Az Amazon lesz a következő Tomb Raider-játék kiadója

Szerző: xoki | 2022. December 16. | hír | 6 hozzászólás

Tavaly több jel utalt arra, hogy a Crystal Dynamics belevágott a következő Tomb Raider projekt előkészületeibe. A stúdió ezt áprilisban hivatalosan is megerősítette, ráadásul most már a kiadóra is rátaláltak.

A Crystal Dynamicsot és a Tomb Raider IP-t az év elején vásárolta fel az Embracer Group, amely alapból rengeteg belsős kiadóval és más fejlesztőstúdiókkal rendelkezik. Ennek ellenére a vállalat egy külső kiadóval történő leszerződtetést vélte a legjobb döntésnek, így most az Amazon is beszállhat a játékba.

A hivatalos bejelentés szerint az Amazon Games és a Crystal Dynamics közösen dolgozik a következő Tomb Raider-játékon. Sajnos egyelőre csak annyit tudunk a projektről, hogy egy narratíva-központú, egyjátékos címről van szó, amelynek az Unreal Engine 5 lesz az alapja. Emellett több platformra is megjelenik, szóval nem kell az exkluzivitástól tartani.

Mivel még mindig a fejlesztés korai szakaszánál tartanak, így az első trailerre, illetve a tervezett megjelenési dátum bejelentésére még biztosan várnunk kell egy darabig.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
Nem baj, csak ne rontsák el, legyen olyan jó, mint az előbbi 6 rész, sőt jobb.
0
1
0
0
jodo1978 avatar
WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY'!R.I.P. Tomb Raider ,béke poraidra.Ez a rész már a trailer-ig se fog eljutni.
0
0
0
0
Mizushio avatar
Ahol Amazon van. Ott mindig R.I.P. lesz a vége.
0
0
0
1
nordesz avatar
Na hát ez remek mia ló*** ez a kiadóáá?
0
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@nordesz: Ez most pontosabban mit is jelent?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció