A vikingekről szólhat a következő Assassin's Creed

Szerző: xoki | 2019. April 05. | hír | 33 hozzászólás

Egy érdekes poszterre bukkantak a The Division 2 játékosai, amely lehetséges, hogy a következő Assassin's Creed-játékot ábrázolja.

A képen egy köpenyt, tunikát és sisakot viselő ember látható, aki valamilyen botot vagy lándzsát tart a bal kezében, és egy ismeretlen gömböt a másikban. A képen a JFK Center és a Valhalla - amely a viking túlvilágra utal - felirat látható.

Mindez még nem bizonyítja azt, hogy tényleg a következő Assassin's Creed teasere látható a játékban, de egy YouTuber alaposan elemezte a képet. Egy kis ráközelítés után az ismeretlen gömb nagyban hasonlít az Assassin's Creed-játékokban felbukkanó Apple of Eden ereklyére.

Korábban már több információ is felbukkant ezzel kapcsolatban. Legelőször egy Japánban játszódó rész került említésre, majd az Assassin's Creed 3 videójából arra lehetett következtetni, hogy a következő részben ismét visszatérünk Rómába, most pedig egy harmadik lehetséges körítés is felbukkant. Ti melyiknek örülnétek a legjobban?

Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey
Megjelenés: 2018. October 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Bucharest, Ubisoft Kiev, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Montreal, Ubisoft Quebec
Hozzászólások: 32
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
soulknight avatar
Nekem ez egy sima templomosnak tűnik aki kapaszkodik a buszon mert nem volt ülőhely, de nem értek hozzá.
Egy viking szerintem nem így néz ki de a valhalla szöveg megtévesztő.
0
0
0
0
FDave94 avatar
Soha nem lehet megunni, hogy egy alternatív AC részről brain stormingoljon az ember 😃.
0
0
0
0
sean avatar
Asszem maradok a régi részeknél (1-2, Brotherhood, Revelations) 😃 Bár még a 3 szódával elmegy. A többivel akárhogy próbálkoztam sehogy nem nyerték el a tetszésem. Jól néznek ki meg minden, de semmi nincs bennük ami miatt akarnék velük játszani. Egyszerűen nekem túl laposak és unalmasak. Felrakom, az első fél óra után kilépek aztán pár nap múlva törlés 😃
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Hát már csak ez meg valami nindzsás téma jöhet szóba, minden más volt már... 😃
0
0
0
0
FDave94 avatar
Én azt értékelném igazán, ha tényleg az asszaszin rendről szólna a játék, és a közelkeleten játszódna játszódna a következő rész. Vagy mondjuk könnyen összelehetne fonni a sztorijukat azokkal a nomád népekkel akik a Római birodalmat igázták le, de a nem sokkal ezt követő népvándorlások kora is iszonyat jó Assassin's Creed nyersanyag lenne. Nekem személyesen nagyon tetszett pl. az Assassin's Creed Revelations önmagában is meg a helyszín választás is, mert könnyen eltudom hinni, hogy tényleg egy aszaszin-paradicsom volt az Európa és Ázsia kultúrális határán fekvő Konstantinápoly . Nem tudom, hogy hívták Ezionak azt a török aszaszin spanját, aki beavatja a helyi aszaszin-rend szokásaiba, de szerintem rendkívül jó húzás lett volna vele folytatni a sztorit ( ugye végül meghal -.-), az egyik legszimpatikusabb és legüdítőbb aszaszin volt számomra a sorozatban. Kicsit ki lehetne élezni ezt a játékot simán a a keleti és nyugati civilizáció ellentéteire, csak gondolom ahhoz már tökösnek is kellene lenni 😃. És ezzel ugye megis érveltem, hogy miért az Ezio-trilógia a leg***ább. Az Odyssey-vel nem játszottam egyedül, de nem tűnik akkora forradalomnak a gameplay-ek alapján.
0
0
0
0
Bicike avatar
Lassan minden bőrt lehúznak már erről a címről. Nekem kicsit olyan benyomása van, hogy évek óta nem történik semmi, csak a helyszín más, aztán olyan könnyű az AC név mögé bújni és eladhatóvá tenni azt, ami a legelső résztől ugyanaz. Nem azt akarom mondani, hogy rossz az AC, sőt, vannak kifejezetten jó és hangulatos részei. Viszont kezd megélhetési játékká avanzsálni.

Írják páran, legyen a japán feudalizmus korában is, de akkor legyen a koreai háborúról is szerintem.
0
0
0
0
💬 5
YoRHa 2B avatar
@Bicike: Én már azt se tudom mikor játszottam AC val utoljára de talán még a III al 😃
0
0
0
0
Bicike avatar
@YoRHa 2B: Szerintem én is azzal játszottam utoljára. 😃
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Bicike: Most felraktam a Syndicate et eddig egész jó 😃
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Nem rossz gondolat, csak a világháborús részeket kerüljék el nagyívben!
0
0
0
0
Edven avatar
Ha már erról (is) szól a komment részleg...
Én szívesen látnék egy megfelelően implementált Assassin's Creed: The Modern Times játékot, ami az Animus-on kívül jászódik, valós időben. Mivel az ő alternatív valóságukban-jelenjükben is léteznek Assassinok és Templarok, jó kis játék lehet(ne) belőle.
A vikingeket, szamurájokat, MÉG kalózokat én is adnám. Illetve ha már az AC3-ban indián volt a főszereplő (javítsatok ki ha tévedek), simán lehetne egy vadnyugaton játszódó történet is, ahol cowboyokat kellene gyilkolászni.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Edven: Az előbbi rész már létezik. Watch_Dogs címen. Lehet csak összemosás, meg itt ott utalgatások vannak benne az AC-ra, de a felállás ugyanaz kb.

Ami érdekes lehetne más szempont bemutatásából, mondjuk egy, a nagy gyarmatosítások korában a távol-keleten vagy Afrikában a gyarmatosítók elleni küzdelem, a helyiek szempontjából. Tuti kiverné a biztosítékot nyugaton, talán ezért sem készül el ez a verzió soha sem. Vagy ha mégis, akkor PC formában, (és itt nem a személyi számítógépre gondolok), ahogy az AC3 is.

Szamuráj és kína feltehetően lesz, mert már csak azok hiányoznak ahogy a viking is. A többi nagyobb kor már megvan, egy némelyik többször is.

Ami még kimaradt közel teljesen az a két világháború és a hidegháború. Itt még lehetne érdekességeket alkotni.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@Palanova: Hidegháború vagy világháború? Nem vagyok kíváncsi a Francia-Antant eltorzításra 😃
0
0
0
0
no avatar
@MrPAYER: Ha ügyesen csinálják, nem kell torzítani semmit. De persze nem ez a jellemző.

AC3 is érdekesen lavírozott a valóság és a legendák között, lehet ott is kiverte a biztosítékot egy-két függetlenségi háború szakértő között, de nekem casualnak megfelelő volt.
AC Odyssey is eltorzította egyes szereplők életét, mégis játszható volt.

Syndicateben talán volt utalás egy 1.vh-s környezetre.
0
0
0
0
enslaved avatar
Már az is késő lenne ha megjelent volna..............Az előző kettő háromszor végig játszva, kimaxolva dlc - kkel együtt, még jön egy Fate Of Atlantis, de utána csak az üresség. Mondjuk negyedjére sem lenne gond végig tolni, van annyira jó mindkét rész.
0
0
0
0
💬 3
Tuhajohn avatar
@enslaved: Én három óra után untam az Origins-t. Az AC 3-mat mikor ingyen osztogatták letöltöttem talán 10 óra után töröltem is. Egyáltalán nem nekem való játékok ezek.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Tuhajohn: Én pont így vagyok a Dark Souls féle őrületekkel.
0
0
0
0
no avatar
@Tuhajohn: Előfordul, hogy nem való bármelyik cím akármelyik játékosnak.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Kezd tucattá válni,de hátha jó lesz.Azért egy Magyar verziós valami,vagy egy világháborús elférne.Magyaros miattunk,történetünk van elég úgy is a világháborús pedig azért ,mert egy teljesen más nézőpont lehetne.....és játékmenet is ,ha akarnának másikat,ha nem nyilván akkor az is egy tucat játék lenne.
0
0
0
0
odinx avatar
Érdekes. Szívesen kipróbálom majd, ha tényleg lesz ebből valami. 😀
0
0
0
0
no avatar
Következő AC-nak az ókori Róma körül kellene játszódnia. Majd utána jöhet a viking-japán-kína trilógia.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
YoRHa 2B avatar
Míg veszik addig lesz, NFS meg CoD is van.
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
Ezaz, várjuk, hogy lehessen megint grindelni 40 órát egy 12 órás sztoriért! YAY! Spoiler!
ja, nem
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
@H-ECTOR: Nem kell grindelni annyit feltétlenül, nem véletlen vannak ott azok a mikrotranzakciók😉
0
0
0
0
TikoTime avatar
Assasinss Creed: Vietnam... Lassan kezdenek kifogyni szerintem az eredeti korokból... Nehogy elmenjenek majd itt is a jövőbe....
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@TikoTime: Assassin's Creed: Felcsút
0
0
0
0
no avatar
@TikoTime: Pedig egy AC First Civilization érdekes lenne...nem a jövő lenne, de mégis scifi.
0
0
0
0
Balu_kapitany avatar
Őszintén a Japános részre lennék a legkiváncsibb mert még keleten játszódó AC még nem volt, de a vikinges se hangzik rossznak.
0
0
0
0
💬 2
Andris18 avatar
@Balu_kapitany: Hé te ott! (ne vedd rossz néven, csak annyira egyet értek veled 😃😉 Én is a japánosra vágyom. Gondolj bele milyen jó lenne, ahogy a történelemben is olt (ha jól tudom) a szamurájok kora (templomosok) a ninják miatt járt le (assassinok). És itt valósághű lenne a füstbomba, dobócsillag, kunai, mérgezett ?köpőcső? .
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Balu_kapitany: Az tényleg érdekes lenne, de sok játék elkerüli japánt valamiért.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció