kapj idegbajt megint fizetsz.
Nem tudom ennek, hogy lett létjogosultsága főleg úgy, hogy ordít róla, hogy szándékosan van megnehezítve azért, hogy plusz dolgok vételére "ösztönözzön"
0
0
0
0
foley951 avatar
@santakigyo: A favoritom, hogy x ezer forintért drachma-t lehet venni. Minek? 140.000 körül van nekem. Ezek tényleg valami ritka lusta és balga embereknek készülhetnek.
0
0
0
0
enslaved avatar
@foley951: Vagy csak időhiányban szenved az ember.............
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Ezzel magadat akarod meggyőzni vagy mást?Időhiány.... Mintha időre kellene vegigvinni.
Nem érted látod......
Alapból úgy kellene lennie a játéknak, hogy értelmesen haladj plusz fizetés nélkül mint régen .
Olyan vagy mint egy agymosott. Lehúznak és még meg is köszönöd.
Bocsi nekem mindeggy miért fizetsz, neked ez a véleményed nekem nem :-)
Csak jó játékot tudpk neked kívánni még sokáig.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Senki nem húz le, ugyanis magam döntöm el mennyire gyorsan akarok haladni egy játékkal. Az Origins ennél sokkal könnyebb volt, mégis éltem a vásárlással pár legendary fegyverért. Az agymosott jelzőt meg inkább hagyjuk meg a liberálisoknak a politikai oldalakon mint általános szóhasználatot😉
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Te tudod 😀 Fizess csak nyugodtan ha neked jó.
Amíg komolyabb kihatással nincs azokra nézve akik nem fizetnek a plusz tartalmakért addig nem nagyon érdekel ez a mikrotranzakciós dolog.Ha esetleg eljönne az amikor plusz vásárlás nélkül nem végigvihető az adott játék,akkor addigra már az okosok megoldják az "alternatívákat" hozzá.
Nem félek tőle,hogy nem.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Nem hiszem hogy ezt megtennék, ugyanis akkor lehúzhatnák a rolót a játékfejlesztők, ami kihatással lenne a hardver piacra is. Szerintem ezt továbbra is meghagyják az android - nak.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Valahogy erre gondoltam én is.De tudod bármi lehetséges a mai világban.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció