A Windows 11 lett a legnépszerűbb operációs rendszer a játékosok körében

Szerző: xoki | 2024. September 08. | hír | 125 hozzászólás

Megjelenése óta folynak a viták a Windows 11 megbízhatóságáról, stabilitásáról és kompatibilitásáról, de sokan az esztétikai változások miatt döntöttek úgy, hogy inkább nem váltanak az új operációs rendszerre. Természetesen azt sem szabad elfelejteni, hogy sokan a rendszerkövetelmények miatt kénytelenek valamelyik régebbi rendszernél maradni.

Három év elteltével a Windows 11-nek most először sikerült leköröznie elődjét, ezzel pedig a legnépszerűbb operációs rendszerré vált a játékosok körében. Mint minden hónapban, a Valve most is közzétette a Steam hardver- és szoftverfelmérés legfrissebb eredményeit, amely érdekes tendenciát mutat a Windows 11 játékplatformként való elfogadásában.

A Steam-felhasználók 49,17%-a futtat Windows 11-et, így a Microsoft legújabb operációs rendszere 3,36%-os növekedésnek köszönhetően vált a legnépszerűbbé a felhasználók körében, miközben elődjénél 3,07%-os csökkenés látható, azaz jelenleg a felmérésben részt vevő játékosok 47,09%-a használja azt.

A Windows 11-et számos játékközpontú funkcióval bővítették (mint például az Auto HDR és a DirectStorage), de annak elterjedése igencsak lassú folyamat. Mindenesetre most, hogy a Windows 11 vált a legnépszerűbb operációs rendszerré a Steamen, érdekes lesz majd látni, hogy a fejlesztők előállnak-e további Windows 11-exkluzív funkcióval.

Hozzászólások: 125
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sanya_es_Sanya_64 avatar
Én a win 11 röl váltottam vissza a win 7 64 bitre, mert csak wottozok és azon stabilan fút, meg ne más döntse már el hogy én akarok e állandóan frissíteni a havi 150 giga nettem had használjam arra amire akarom elvégre én fizetek érte.
1
0
0
0
💬 1
kovb677 avatar
@Sanya_es_Sanya_64: Hát amilyen konfigod van oda tényleg jobb a 7 vagy linux valamelyik változata amin a wot elfut mert a linux is dobhat a fps-en
0
0
0
0
Zollee avatar
Én csak azért gondolom hogy ez kicsit false pozitív mivel rengetegen nem maguk hozzák meg a döntést a rendszerrel kapcsolatosan. Például azok az emberek akik brand gépeket használnak és újabb laptopokat, tableteket amikre már alapból elő van telepítve a windows 11.
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
Ha most mondjuk év végén valami csoda végett kiszivárogna egy esetleges Win12 előzetes (persze ennek szinte 0 az esélye) új külsővel. Akkor is ott lenne ugyanaz a réteg aki majd elélvezett a Win 11-től addig, de onnantól kezdve fúúúú mennyivel jobb a Win12 már sose fog visszaváltani 11-re és hasonló mantrázások lennének. 🤣😃🤣
0
0
0
0
💬 3
kovb677 avatar
@Dwight Schrute: Ha kijönne akkor váltanék, 12-ről már vannak amúgyis hírek több fórumon is hogy készülőben van.
1
0
0
0
Pokman avatar
@Dwight Schrute: Win12-esről már rég vanna kiszivárgott képek, még magáról a felületéről is.
2
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Dwight Schrute: Win11-rol nyalvan nem majd Win8-ra, v. pl. Vistara fogok valtani, hanem majd a kovetkezore, 1 ujabb verziora elobb-utobb.
0
0
0
0
Bogoj avatar
Szerintem meg nem az a legnépszerűbb, amit (esetleg kényszerűségből) a legtöbben használnak, hanem amit sokan használnak, ÉS a legmagasabb a tetszési indexe.
0
0
0
0
pinkyke avatar
én a mai napig win10 et használok nekem nem tetszik a win11 tele van rakva sok sz*rral amit sok idő minden olyan alkalmazást letiltani amire nincs szükségem.
időnként be próbálkozik hogy tegyem fel a 11-et olyankor mindig arra nyomok hogy maradok a 10-nél.
ha a win7-hez még lenne frissítés még mindig azt használnám nekem az volt a kedvenc windows-om annál amikor telepítettem mindig meg kérdezte hogy mit akarok felrakni a 10-és 11-nél ilyen nincs tele rakja sok felesleges alkalmazással csak hogy lassítsa a gépet mert nem is biztos hogy használja a felhasználó.
0
0
0
0
💬 8
kovb677 avatar
@pinkyke: pedig pont hogy nincs tele rakva olyan sok mindennel plusz letisztultabb a külseje mint a 10-é ezért is váltottam már jó hamar és ahogy látom neked 12 genes intel cpu-d van akkor meg pláne megéri váltani az új magok miatt amik 11 alatt jobban ki vannak használva
0
0
0
0
pinkyke avatar
@kovb677: nekem akkor sem jön be a 11 lassabbnak érzem mint a 10-et.
0
0
0
0
Pokman avatar
@pinkyke: Ha megfelelő a géped hozzád lassabbnak biztos nem lassabb, amúgy a 10-es ugyanannyi szarral van tele most már, csak az nem tolja a képedbe mint a 11-es 🤣
1
0
0
0
pinkyke avatar
@Pokman: nagy tévedés minden olyan alkalmazást kikapcsoltam amire nincs szükségem.
nektek a win11 tetszik nekem a win10 és ez nem fog változni ha majd megszűnik mint a win7 akkor majd át váltok rá addig meg marad szépen fent nekem nincs gondom a 10-el.
0
0
0
0
Pokman avatar
@pinkyke: nem tudom mit értesz nagy tévedés alatt, hogy lassabb ? pedig így van, amíg megfelelő géped van hozzá meg arra értettem hogy megütöd a minimum gépigényt, ha az megvan lassabbnak nem lassabb

és ez nem tetszés kérdése
1
0
0
0
pinkyke avatar
@Pokman: van 32gb ramom 6mag 12 szálas procim 3060 -as és van m2-es ssd-ém is.
bőven meg van hozzá a gépem de,mint mondtam engem nem érdekel a windows 11 a microsoft is baszogat időnként hogy rá tudom frissíteni egyszer volt fent nekem nem tetszett és vissza raktam a 10-et.
se te se más nem tud meg győzni róla hogy át váltsak rá.😎
1
0
0
0
DawnF94 avatar
@pinkyke: Még jó btw, hogy az egyetlen komolyabb feltétele a Windows 11.-nek nem is a hardverek teljesítményéhez követő, hanem hogy legyen a proceszorban TPM 2.0 😀
0
0
0
0
pcboy avatar
Mitől lenne népszerű? Aki minél régebbi játékkal akar játszani az parázik hogy az újon nem indul el..
0
0
0
0
no avatar
Saját tapasztalat, win10-et használok Black Myth Wukong-on(High beállításon 110-120 fps Very High 80-90 FPS) nincs semmi proléma,tegnap előtt raktam fel a win11-et.Ugyanazzal a beállítással 20-25- percenként össze omlott a játék,vissza tettem a win 10 ismét proléma mentesen tudok játszani.11-el nyertem kb 8-10 Fps-pluszt .
Nekem Lenovo legion 5-van, Rayzen 5600, RTX3060 ,16GB Ram
0
0
0
0
💬 69
kovb677 avatar
@Dimarson: microsoft oldaláról van az a 11? Media creation tool-al van a pendrive csinálva? Nekem nem omlik össze
0
0
0
0
no avatar
@kovb677: Igen onnan van.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Dimarson: Driverek gyártó oldaláról? driver booster kerülendő!
0
0
0
0
no avatar
@kovb677: Most úgy csinálsz, mintha az emberek lennének mind debilek ha nem jó, csak a win 11 helikopter...
Érdekes, a jól bevált 10-et ugyanazon eszközön a hozzá való driver-ekkel telepítik semmi bajuk, de ugyanez 11-nél ilyen olyan hiba több embernél.
Már nem azért, de ha egy újabb op rendszernél a felhasználónak kell supportost játszani, hogy "be van dugva a tápkábel", "kikapcsoltad, bekapcsoltad", stb. mert nyomozni kell hiba okokat, akkor nem a felhasználóban van a hiba.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@christoferus: Nem véletlenül kérdeztem tőle hogy honnan szedi a drivert mert pl a booster rengeteg problémát okozott már 10 alatt is nem csak 11-nél
0
0
0
0
no avatar
@kovb677: Nem akarlak megbántani de ha , értelmezed amit írtam Win10 probléma mentesen megy minden is, nálam konkrétan a 11 nem opció ebből a hibából adodóan .Nem booster a gond ,mivel nem használom. A gyári driverek amikhez havi szinten jár frissítés , gyári beállítások .
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Dimarson: Amit windows update leszed drivert az nem a legfrissebb, gyártó oldalát kell meglátogatni onnan legfrissebbet leszedni: nvidia com, amd com stb plusz lenovo oldalát is chipset driver végett.
0
0
0
1
no avatar
@kovb677: tudod amikor megveszel egy eszközt :D az én esetemben egy Legion 5 gamer laptopot adnak hozzá garit és úgynevzett driver update , ami frissiti a biost,és minden féle szipi ,szuper drivert ami csak jár a géphez .Nah amikor belépek a Lenovo.com oldara ott a gyári szám megadása után már jelzi is ha van bármi féle szuper update :D Ha veszel egy eszközt ujonnan ilyen dolgok is járnak hozzá.Hát nem elképesztő?!
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Dimarson: Nekemis laptop van de lenovo oldalán nem hiszem hogy legfrissebb vga drivert rakják fel , vga drivert direktbe videókártya gyártójának oldaláról szedem jelen esetben most ez a legfrissebb verzió 560.94 ha neked nem ez van akkor régit használsz
Wukonghoz kell a legfrissebb nvidia driver is mert új driverben van hozzá támogatás
https://i.ibb.co/nCDVf1G/wukong.png
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Dimarson: "az én esetemben egy Legion 5 gamer laptopot adnak hozzá garit és úgynevzett driver update , ami frissiti a biost,és minden féle szipi ,szuper drivert ami csak jár a géphez ."

Nálamis van hasonló de én a proci meg gpu drivert a saját weblapjukról szedem le nem használok ilyen driver frissítő csodavarázs programokat mert az is okozhat gondokat (gondolom a procidat is az frissíti, proci driverjeit nálad amd oldaláról kellene letölteni), asus lapjáról chipset meg biost szedem le külön mert biost windows alól frissíteni nem okos dolog hanem biosba belépve pendrive-ről úgy biztosabb.

Mindent manuálisan csinálok úgy sosem volt gondom ebből, rengeteg ember panaszát láttam már nálam egyikse jelentkezett
0
0
0
0
Pokman avatar
@kovb677: Ebben teljesen igazad van
1
0
0
0
Pokman avatar
@Dimarson: Én szinte heti rendszerességgel állítok be új laptopokat és az esetek felében a hozzáadott update launcher vagy mia*** hónapokkal korábbi frissítéseket telepít, olyat is láttam már hogy 9 hónappal korábbit telepített, pedig alig egy hónappal azelőtt jött ki a legújabb chipset driver és csak azért jöttem rá mert pont pár nappal előtte egy másik telepített lapin azt rakta fel. Mindkettő csatlakoztatva volt a hálózatra is. Nem az számít hogy mikor veszed, hanem hogy mikor volt összerakva.

Használj amit akarsz, de abban igaza van kovb barátunknak hogy jobb leellenőrizni.

Amúgy pont az ilyen hiper-szuper driver update launcherek *** ki a legtöbb emberrel, én azokat automatikusan törlöm, mert tapasztalataim alapján többször okoznak gondot, mint hasznot
1
0
0
0
kovb677 avatar
@Pokman: Én mindent alaposan ellenőrzök és úgy telepítek, win updatet csak rendszer frissítések telepitésére használom, drivereket gyártó oldaláról szedem mindig, proci drivert proci oldaláról, kártyáét kártya gyártójának oldaláról így tovább...

Nálam ilyen driver frissítgetők fel se települnek mert eleve nem is töltök le olyat csak ami szükséges hogy a rendszer normálisan menjen

Még az is okozhat gondot hogy netet ki kell lőni mikor videókártya drivert telepíted sőt még hivatalos weblap is javasolta hogy lődd ki, mert a win update felrakja a kártya drivert úgyis ha nem figyelsz nagyon gyorsan, letörlöd és egyből visszarakja az update akkoris ha nem is kellene egy régebbi verziót belőle, én mindig kilövöm olyankor netet
0
0
0
0
Pokman avatar
@kovb677: Új rendszerekkel sokszor jön ilyen easy update valami szarság, ez már pár éve így megy, de azok szinte egytől egyik mind szarok, az esetek háromnegyedében kb. nem szabad bízni bennük. És ez nem függ a windows verziójától.

Amúgy nekem wukong win11 alatt szépen muzsikál, csak a hozzá nem értő emberek nem tudják működésre bírni, és sajnos ez a többség, és pont ezek az emberek értékelik le pl a win11-et.

A hackelt/ilyen-olyan módosított verziókat pedig már rég el kellett volna felejteni (kb ezen évkezdet elejétől), ahogy az illegális aktiválásukat is. Microsoft már nagyon tudja követni és befolyásolni ezeket, csak az emberek több mint 99%-a még mindig nem tudja ezt, úgyhogy itt vagyok én hogy felvilágosítsalak titeket XD Nem tudom mi olyan kurva ***ott nehéz abban hogy egy aktiváló kódot pl emag-ról megvegyen az ember az eredeti 10%-áért, ha ennyit nem vagy képes kiadni a vadiúj gépedért amit évekig és évekig fogsz használni, akkor nem érdemled meg hogy legyen egyáltalán bármilyen laptopod vagy PC-d.
1
0
0
0
no avatar
@Pokman: Te vagy a megváltó , az értelmiségek értelme a megtestesült ész,
"Amúgy nekem wukong win11 alatt szépen muzsikál, csak a hozzá nem értő emberek nem tudják működésre bírni, és sajnos ez a többség, és pont ezek az emberek értékelik le pl a win11-et." nem a véleményed és az okoskodásodat kértem se neked ne @kovb677 barátodnak :D remélem világos, pont nem azt irtam hogy mi a baj?! hanem tapasztalat.Sajnos ez úgylátom nem igazán jutott az elméd legsötétebb bugyrába... Nincs olyan hogy ezek az emberek meg azok az emberek..hogy miért probálsz meg bárkit is provokálni?! Vernek othon?! Pont nem kértem a ti szakmai hozzá értéseteket , mivel látszik bőven van, azt se tudjátok ki ül a másik oldalt ,csak osszátok az észt oljátok az embert,mert ti az értelmiségiek vagytok a remény ennek a csodás nemzetnek.. jár nektek a taps meg majd állítunk szobrot is! Veregessétek meg a vállatok úgy nyugottaban fogtok aludni(igen jól meg mondtuk neki ,mert mi csak mi értünk hozzá)
0
1
1
0
kovb677 avatar
@Dimarson: Már a semmit beszéled én csak segíteni próbáltam de úgy látom amiatt is szidsz.
0
0
0
0
no avatar
@kovb677: Ez nem szidás, senki segitségét se kértem :D önsziántatokból segítettek ! De nem kértem !
0
0
0
0
Pokman avatar
@Dimarson: Látom a te agyadig nem sikerült eljutnia hogy kivel beszélsz és amúgy mit kezdesz itt személyeskedni, mit képzelsz ki vagy te ? Mikor és hol bántottunk mi téged ? De persze mire számítson az ember ennyi értelemmel bíró emberektől....
Amúgy én egyáltalán nem akartam neked segíteni 🤣, hol látsz te bármi erre utaló jelet, és direkt nem, mert egy seggfej vagy, legalábbis abból ahogy eddig viselkedtél ez jött le, szóval csak információt közöltem.
1
0
0
0
kovb677 avatar
@Pokman: "Amúgy nekem wukong win11 alatt szépen muzsikál, csak a hozzá nem értő emberek nem tudják működésre bírni, és sajnos ez a többség, és pont ezek az emberek értékelik le pl a win11-et."

Nézd meg mit ír nekem Dimarson engem néz butának hol ott a megoldást keresem neki a problémájára mert nálunk ilyen összeomlások nem jelentkeznek.
0
0
0
0
no avatar
@kovb677: De kovb677 tesó az apja ki fizette neki a win 11 az emagról akciós kulcsal és már ő a messiás,,,,gyáááá
Miből gondolta hogy lopott rendszert használok?! Honna eredt ez a szlogen?! :D miből vagy hogy?! Wishről?! Abszolút nem értem az efféle előitéleteket és ésszerütlen okoskodást .Így próbáltok mindenkit itt kioktatni?Én meg abszolút nem szidtam a Win11-et :D azt meg pláne nem is értem
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Dimarson: Itt harciáskodsz holott pokman is csak segíteni akar
0
0
0
0
no avatar
@kovb677: Törölt hozzászólás
0
1
0
0
kovb677 avatar
@Dimarson: hibaüzenet kiváltó oka lehetnek ilyen frissítő progik is de ezt már mondtuk neked
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Pokman: "Amúgy nekem wukong win11 alatt szépen muzsikál, csak a hozzá nem értő emberek nem tudják működésre bírni, és sajnos ez a többség, és pont ezek az emberek értékelik le pl a win11-et."

Nézd meg mit ír nekem Dimarson engem néz butának hol ott a megoldást keresem neki a problémájára mert nálunk ilyen összeomlások nem jelentkeznek.
0
0
0
0
no avatar
@kovb677: :D szóljál védjen meg , sőt védjétek egymást meg nehogy valami sérelem érjen érted ember.... kb 1000 felhasználóbol akadt egy akinek megtörtént nem felhasználó hibából tyhuhaa most mitörtént...vicc kategória
0
1
0
0
kovb677 avatar
@Dimarson: "nem felhasználó hibából" akkor mik azok a frissitő vackok amiket használsz? Nem kértem hogy védjen meg ő jött ide pártolni engem jogosan.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Pokman: Szerintem az Iobit driver boosterrel nincs semmi gond, ahogy a programfrissítőjével sem. Egyszerűen telepítéskor ki kell venni a pipát pár olyan program elől, amikett egyébként felrakna. Nem kell szarakodni a manuális telepítéssel, felrak mindent, soha nem volt még velük bajom.
0
0
0
0
Pokman avatar
@enslaved: Akkor te a szerencsés emberek közé tartozol.....
1
0
0
0
enslaved avatar
@Pokman: Évek óta 5 géppel csak szerencsém van? Meg azoknak is akiknek mindig én rakom fel a Wint, és még sosem panaszkodtak? Nem tudom. Legyen igazad.
0
2
1
0
kovb677 avatar
@enslaved: Maga az iobit driver booster már kb vírus szintű, fel se raknám egyik gépre se még gép közelébe sem engedném azt a szoftvert több fórumon is panaszkodnak rá mai napig hogy tönkrevágta a hardvert szószerint hardveres/fizikális károkat is tud okozni. Gyártó oldala a legbiztosabb Hiába nem manuális a booster amit automatikusan felrak az néha szószerint vírus olyan driver verziókat is jelez néha amik nem is léteznek néha a gyártó oldala szerint, kerülendő messzire
0
0
1
0
no avatar
@christoferus: Teljesen igazad van.:D írtam tapasztalat.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Dimarson: "A gyári driverek amikhez havi szinten jár frissítés"

és honnan jár hozzá frissítés? Én mondtam hogy a gyártó oldala a legbiztosabb.... (nvidia com, amd com) ott fent van a legfrissebb ami elérhető 11-hez azzal nincs probléma
0
0
0
0
no avatar
@kovb677: Vegyél te is újat és fog járni hozzá, próbáldki!
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Dimarson: Jár hozzá de én nvidia oldaláról szedem nem a laptop gyártójának oldaláról

ez a legfrissebb jelenleg a kártyádhoz:
560.94

Ha nem ez van fent akkor bizony régit használsz és az is lehet az összeomlások oka

Wukonghoz kell a legfrissebb nvidia driver is mert új driverben van hozzá támogatás

https://i.ibb.co/nCDVf1G/wukong.png
0
0
0
0
no avatar
@kovb677: Szerintem neked nagyon nagy zűrzavar van odabent.... olyan dolgot próbálsz erőltetni , amiről te magad akarod győszködni hogy a felhasználó a hibás! Feleslegesen írok itt mert képtelen vagy megérteni amit eddig írtam!
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Dimarson: Több esetben tényleg user error nézd meg amiket írtam mert 11 alatt sem omlik össze a wukong
0
0
0
0
enslaved avatar
@kovb677: Szerintem befejezhetnéd már a hittérítést, mindenki azzal rakja fel a drivereket amivel akarja, magánügy. Én évek óta minden gépnél az Iobit driver boosterét használom, és milyen érdekes, sosem volt még bajom.
0
1
1
0
kovb677 avatar
@enslaved: Nem fejezem be mert az egy kártékony program, továbbra is tartom a véleményem kerülendő, több fórumon panaszkodtak már amiatt és tényleg az volt ott a gond, képes hardveres károkat is okozni.

Legbiztonságosabb a gyártó oldala ezzel nem tudsz vitába szállni sehogyse mert ez így van amúgyis.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kovb677: A fórumok arra valóak, hogy az emberek panaszkodjanak. Amikor egy gyógyszer mellékhatásait beszélik meg, akkor is csak azok írnak oda, akiknek lett valami bajuk, mondjuk 10 ember, ellenben a közel egymillió aki még szedi az nincs jelen, mert nekik semmi bajuk. Aztán beszélhetnék a VGA driverekről is, kijön egy új, megint panaszkodik rá tíz ember, na és a többiek megint hol vannak? Nem releváns. Az Iobitot nagyon sok ember dicséri is, szóval kinek mi a jó. Neked vírus, rendben, csak éppen semmivel nem támasztod alá (mármint konkrétumokkal). Ez így csak dobálózás, olyan mint a covidnál a konteós, laposföld hívő szomszéd, aki "hitelesen" írja valamelyik fórumon hogy az ő szomszédja pont az oltás után halt meg, senki ne oltassa be magát......
0
1
1
0
kovb677 avatar
@enslaved: "Iobitot nagyon sok ember dicséri is,"

Eltörpül azok mellett akiknek bajuk volt vele.

" Ez így csak dobálózás, olyan mint a covidnál a konteós, laposföld hívő szomszéd, aki "hitelesen" írja valamelyik fórumon hogy az ő szomszédja pont az oltás után halt meg, senki ne oltassa be magát......"

Ennek aztán sok köze nincs a dologhoz a driver booster már régóta kerülendő dolgok közt van
0
1
0
0
enslaved avatar
@kovb677: Erdős Márton nem ma kezdte az ipart, neki valahogy jobban hiszek mint a fórumozóknak:
[LINK]
0
1
0
0
kovb677 avatar
@enslaved: "Nvidia high defition audio" azon mit frissít a boostered? :D gyártó oldaláról leszedve nvidia drivert már benne van a legfrissebb verzió... Nagy vírus az a program.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kovb677: Azon semmit. Az AMD esetében fel sem ajánlja a frissítését, amennyiben fenn van már a legújabb driver. Szerintem te nem is láttad még élőben ezt a programot. Aki meg a vicces jeleket teszi oda folyton.....na mindegy, maradjunk abban hogy megvan a véleményem róla, bár mindenkinek kell legyen valami öröme az életben.
0
1
0
0
kovb677 avatar
@enslaved: Én csak azon röhögök hogy ott a gyártó oldala és te a gyártó oldala helyett azt a vackot használod amiről már sok esetben kiderült hogy káros.

Az a program nem létező verziókat is felrak
0
1
0
0
enslaved avatar
@kovb677: Érdekes módon ha csak a gyártó oldaláról teszi fel az ember a drivereket előfordult nem egyszer, hogy hiányolt valamit, és az istennek nem lehetett megtalálni. A gép kiírta hogy az összes driver telepítve van, az eszközkezelőben mégis hiányzott néhány, sőt a Realtek hangkezelő ami már elvileg fenn volt folyamatos újraindítást kért. Ilyen esetben mit kellene akkor tenni? Az Iobit programja megoldotta ezeket azonnal, a gépek pedig tökéletesen működnek azóta is, van amelyek már 5 éve mennek így újratelepítés nélkül. Ezért kaptam rá én is erre a programra.
0
1
0
0
kovb677 avatar
@enslaved: Senkinél nem fordult ilyen elő hogy hiányolt ezt csak kitaláltad....

"A gép kiírta hogy az összes driver telepítve van"

Hol ír a gép ilyet? :D Nem a driver boostered írta véletlen és onnan idézgeted? Alapjáraton ilyet a windows nem ír hogy hány driver van feltelepítve és hogy mennyi kellene még, drivereket neked kell felrakni 1-esével ami szükséges.

" eszközkezelőben mégis hiányzott néhány, sőt a Realtek hangkezelő ami már elvileg fenn volt folyamatos újraindítást kért."

Nekem eszközkezelőben semmi sem hiányzik
0
1
0
0
enslaved avatar
@kovb677: Innentől már én is röhögök a hülyeségeiden, pedig nem szokásom, még lájkolni sem szoktam más oldalakon sem, mert egy nagy bunkóságnak tartom, de most kivételt teszek. A beszélgetést meg befejeztem veled, legyen neked igazad, végtére is ki a fenét érdekel a véleményed erről az egészről. Ne használd, a te dolgod.
0
1
1
0
kovb677 avatar
@enslaved: Nem is neked szánom hanem másoknak hogy ne essenek abba a hibába hogy a gyártó saját oldala helyett ilyen összetákolt megbízhatatlan vackokat használjanak.
0
1
0
0
enslaved avatar
@kovb677: Oké. Én ezzel szemben jobban tartok a crack - ektől, nem véletlen veszek meg mindent (játékokat, programokat) eredetiben. Nekem ez sokkal nagyobb nyugodalmad ad. Iobit - tól még nem láttam gépet tönkremenni, de például orosz oldaról leszedett játék crack miatt már nem egy gépet hoztak hozzám újratelepíteni.
0
0
1
0
kovb677 avatar
@enslaved: driver boosterért nem hogy fizetni is túlzás de egyáltalán még feltelepíteni is, aki fizet azért a vacakért az szószerint bolond! Driverek teljesen ingyenesen elérhetőek a gyártói oldalról... egy petákot nem kell fizetni érte és eredeti drivereket kapsz amik nem vírusosak, driver booster meg ki tudja honnan tölti le neked és miféle dolgokkal van megspékelve ugyebár booster valószinüleg saját szerverein tárolja drivereket és az ki tudja milyen... gyártó oldala ott van beírod kidobja és az fix hogy onnan jön le ha onnan töltöd

Abban egyetértek hogy szoftverek játékok eredetiben legjobbak mert nekemis minden eredeti de driver boostert még szoftvernek sem hívnám káros szemétnek inkább.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kovb677: Mivel a driver booster ingyenes azért nem is fizetek😉 Abból abszolút elég a free verzió, a fizetős verzió már nem tesz hozzá érdemben semmit.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@enslaved: minek fizetős és minek free verzió belőle? eredeti gyártói driverek ingyenesek az eredeti weblapjukon
0
0
0
0
enslaved avatar
@kovb677: "Nagyon pozitív - 125 felhasználói értékelésből 80% pozitív az utóbbi 30 napban. Minden értékelés: Nagyon pozitív - A szoftver 8,095 felhasználói értékeléséből 84% pozitív."
Tényleg nagyon szar lehet ha a felhasználók 84% - a elégedett volt vele. Szerintem hagyjuk ezt az értelmetlen vitát, úgysem jutunk közös nevezőre, meg sok időm ment el most marhaságokra. További szép estét!
1
1
1
0
kovb677 avatar
@enslaved: Pont az a marhaság hogy azt a szemetet ajánlgatod itt meg védegeted holott gyártói oldal egyértelműen jobb nála mert az 100%-ban eredeti.

Amúgy erre még konkrét választ nem kaptam tőled de ha eredetit preferálod akkor driverekből miért nem preferálod az eredeti verziót? Minden drivernek van gyártói oldala.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: IObit Driver Booster feladata mindég a legfrisseb driveket telepítése magától a GYÁRTÓTÓL :D csak a program teszi meg azt amit nekünk kellene. Semmi nagy dolog , nem kell nekünk keresgetni mert a program megteszi , vannak olyan emberek akik szekta szerűen müködnek, csak az a jó amit ők mondnak , mást próbállsz meg állítani akkor te 99% tartozol..
1
1
0
0
kovb677 avatar
@Dimarson: Nem a gyártótól szedi az a program, olvastad amit írok? Saját szerverükön tárolják drivereket ott meg úgy spékelik ahogy akarják. Akkor szeded "magától" a "GYÁRTÓTÓL" ha az eredeti weblapot meglátogatod direkt és onnan töltöd

Akkor meg is van a gond , driver boostert használsz ne csodálkozz hogy hibaüziket dobál. :D

", vannak olyan emberek akik szekta szerűen müködnek, csak az a jó amit ők mondnak , mást próbállsz meg állítani akkor te 99% tartozol.."

Te jöttél ide az összeomlásoddal meg hibaüzeneteiddel holott nekünk 11 alatt ilyen nincsen.

(Elárulom a nagy titkot mi nem driver boosterezünk)
0
0
0
0
no avatar
@kovb677: Mivel te nem használtad azt a szemetet így fogalmad sem lehet róla mit is telepít.. előítéletes vagy egy szoftver-ről úgy hogy nem is használtad... Ez olyasmi mint a főzelék nem is kostóltad de mondod hogy szar...
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Dimarson: Ismerem azt a programot nem alaptalanul beszélek plusz minek próbálnám ki azt a szemetet ha ott az eredeti gyártói oldal annyira azért ne nézz hülyének. Töröld le boostert és töltsd le gyártói oldalról a drivereket úgy helyrejön és nem fog hibaüziket dobálni neked
0
0
0
0
no avatar
@kovb677: Azzal nincs baj :D csak senki nem kérte hogy írj is ide . Magadtól kezdted és osztod az eszet , holott pont nem kértem....
"(Elárulom a nagy titkot mi nem driver boosterezünk)" Elárulom én se :D mert gyártótól szedem XDDDD pancser vagy .....
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Dimarson: összevissza hazudgálsz :D

Ez amúgy nem ész osztás hanem csak segíteni próbáltam de cserébe mit kapok érte rengeteg szidást.... fölösleges már itt segíteni lassan
0
0
0
0
FoLey avatar
@kovb677: Neten azt olvasom erről a driver boosterről,hogy valakinél bevált,de valakinél szétbaszarintotta a rendszert meg registry fájlokat,ismeretlen forrásból szedi a drivert is.
Mellesleg Windows 10 és 11 mellé már felesleges.
1
0
0
0
kovb677 avatar
@FoLey: "Mellesleg Windows 10 és 11 mellé már felesleges."

Ezt szokták mondani de windows update sem a legfrissebb drivert rakja fel(már ha erre gondoltál az alatt), ha legfrissebbet akarod akkor mindenhogy gyártó oldalára kell menned.

"de valakinél szétbaszarintotta a rendszert meg registry fájlokat,"

Énis ezt magyarázom nekik! Minek vállalni a rizikót ha ott a gyártó oldala amiről drivert leszeded az fixen stabilan működik ? Abban semmi rizikó ebben a boosterben meg rengeteg, gép közelébe nem engedném azt a boostert.
0
0
0
0
FoLey avatar
@kovb677: Aki akarja azt használja,de csak is saját felelősséggel.
Hivatalosan is gyártó oldalról szoktam leszedni. Sosem használtam driver boostert
1
0
0
0
kovb677 avatar
@FoLey: Jól teszed, úgy kell amúgyis
0
0
0
0
Pokman avatar
@kovb677: El kell ezt engedni, ezeknek hiába magyarázol (amúgy tiszta vicc hogy Dimarson egyik kommentjében még driver boosterezik, a másikban pedig már eredeti gyártótól szedi le XD). Én már alapból tudom hogy ilyen emberekkel fölösleges vitázni, azért is hagytam annyiban ezt a szájkaratét már az elején 🤣
0
0
1
0
Pokman avatar
@FoLey: Igen, ez pontosan így van, az a 8k felhasználó aki a történelem során 80% fölé értékelte pedig semmi a több 10 vagy 100 millióhoz képest akik mindig is a legit weboldalról szedék le, ezt pont enslaved kéne tudja ha az a munkája hogy gépeket álltson be (legalábbis ezt vettem ki abból amit írt).

Amúgy driver booster még egy dolog, de én a laptopok márkájától származó update launcherekben sem ajánlom hogy bárki megbízzon, főleg Asus, MSI, Lenovo, Dell, HP. Tucatszám találkoztam mindegyikkel eddig és az esetek több mint felében mindegyiknek sikerült valamit elbasszintania a gépeken.
A legjobb ha egyenként felmegyünk az op rendszer, az alaplap, a proci és a kártya hivatalos oldalára és onnan szerzünk be mindent manuálisan megkeresve a sajátunkat, mert van hogy az automatikus észlelő is valami marhaságot szed le.
1
0
0
0
kovb677 avatar
@Pokman: Asustól csak armoury cratet használom a mux switch miatt meg lehet benne oc-zni is.
0
0
0
0
Pokman avatar
@kovb677: Én még azt sem ajánlom, csak addig volt fent nálam amíg az RGB-t a billentyűzetemen, pumpán, alaplapomon, ssd-ken és ventiken beálltottam azt szedtem is le, mert ha leszedem attól még a beállítások megmaradnak. Na meg a fejhallgatómat is beállítottam rajta, mondjuk anélkül a gépem nem jelzi ki hogy az aksija mennyire van lemerülve, de jobb ha nincs fent armoury sem.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Pokman: Armoury cratet én fennhagytam már régóta fentvan, különösebb gondom nincs vele, amire kitalálták arra jó van benne turbo mód, mux switch ami fontos, kijelzi gpu cpu hőfokokat is stb tudom billentyün rgb-t is variálni benne

Armoury Cratet direkt hagytam fent meg hozzá is szoktam hogy fentvan nem találtam programban ellenvetni valót annyira

https://i.ibb.co/Zh8dJyN/N-vtelenrm.png
0
0
0
0
no avatar
@kovb677: https://kepkuldes.com/image/m1qVGN
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
Pedig hogy szarozta majdnem mindeki ezt a rendszert is megjelenéskor.........
0
0
0
0
💬 1
kovb677 avatar
@TommyVercetti0_X: Pedig semmi baja, kinézete is tök jó, jobban néz ki mint a 10.
0
0
0
0
no avatar
Win 11 Pro van nekunk is az ujabb masinan, de eleg sok kek valami jelenik meg a kepernyon, valami windows problemaval es ujra kell inditani.
0
0
0
0
💬 2
Andor1997 avatar
@Dpoci: Ezt hívják úgy, hogy kék halál, valami szoftveres, vagy hardveres hiba van.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Dpoci: Nekem nem kékhalálózik ott lehet hardveres gond pl rossz táp vagy szoftveres gond: kalóz win, érdemes microsoft oldaláról media creation tool-al telepíteni (bootolható pen) mert úgy nincs gond
0
0
0
0
no avatar
Nekem a 10-el sincs bajom, okosan használom, építem fel. A 7-el se volt. Egyedül a Vista volt rövid pályafutású.
Ráadásul a 10 megy a műhely gépen is, amiben egy két magos proci van integrált videókártyával 2008-ból meg 4GB ram, ssd-vel (tavalyig 2gb volt és sima hdd, odacsaptam a fejlesztésének :D)
Nem azt mondom hogy hasít, de a gép egyszerűségéhez képest nagyon szépen megy. Nincs fagyás, nincs laggolás, delay, stb. Pedig a böngészőben 20 rögzített lap fut állandóan.
Vajon ezt meg lehetne tenni a 11-el ha nem kötnék minimumhoz?
Azért népszerűbb még a 10, mert bár sok jó cuccal rendelkező embernek bevált a 11, ellenben a világ összes gépét, vagy gamer-ét figyelembe véve elég csekély mennyiségű technika van amin használhatod és még ott vannak olyanok mint én, hogy mégis minek váltanék ha számomra nem ad semmi olyat ami a csiszolt 10-esemen ne lenne?
Megnéztem és értelmetlen számomra a váltás. A 10-esre is már 4 év után váltottam nagyon hosszú 7-es futtató idő után. Nincs kedvem évente valami új kisérleti nyúlja lenni.
Érdekes, hogy bezzeg a mobiloknál már rég megoldották, hogy csak onnan tudod, hogy új verzió van fent, hogy szólnak meg egy két dolog tovább alakult. De ez a te mindennapjaid nem zavarja, megy fel az update mint a legtöbb programnál aztán annyi.
Ezzel szemben az MS "felzaklatja" a fogyasztót, gyorsabban mint vágyik rá.
1
1
2
0
💬 2
Andor1997 avatar
@christoferus: Persze, mert a Win fizetős, persze vannak olyan lehetőségek, hogy 10-ről 11-re azonos kulcs átmegy, de az új gépek már 11-el készülnek, minden esetre szégyenletes néha az egész, de egyedüli helyzetüket nem tudja senki sem befolyásolni.
1
0
0
0
kovb677 avatar
@christoferus: @christoferus Ezzel nem értek egyet, sok frissítést kapott azóta már a 11 teljesen jó a rendszer már régóta. Teljesen megéri váltani
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Ez szimplán csak a Windows monopóliumát igazolja. Új gépet a legújabbal fognak eladni. Amíg a Windows egymaga adja a piac 70%-át, addig csak idő kérdése, hogy az aktuális verzió legyen a legnépszerűbb operációs rendszer.

Mindenesetre 10 év alatt elveszítették a piac közel 20%-át, ami azért jó jel.
1
0
0
0
Richie1212 avatar
A teszt verzió óta használom. nekem személyszerint soha nem volt vele bajom, sőt gördülékenyen fut minden. Se munka se játék közben nem omlott még össze. Olvastam jó pár frissítéssel kapcsolatos rém sztorit de nekem ezek nem jelentkeztek. Legutóbbi frissítés óta még gyorsabb is lett sőt még fps-t is nyertem valamennyit. Anno az asztalin kezdtem el használni most a laposon használom 1,5 éve. Se reklám semmi összeomlásos történet. Lehet csoda :D Retro játékokkal is bármi gond nélkül tudok játszani. Nekem tetszik.
0
0
0
0
💬 3
kovb677 avatar
@Richie1212: Énis ezt mondom hogy már mióta kijött nyomon követem a 11-et és már nagyon rég váltottam rá, amik 10 alatt mentek azok 11 alatt ugyanúgy futnak, nekemis 20-30al több fps van kb de lehet több is. Mindig frissítek rajta mindent
1
0
0
0
Richie1212 avatar
@kovb677: Tök jó :D Nem rossz cucc ez. Nekem 10-el sem volt bajom amúgy, de mivel mindig érdekel az ujdonság meg szeretek mindent naprakészen tartaniezért váltottam. Laposon meg tök jó volt hogy választhattam hogy home vagy pro verzió legyen. Ment a Pro. De nem hiszem hogy a home rosszabb lenne :D
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Richie1212: Nekemis Pro van a játékok miatt meg elfogadta a kulcsot amivel a 10 Pro-t is aktiváltam így 11 is Pro lett
0
0
0
0
bukta2 avatar
1 srác nemrég tért át win11-re és omlik neki azóta össze folyamatosan a játék amivel win10-en probléma nélkül játszott (Throne & Liberty) ,persze ezzel nem azt mondom hogy rossz a win11 ugyanis újjabb mint a 10,de valami még mindig nem kóser vele 100%-ban.
0
0
0
0
💬 1
kovb677 avatar
@bukta2: microsoft oldaláról töltötte le és media creation toolal irta ki pendrivera? rufus okozhat gondot
0
0
0
0
kovb677 avatar
Nekemis Windows 11 Pro van teljesen elégedett vagyok vele összes létező launcher elfut vele illetve retro játékok is elfutnak alatta pont mint 10 alatt, eredeti Vegas Pro 18 humblebundleről is stabilan fut, kompatibilitási bajom nincs vele
2
0
0
0
Bronson avatar
Nem is tudom, valahogy nem visz ra a lelek hogy valtsak 10esrol... 🤔 Valaki aki nemreg valtott, probaljon meggyozni miert lenne jobb...? 🙃
0
0
0
1
💬 8
kovb677 avatar
@Bronson: Ha modern procid van megéri meg az új fjúcsörök végett illetve letisztultabb lett a külseje. Stabilitása is kiváló
0
0
0
0
Bronson avatar
@kovb677: Ryzen procik ala a legujabb frissitesek hoztak csak lenyeges teljesitmenynovekedest, eddig nem lattam ertelmet, oszinten szolva a megszokas embere vagyok, nekem a 10es kinezetevel sem volt kulonosebb gondom. Csak mindig utalom ujrahuzni az egesz rendszert es beallitani mindent ujra aprolekosan... klonozni nem szeretem az oprendszert, ha mar nekikezdek akkor full gyalu 😁
azert koszi a valaszt, majd kicsit jobban beleasom magam erdemes e valtanom
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Bronson: Énis formáztam és úgy raktam 11-et rá de már rég váltottam 11-re kb mikor kijött azután, azóta sincs gondom vele (microsoft oldaláról media creation tool-al kell bootolható 11-es pendriveot csinálni és úgy nincs baj)
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
@Bronson: Jelenleg még sok érv nincs mellette számomra legalább is, de ami idegesítő, hogy már szinte rád erőszakolja azt, hogy online ms fiókot kapcsolj rá telepítés után ( persze ez kijátszható) meg sunyi módra azért tolja az MS a reklámot benne.... OS with ADS wtf?
Ha elégedett vagy a Win 10-el bőven ráérsz még váltani. 🙂
Én is talán akkor fogok ha valami oknál fogva majd lesz egy újabb Ryzen proci a gépembe.
De akkor se az az indok fog vezérelni, mert hogy a Microsoft ""támogasssa"" 🤣
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Dwight Schrute: ms fiók kell ms store-hoz, ms store-n van pl forza játék meg sea of thieves.

Régóta ms fiókkal használom semmi baja nincs
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
@kovb677: Forza végett én is azt használom gépen, csak egyre több mindenbe bele kényszerítik a felhasználót. Így vagy úgy. Aláírom azt is, hogy haladni kell a korral stb, vagy ott van még a Linux mint lehetőség, de aki játszik is PC-n azért picit macerásabb ott játékokat pöccre futtatni. Ha vált 11-re nem veszít vele, Ha még nem vált szintén nem veszít semmit. 😁
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Dwight Schrute: linux mintre fel se menne a sok launcher amit használok megvett játékaimmal meg például ms store nincs linuxra tudtommal . Énis kerestem hátha van linux játékra de még most sincs olyan linux amire összes fel menne amit használok, rengeteg launchert használok
0
0
0
0
Pokman avatar
@Dwight Schrute: Nekem se MS fiók se reklámok nincsenek, csak tudni kell hogy telepítsd 😜
0
0
0
0
no avatar
Ahányszor egy win 11-et meglátok egy gépen, annyiszor sírom vissza a Win 7-et, az összes kékhalálával, meg az egyszerűségével együtt.
1
0
0
0
💬 2
Dwight Schrute avatar
@pinti100: Nekem a Win7 Professional SP1 x64 évekig használtba volt annak idején. SSD-re telepítve semmi bajom nem volt, gyors pörgős stabil volt.
Amúgy a Firefox böngészőnek valamelyik ESR verziója még támogatott Windows 7-re. 😁 Ha valaki nosztalgiázni akarna még azzal az OS-el.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@pinti100: win 7 külseje tényleg szép volt az aero felület de a 11 jóval gyorsabb nála
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
"
sokan az esztétikai változások miatt döntöttek úgy, hogy inkább nem váltanak az új operációs rendszerre. "
Azért ez nem egészen így volt. 😁 A PC health check alkalmazás olyan gépeket is szar.nak titulált amik teljesítményre bőven tudták volna futtatni a 11-et . De hát mit várunk egy kapzsi MS-től 😁

Igen továbbra se vagyok kibékülve azzal,hogy az első genes rizsámat nem támogatja offical, mert csak azért elven. 😁 És szerintem nem csak én vagyok így ezzel.
2
0
0
0
💬 8
no avatar
@Dwight Schrute: Videókártyák is egyre erősebbek oda meg kell rendes processzor is. Ha megnézed már mikor megjelent akkor se lehetett kapni a 8 dik gent újonnan se ryzen 1 est.
0
0
0
0
Tacu avatar
@Kings Bounty fan: Windows 7 Volt a legjobb :D
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
@Tacu: Azt én is imádtam, sose hagyott cserben. 😉😎
0
0
0
0
no avatar
@Tacu: Xdxddxd jah elmentek vele még a dosos játékok is.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Kings Bounty fan: 11-el is
0
0
0
0
no avatar
@kovb677: Csak ott már kell szórakozni a dosboxal.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Kings Bounty fan: nem feltétlen
0
0
0
0
no avatar
@kovb677: 7-el csak símán elindítottad azt csá.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció