Aiden Pearce is a Watch Dogs: Legion játszható karaktere lesz

Szerző: xoki | 2020. September 11. | hír | 7 hozzászólás

A második Ubisoft Forward során ismét látható volt a Watch Dogs: Legion, de az új videóban igazából nem mutattak semmi olyat, amit esetleg eddig nem láttunk volna. A trailer után viszont kaptunk egy meglepetést is: Aiden Pearce is bekerül a játékba.

A Ubisoft hivatalos oldalán feltüntették, hogy mit tartalmaz majd a season pass. A játékosok két történetközpontú kiegészítőre, négy egyedi képességekkel rendelkező hősre, három Deadsec küldetésre, a Watch Dogs: Complete Editionre és egy Deadsec témájú autódekorációra számíthatnak. Egyelőre nem tudni, hogy Aiden hogyan kerül a képbe, ugyanis jelenleg csak annyit tudunk, hogy a megjelenés utáni tartalmak egyikével fog bekerülni a játékba.

A Watch Dogs: Legion október 29-én fog megjelenni.

Watch Dogs: Legion
Watch Dogs: Legion
Watch Dogs: Legion
Megjelenés: 2020. October 29. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ubi úgy látszik kezd kifogyni az ötletekből. Aident is visszahozta, Sam Fishert is berakta a R6 Siegebe...mintha a régi IP-kkel nem tudna mit kezdni és elkezdi újrafelhasználni, összeboronálni más IP-kkel...Kassandra vajon mikor lesz R6 operátor?
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Spoiler !!! A WD2-ben is felejthetetlen pillanat volt mikor találkoztam vele 😀 előjöttek a régi emlékek. Mennyire jó volt a story.
0
0
0
0
no avatar
Ez kevés ahhoz hogy megbocsássam nekik amit WD 2 címen összehánytak...
0
0
0
0
BiGame avatar
Aiden? Hát természetesen fizetős lesz, legalábbis a fejemet teszem rá 😃
0
0
0
0
Kimi no Na wa avatar
Én speciel örülök hogy viszont látom. A Watch Dogs (1)-et imádtam, és maga Aiden karakterét is. (Mai napig fent van a gépemen és néha napján játszom is vele. )
0
0
0
0
no avatar
Ilyen kevés a nyugdíj? 😶
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció