Assassin's Creed Infinity: ez lesz az AC játékok jövője

Szerző: Pafry | 2021. július 07. | hír | 9 hozzászólás

2020 novemberében jelent meg az eddigi utolsó Assassin's Creed rész, a Valhalla, amely hatalmas siker lett mind a játékosok, mind a kritikusok körében, a Ubisoft pedig közel két éven keresztül szeretné is támogatni a játékot különböző kiegészítőkkel.

Ahogy lenni szokott, már hónapokkal ezelőtt megindultak a találgatások a széria következő részének helyszínét illetően, most pedig a Ubisoft egy blogposztban nyilatkozott a sorozat jövőjét illetően.

Az egyelőre még bizonytalan koncepcióval rendelkező projekt Assassin's Creed Infinity kódnév alatt fut, és mindenképpen újító jelleggel bír a sorozat történetében, ugyanis egyfajta live-service platformként kíván majd szolgálni a jövőben elkészülő AC játékok számára. Erről sajnos bővebb információt nem igazán tudhattunk meg, ám könnyen lehet, hogy ez a platform egyfajta lobbiként fog szolgálni különböző korok, és így akár különböző Assassin's Creed-játékok számára, akárcsak a játékbeli Animus gépezet maga.

A Ubisoft ettől kezdve két neves stúdióját, a Quebecet és a Montrealt ereszti össze, hogy a széria jövőbeli részein dolgozzanak, amelyek tehát úgy tűnik, az Infinity munkanév alatt futó platformba fognak majd beintegrálódni valamilyen formában, a fejlesztés feje pedig a korábban a Brotherhoodon és a Syndicate-en is dolgozó Marc-Alexis Côté lesz.

Egyelőre még korai ennek a platformnak a megjelenését várni, ugyanis az nagy valószínűséggel 2024 előtt nem fogja megmutatni magát, ám ez a koncepció valóban egy teljesen új megközelítése a franchise-nak, így kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Megjelenés: 2020. november 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Pinceboy13 avatar
Egy Sci-fi AC-t azért megnéznék. 😂
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Pinceboy13: Ott a WD, elég scifi az hogy a Q gombbal felrobbantod az utat vagy hidat zársz le...vagy Pipe-ot játszol hekkelés helyett.
0
0
0
0
Booker avatar
Én a feudális japánban játszódó Assassin-nek örülnék nagyon
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Assassins creed online 😀, amúgy nem azt mondták már az originsnél is hogy live service lesz?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Na bepróbálkoznak azzal, mint a konkurencia a Hitmannel
0
0
0
0
no avatar
Az a baj az Ubival, hogy szeret nagyot mondani és hazudni.
Az elgondolásnak még lehet is létjogosultsága, de majd a gameplay és pénzügyi résznél kiderül hogy mekkorát hazudnak.

Ugye a Division 2 esetében hirdették hogy:
- nem lesz hozzá fizetős tartalom
1 évre rá kijött a 30€-s WoNY ami azért mégiscsak fizetős lett, ekkor szabadkoztak hogy hja hát ők az első évre gondoltak hogy akkor nem lesz fizetős tartalom

- csak kozmetikai cuccokat lehet vásárolni
Bankkártyával fel lehetett oldani a megjelenésüktől fogva a maradék 3 specet, megkímélve magát a játékosnak az 1-7 napnyi tömény sz*pástól, mire azokat kézzel ingame fel tudja oldani (feltehetően ezért voltak hulladék feladaok, hogy fizess csak ne kelljen végigtolni őket). Nem kevés feladat benne a magyarázat hiányában volt baromi nehéz vagy éppen bugosan könnyű. Ezeket a feladatokat azóta többször nerfelték a panaszok miatt.

- deluxe és felette lévők csak kozmetikai cuccokat adnak
Meg napi egy feladatot, meg heti egy feladatot, meg 8 kb egyszerjátszós küldetést. Ez utóbbival nincs gond, az előbbiekkel inkább, ami messze nem kozmetikai hogy a plusz feladatok révén több xp és ingame fizetőeszköz szedhető össze kisebb sz*pással.

Na már most, ezek után ha itt is benyögik hogy pl egyszer kell csak megvenni az alapot 60-90€-ért és kész, akkor azt illő lesz fenntartásokkal kezelni, a fentiek fényében.
Amúgy egy játék a játékban megoldás nem biztos hogy rossz lenne, és igen az Animuson keresztül magyarázható lenne a különféle AC korok közötti ugrálás, de itt meg ugye az a gond hogy állítólag az AC vonal leggyengébbje pont a modern kor volt, ezért is kezdték kivezetni azt, noha végig megmaradt, még ha csak minimálisan is. És most a modern vonalat tennék meg váróteremnek, hát megoldható, oda is egy openworld rész - itt lehetne összehozni a WD-vel, csak mondjuk egy picit békésebb környezetben, nem mint a WD 1-ben hogy Chicago utcáiból csatateret csinálunk -, láttuk már pl.: a Black Flagben az épületen belüli bolyongást, ahogy a Division 2 Summitját is, de talán ha egy múzeum lenne...Div2- ben érdekes volt pl.: az Air and Space Museum, hogy mennyire jól lemásolták az igazit és mennyi apróságra figyeltek, pl az ott bemutatott A10-es 30mm-es GAU-8 Avenger gépágyúja ki lett lángvágóval vágva a gépből - később az lövöldözött ránk a Capitolium lépcsőjén - így ha hasonlót építenek fel, történelmi témában, bejárhatóan, bemutatva a különböző AC korokat, talán azt nem tudják annyira elb*szni, de az meg nem érne 60-90€-t.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
De hogy lesz ez, vagy ha igen akkor ordas nagy bukta lesz igy ebben a formaban szerintem...! 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció