Állítólag két Silent Hill-játék is készül

Szerző: xoki | 2020. January 28. | hír | 18 hozzászólás

Egy Twitter felhasználó, AestheticGamer nemrégiben közzétett néhány érdekességet a Silent Hill szériával kapcsolatban, ugyanis a Konami állítólag már két játékon is dolgozik.

A tweet alapján a Konami a fejlesztőktől kért visszajelzést két új Silent Hill-játék kapcsán, amelyek közül az egyik állítólag egy reboot, míg a másik egy epizodikus játék lenne. Nincs kizárva annak a lehetősége sem, hogy ezeket a játékokat még ebben az évben leleplezik.

Ezenkívül további jelek is utalnak a széria visszatérésére, mint például a Rely on Horror oldal szerint szintén készül az új rész, ráadásul a Silent Hill 2 dizájnere, Masahiro Ito szintén utalt már rá. Mellesleg állítólag Kojima is egy új horrorjátékon dolgozik, és egyáltalán nincs kizárva, hogy ő és a Konami ismét összefognak.

Az Eurogamer felvette a kapcsolatot a céggel, akik csak annyit mondtak, hogy egyelőre nem oszthatnak meg információt ezzel kapcsolatban, de figyelik a játékosok visszajelzéseit, és próbálják megtalálni a módját, hogy elkészülhessen a következő rész.

no cover
no cover
Silent Hill 4: The Room
Megjelenés: 2004. September 09. (PC)
Műfaj: Túlélő-horror
Fejlesztő: Konami Digital Entertainment
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Jobb lenne inkább, ha csak 1 készülne de az jó lenne.
0
0
0
0
AttiS avatar
Remélem hogy nem csak pletyka és tényleg jön mert a 4.részt és a homecomingot imádtam! Sőt a 2-3 kapott magyar szinkront is. 😀
Ha már így felbolydultak a re remake sikerein akkor jöhet egy Alone in the dark remake is 😀
0
0
0
0
titusz avatar
Erdekes, h alig jatszottak itt az emberkek a jatekokkal hat akkor en leszek az elso aki jatszott a 1,2,3,4 es az 5os reszevel is.A Homecomingnak olyan nyomaszto hangulata van, h en olyat meg 1 jateknal se tapasztaltam a hideg kiraz hacsak ra gondolok.. persze jo ertelemben. 😀
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@titusz: Nyugi nem vagy egyedül 😜 Az alternatív részeket is toltam origins,shattered memories.
Szerintem addig volt igazan király sorozat ameddig az eredeti Team silent csapat készítette a játékokat és Akira yamaoka a zenét.A homecoming sem rosz játék de nagyon érződött rajta hogy ez már nem az eredeti csapat munkája.
0
0
0
0
titusz avatar
@kelepelek: Nah akkor mar 2 ember 😆
0
0
0
0
pcboy avatar
Ez a hős ha jól tudom valamelyik más részben játszott. Én csak a néggyel játszottam és annak örülnék ha rebootolnák.
0
0
0
0
no avatar
Azta ez remek hír remelem tényleg lesz belőle valami.
Szinte az összes részét kijatszottam.Nekem a 3. Része a favorit Heather története nagyon magával ragadt és azok a dallamok akira yamaoka mester hihetetlen atmoszférát teremtett a játékokhoz nélküle nem is lenne igazi egyik silent hill játék sem.Reboot esetén biztos az 1 részt tolnak újra az új rész hat ne így legyen ,de a sorozatból amit nem az eredeti csapat csinált azok lettek a leggyengébb darabok pl homecoming,downpour
0
0
0
0
no avatar
Érdekesen állok a szériához mert kimondottan kedvelem a világát, de egy részével sem játszottam, filmek tetszettek. Reboot-ot végig vinném valószínűleg 😀
0
0
0
0
💬 8
Scorn Face avatar
@LordSzalko: Nekem a legelső film tetszett.
Játékverziókhoz nekem sem volt szerencsém.
0
0
0
0
no avatar
@Scorn Face: Nekem is az első a favorit 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@LordSzalko: Az első két részét végig vittem anno PS - en. Az első egy remekmű, azt újrajátszani mai köntösben............Komolyan mondom, annyira semmit nem érőek már ezek az új játékok, hogy a remake vonalat jobban erősíteném. Hol van egy Prince Of Persia trilógia, egy Dino Crisis, Parasite Eve, stb.? Álom.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Parasite Eve nálam kimaradt, Dino jó volt, bár nem tudom mennyire lenne rá igény manapság, rajongók biztosan örülnének neki. A Resident Evil mindig is jobban tetszett, persze kinek mi. Nem mint, ha elhatárolódnék a dinoszauruszos témától, Jurassic filmek a kedvencek között vannak 😀 Prince of Persia-t is jó volt, bár csak anno osztálytársamnál játszottunk vele suli után. Amiről úgy konkrét emlékeim vannak meg magam is játszottam vele az a 89-es, ott rageltem sokat 😆
0
0
0
0
enslaved avatar
@LordSzalko: Parasite Eve nagyon jó volt, azt nagyon nem bánnám remake formában.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@LordSzalko: Ugyanígy vagyok vele, mint te. Egy játékkal se játszottam, de a film(ek) tetszett(ek). (A második film azért nem volt egy nagy durranás, de valamiért meg maradt bennem.)
0
0
0
0
santakigyo avatar
@LordSzalko: A második része az nagyon ottvan. Rendesen érdekel a történet miközben játszod. Mai szemmel elég régi már. Az első része meg PS one idejéből való.
Azthiszem ha még ma is ismert címről van szó akkor nem kell ecsetelni, hogy mekkora siker volt ez anno.
A harmadik résztől nekem már nem tetszett, kivéve egy rész ami PS3 jött ki.
Ha lesz remake akkor próbáld ki,nem bánod meg.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Mindenképp 😀 Valamelyiket elkezdtem PS2-n, de aztán félbe maradt, holott a világa tetszik 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
Epizodikus Silent Hill..... 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció