Állítólag új Tomb Raider-játék bejelentésére készül a Crystal Dynamics

Szerző: xoki | 2023. January 23. | hír | 6 hozzászólás

Eddig sem volt titok, hogy a Crystal Dynamics már a következő Tomb Raider-játékon dolgozik. 2021-ben például megtudtuk, hogy a klasszikus Tomb Raider több elemét is be szeretnék olvasztani a következő játékukba, miközben tavaly év végén kiderült az is, hogy a kiadó szerepét az Amazon tölti majd be. A legfrissebb információk alapján pedig már nem kell sokat várnunk a leleplezésre sem, ugyanis még az idén bemutatkozhat Lara Croft következő kalandja.

Az Exputer exkluzív értesülései szerint a Crystal Dynamics nem tervezi tovább folytatni a Marvel's Avengers fejlesztését, és ezzel együtt a következő Tomb Raider kapcsán is kiderült néhány apróság. Miután az Avengers kikerül a képből, a Crystal Dynamics a következő Tomb Raider befejezésére fogja átirányítani az erőforrásait, és állítólag már a hivatalos bejelentésre készülődnek. A Tomb Raider mellett a Legacy of Kain IP újjáélesztésén is gondolkodik a stúdió, mivel a rajongók ezt a szériát szavazták meg egy tavalyi felmérés során.

Az Exputer jelentése részben már beigazolódott, mivel nem sokkal a cikk közzétételét követően a Crystal Dynamics is megerősítette, hogy leállítják az Avengers fejlesztését. A harmadik negyedévtől kezdve nem érkezik frissítés a játékhoz, de természetesen mindenki aki birtokolja, továbbra is játszhat majd vele.

Shadow of the Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider
Megjelenés: 2018. September 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Nixxes Software
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Remélem nem az utolsó rész szintjét hozzák.
Remélem...
0
0
0
0
cabus26 avatar
Ezt már régen kiszivárogtatták,hogy készül az új játék és az Unreal Engine 5-t fogja használni,azaz az elsők között lesz,ami ezzel az enginnel fog debütálni.
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
@cabus26: Remélhetőleg jobban fog hasonlítani a Rise - meg az az előttire, a Shadow nagyon erősen hajazott egy szimpla kiegészítőre. Mondjuk a Legacy of Kain is jöhet.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció