Aranylemezre került a Star Wars Outlaws

Szerző: xoki | 2024. July 06. | hír | 16 hozzászólás

A Star Wars Outlaws lesz a Ubisoft következő nagyszabású játéka, amely szintén a kiadóra jellemző nyílt világú élményt fogja kínálni a népszerű franchise univerzumában. Az augusztus végén érkező cím most egy komoly mérföldkőhöz ért: a hivatalos Star Wars Outlaws X/Twitter-fiók bejelentette, hogy aranylemezre került a játék.

Amikor egy játék aranylemezre kerül az azt jelenti, hogy elkészült a végleges változatot tartalmazó lemez, amelyet a fejlesztőcsapat a kiadónak, jelen esetben a Ubisoftnak nyújt át. Ezt követően elkezdődhet a végleges szoftver sokszorosítása, illetve a digitális áruházak pedig feltölthetik a játék kiadásra kész, 1.0-s verzióját.

Ezen a folyamaton minden fejlesztés alatt álló játék átesik, az aranylemez pedig a legfontosabb mérföldkövek egyike. A megjelenés utáni javításokat leszámítva mindez azt jelenti, hogy a Star Wars Outlaws elkészült, és valószínűleg már semmi sem fogja megakadályozni az augusztus 30-ai megjelenést.

Star Wars: Outlaws
Star Wars: Outlaws
Star Wars: Outlaws
Megjelenés: 2024. August 30. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Magoold avatar
Én egy könnyed szórakoztató 60-70 órás játékot várok tőle. Bugok? Biztosan lesznek benne? Ha nem Star Wars lenne? Akkor is jöhetne, maximum kevesebb vásárlót szólítana meg. Minden esetre én kíváncsian várom.
0
0
0
0
Mizushio avatar
Hasonló sorsra fog kerülni, mint az avatar. Azt is elfelejtik hogy létezett valaha. Bár bocsánat ubinál csak quadraple A játékok készülnek.
0
0
0
0
💬 3
nesh019 avatar
@Mizushio: Benne van a pakliban mert uborkás játék lesz.

De én egyenlőre pozitivan állok hozzá.🙂
0
0
0
0
Magoold avatar
@Mizushio: Talán azért van elfelejtve mert sokan hozzám hasonlóan Ubisoft+ játszottak vele. Simán ki lehet játszani 1-2 hónap előfizetéssel és nem kell megvenni hozzá. Én most már az Outlaws és a AC Shadows esetében is így fogok eljárni, 2-3 hónap bőven elég lesz. Aztán úgy sem játszom velük, mint most sem az Origins, Odyssey, Valhalla hármassal. Pedig annak idején megvásároltam belőlük a fullos verziót.
0
0
0
0
Mizushio avatar
@Magoold: Avatarra ráuntam 5 óra után. Offline activator-t alkalmaztam azaz fizettem érte 3 dollárt. De még így se kellett.
0
0
0
0
Zollee avatar
Én már nagyon várom, nekem tetszett a Fallen Order és a Survivor is. Kíváncsi leszek ez majd mit tud az Ubi által.
0
0
0
0
💬 1
nesh019 avatar
@Zollee: Fallen Ordert anno végigjátszottál, újdonság szele.

De a survivort gyorsan meguntam és delete.
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
Ubisoft féle star wars alapjáratban nem hangzik jól
3
0
0
0
Pokman avatar
Hát a videókból amit láttam nem lesz ez valami nagy szám.....de ne legyen igazam, szeretem a Star Warst, jó lenne végre egy jó játék belőle. Sokan Cal Cestis kalandjait nem szeretik, de nekem az nagyon bejött, igaz ebben nem lesz fénykardpárbaj de az nem zárja ki hogy jó legyen.
2
0
0
0
cabus26 avatar
Akkor már ez is csak az RTX 5090-el fog normálisan futni?😂😂
Nem hiába,uborkafos 😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂
1
1
0
0
💬 6
dontmistace avatar
@cabus26: Igen, plusz ajánlott mellé a DLSS vagy az FSR használata a 60fps eléréséhez! 😂😂 A ubi massive fejleszti, ők csinálták az avatart, nem kell csodát várni.
1
0
0
0
cabus26 avatar
@dontmistace: Jaja.
Lusták optimalizálni, azért találták ki a kép feljavítást is xD
Hogy ennyit se kelljen dolgozni a lusta fejlesztőknek.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@cabus26: Persze mindenki lusta, de azért, Ubisoft csak idén hozott egy XDefiant-ot ami ingyenes egy Prince of Persiat és jön az Outlaws mellett az AC Shadows is.
0
2
0
1
MrPAYER avatar
@Legendrush27: XDefiant az még a 2012-es BO2 mellé téve is gagyinak hat, jó játék lett volna olyan 2010 környékén a crossfire meg a CSS mellé. Egy kompetens csapat egy ilyen szintű játékot fél év alatt rak össze, ezek meg a fél év csúszás után csúsztattak még felet.

Az új POP amilyen kategóriában indította magát ezzel a nézettel simán beillik a Steam indie részlegének a 20 eurós sávjába de sanszos, hogy onnan is találnék jobbat nála amit 3-4 egyetemista rakott össze délutánonként.

Az Outlaws-t azt hagyjuk, Massive-os játék pont mint az Avatar FOP. Ubisoft fejlesztőinek egyetlen perc munkaórája sincs benne, maximum a marketing menedzsereknek akiknek legfejlebb annyi értelme van, hogy feleslegesen beleszóljanak, hogy legyen pl. transznemű, fekete Jabba meg a birodalmi csillagromboló férfi WC-jébe is tampon kihelyezve a falra a diverzitás jegyében.

Maradt egyetlenként az AC Shadows amit ténylegesen a Ubisoft egy grandiózusabb munkájának tekinthetünk idénre, bár érdekes módon pont akörül áll a legnagyobb bál nem túl meglepő módon, szintén a túlzásba vitt extrém nyugati libsizmus indokolatlan reprezentálásával. Hozzáteszem nekem nincs annyi bajom a fekete szamurájjal egyelőre így látatlanban főleg, hogy némi történelmi alapja is van. Az igazi gondok akkor lesznek mikor elkezdődik a gameplay és már a tutorial szakasz végén is egy 195 magas 130 kilós kétkezes baltát lengető női bossal kell szembenézni aki abból gyűjti a támadásokhoz az erőt, hogy kiskorában elragadták a családjától a katonák, hogy a kantinba tekerje a sushit nekik ebédre.
4
0
0
0
Pokman avatar
@MrPAYER:
nekem nincs annyi bajom a fekete szamurájjal
hát pedig pont ezzel van a legnagyobb baj, hagyjuk most azt a tényt hogy valójában egy rabszolga volt, ne, tekintsünk el ettől, még mindig ott van a tény hogy a feudális Japánban egyedüli feketeként assasinosdit játszik és elvegyül a tömegben, teljesen illúzióromboló. Ha a feudális Japánban akarok játszani egy videójátékot nem erre számítok, és legyünk őszinték, senki sem. Az meg hogy egy fekete főhőssel ezerszámra gyilkoljuk a japánokat JAPÁNBAN a legnagyobb rasszista megnyilvánulás amit eddig láttam. Spoiler!
rasszista a japánokkal szemben ha nem lett volna valakinek tiszta
1
0
0
0
djsiegfried avatar
@Pokman: Elvegyul a tomegben. Bexartam ezen. :D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció