Állítólag nincs tervben a The Division 3

Szerző: xoki | 2023. February 18. | hír | 10 hozzászólás

A The Division és a The Division 2 játékokból végül nem lett óriási live-service siker, ahogy azt a kiadó remélte, de a Ubisoft franchise-a aránylag nagy rajongótáborra tett szert. Bár spin-offok készülnek, a jelek szerint a kiadó egyelőre nem tervez előállni a harmadik számozott résszel.

Az Insider Gaming forrásai szerint a Ubisoftnál jelenleg nincs tervben a The Division 3, vagyis jelenleg nem dolgoznak a valódi folytatáson. Bár a The Division 3 jelenleg nincs napirenden, a kiadó a The Division Heartlandet kalapálja jelenleg, amely egy free-to-play spin-off lesz, és teljesen új karaktereket vonultat majd fel, miközben sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a túlélő elemekre.

A közeljövőben a The Division 2 is kapni fog még egy új tartalmi frissítést, bár azt nemrégiben halasztották el, így egy kicsit még odébb lesz. Egy kialakult bug miatt a Ubisoft Massive kénytelen volt erőforrásokat átirányítani a javítás elkészítésére az új szezon fejlesztése helyett.

Tom Clancy's The Division 2
Tom Clancy's The Division 2
Tom Clancy's The Division 2
Megjelenés: 2019. March 15. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, TPS
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
retek77 avatar
HA nem lesz akkornem lesz, nem baj. De azért valami kieg vagy sokkal tartalmassabb eventek jöhetnek
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
1
2
0
0
💬 6
kismadar avatar
Van tisztességes játék telefonra? 😂 Az egyik legkönnyebben megkopasztható réteg a telefonos "gamerek", ha lehet őket gamernek nevezni. Én valahogy sose tudtam őket ide sorolni!
2
0
0
1
no avatar
@kismadar: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
kismadar avatar
Azok a tipikusan olyan játékok, amik helyett az ember inkább neki áll újságban rejtvényt fejteni, vagy puzzlet kirakni/legót építeni, ott legalább nem jön szembe annyi reklám. 😁 Hosszabb ideig nem is köti le az embert, hogy tartalmas játéknak lehessen hívni ezeket, meg aztán nem is kellett megszakadniuk a fejlesztőknek a fejlesztés alatt. Úgy igazából ezek a játékok is, azokból élnek meg, akik hülyék mindenhez, és pont ezért segítséget vásárolnak.
0
0
1
1
enslaved avatar
@kismadar: Volt egy olyan időszakom, amikor én is bele voltam kissé esve a mobilos játékokba, volt hogy akár 6 számjegyű összegeket is költöttem havonta csak azért, hogy tovább tudjak haladni. Nyilván így utólag már marhaságnak tartom, de az ember amikor még fiatalabb, beleeshet ilyen dolgokba, és semmi nem jogosít fel téged arra, hogy látatlanból hülyének nevezz embereket ezért. Egyébként meg PC - n is éltem már egyszer-kétszer mikrotranzakciókkal, mert miért is ne? Nem ártok ezzel sem neked, sem másoknak, nem a te pénzed.
0
2
1
0
santakigyo avatar
@enslaved: Nem nem ártottatok vele senkinek.....
véletlenül se.Ha kezdettől fogva úgy gondolkodik mindenki,hogy ez marhaság akkor minőségibb játékok lehetnének a piacon.De ugye minek ha úgyis fizetnek utólag is,nem keveset.
Ez van 🙂
0
0
0
0
kismadar avatar
@enslaved: Én mondjuk azzal a 6 számjegyű költéssel nem dicsekednék, lett volna annak jobb helye is. 😅

Nyilván így utólag már marhaságnak tartom,
de az ember amikor még fiatalabb, beleeshet ilyen dolgokba, és semmi nem jogosít fel téged arra, hogy látatlanból hülyének nevezz embereket ezért.

Akkor megdicsérjem az olyan embereket? 😁 Én fiatalabban is tudtam, hogy hogyan kell bánni a pénzzel, nem véletlenül tanítják az embert rá gyerekként a zsebpénzzel! Van helye a mikrotranzakciónak nálam is, csak normális kereteken belül.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kismadar: Én is tudom hogyan kell bánni a pénzzel, miért gondolod azt, hogy nem amúgy is felesleges pénzről van szó? A gyerekeimnek a mai napig veszem az ilyen PC-mobil játék kiegészítőket havonta, ha valaki megteheti, hát vegye. Én sem sajnálom senkitől, kivéve ha az a család rovására megy, de nem mindenkinek számít egy-két százezer havonta "marhaságokra". Egyébként nálunk a Roblox, Brawl stars, Fortnite hármas az, amikre be is van állítva mindhárom gyereknek a havi apanázs😉
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció