A vártnál előbb jelenik meg a Metro Exodus

Szerző: xoki | 2018. December 13. | hír | 28 hozzászólás

A rajongók már a bejelentés óta tűkön ülve várnak a Metro-széria következő részére, amely eredetileg február 22-én jelent volna meg, ellenben a mai napon bejelentették, hogy a játék elkészült, így egy héttel az említett dátum előtt már játszhatunk is vele.

A Metro Exodus egy kicsit más irányba viszi majd el a szériát, ugyanis Artyom Moszkva kísértetjárta metrójáratai helyett ezúttal a felszínen fog majd új otthont keresni. A játék területei sokkal nagyobbak és nyitottabban lesznek az eddigi lineárisabb pályák helyett. A játékban nagyobb fókuszt kap a túlélés, és a lőszert mi magunk készíthetjük el.

Eredetileg az Anthem és a Metro Exodus ugyanazon a napon jelent volna meg, ezért lehetséges, hogy ez is közrejátszott a megjelenési dátum megváltoztatásában. A Metro Exodus tehát egy héttel korábban, február 15-én válik majd elérhetővé.

Metro Exodus
Metro Exodus
Metro Exodus
Megjelenés: 2019. February 15. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 4A Games
Hozzászólások: 28
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Esprimo79 avatar
Had jőőőőjjjjjjjön 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
Akkor azt hiszem ez még úgy sem fog érdekelni mint az előző kettő. Ott legalább nem igazán tudott az ember eltévedni, bár mikrotranzakciók hiányában beütöttem nekik az örök lőszert, gázmaszkot, egyszerűen meguntam hogy állandóan azért halok meg mert nincs lőszer. Időmilliomosoknak biztosan jók az ilyen játékok, de én szeretek minél gyorsabban átfutni mindegyiken, bár ha azt nézem az új AC - ben már van vagy 100 órám, bár ebben már a dlc is benne van meg a 70 - es szint elérése.
0
0
0
0
💬 13
Warlordcommander avatar
@enslaved: Én az előző részeket normál survival módban végigvittem 9 óra alatt, és semmi nehéz nem volt bennük. Lőszer mindig volt és gázmaszk is. 😀
Kb 5 nap alatt megvolt a 2033 napi 1-2 órával.
De én sem örülnék ha nagy területek lennének benne, metrónak mindig is abban volt a varázsa hogy kis sötét alagutak és helyek.
0
0
0
0
bitpork avatar
@Warlordcommander: Nem azt mondtam h ne legyen metró. Csak annyit h én határozhassam meg merre megyek ne pedig lineárisan legyen kötelező egy irányba menni. Tehát egy élő-létező világot szeretnék. Simán elfogadnám azt is hogy a könyvekben leírt metróhálózatban lehetne csak barangolni. De akkor az barangolás legyen.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Nem kell időmilliomosnak lenni ilyen játékokhoz hogy élvezni lehessen, csak nem mindenki speedrunol minden játékot vagy vesz meg ötven példányban minden létező játékot ami megjelenik.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Szerintem még sok is volt az ellátmány.
Egy örök lőszer kód pont a játék lényegét veszi el.
Nem bántás képp, de egy játéknak pont az a lényege, hogy kihívás elé állít. Egy csalás vagy a mai modern változata a mikrotranzakció pont ezt öli meg. Igaz a mai játékok rá kényszeríretenek a használatatukra ha érdemben akar haladni a játékos.
Személy szerint kerülöm az ilyen játékot, mert ha használom nincs meg a sikerélmény, ha meg nem akkor meg szopóágon vagyok napokig.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Én nem azért játszom hogy sikerélményem legyen, hanem mert szórakoztat. A kihívás számomra egészen más területet jelent. Meg kell mondjam még az örök lőszer mellett is kinyírtak nem egyszer, mivel sok helyen ha észrevettek már esélyed sem volt. Abba is hagytam mindkettőt. A Splinter Cell Blacklist - el is így voltam, nagyon tetszett, ha észrevettek is volt esélyem, de utána jöttek azok a pályák ahol szenvedtél két órán át hogy ne vegyenek észre mert akkor annyi, persze az utolsó mindig meglátott, és kezdhetted elölről. Köszönöm, de nem.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Engem nem szórakoztat a csalás. Nem vagyunk egyformák. Nem baj az. :-)
A splinter cell-t szerettem, de sajna könnyű volt és rövid.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Miután megvettél egy játékot azt csinálsz vele amit akarsz. Örök lőszer? Nem ártasz vele senkinek:-)
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Nem persze. :-) Nem is azért mondtam.
Csak egyéni véleményem a dolog. Végigvittem már a sárga kazis Nintendo óta "pár" játékot és soha nem alkalmaztam ilyeneket.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Én is csak az utóbbi 1-2 évben élek ezekkel gyakrabban, főleg amióta ilyen Dark Souls féle könnyed játékok jelennek meg:-) Az új AC esetében csak némi mikrotranzakcióval éltem, de megmondom őszintén az Origins sokkal jobb volt, volt eleje meg vége, ennek meg nincs, soha nem lesz vége a küldetéseknek, akárhányszor fellépek mindig vannak újak, és már unalmas lett. Ha a következő AC is ilyen lesz lehet meg sem veszem.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@enslaved: Egy Metro és Stalker játékot átfutni 😃 de elég élmény rombolás ! Egy szar játékon megérte 😀 de az egyik legjobban össze rakott játékon... Akkor a Taktikázás és nehézség nem neked való ezekszerint 😞 COD ba meg a több játékba meg milliárd lőszer van... és nem kell spórolni hogy hova mennyit lősz el.. és hogy pontosan lőjél... !
0
0
0
0
enslaved avatar
@MaximumGame: Egy játék nekem valóban ne a túlzott nehézségről meg a szívatásról szóljon, hanem a szórakoztatásról, ezért is a neve az hogy játék. Lehet csak én lettem öregebb, annak idején amikor még több időm meg türelmem volt nekiültem egy Zeldának, Resi 1 - nek, de ma már nem tudnám elképzelni (egy Resi 4 - nek viszont bármikor). Minél több COD, Battlefield, Doom, AC, aztán hadd szóljon😀
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@enslaved: Igen akkor itt van a bárd elásva 😃 Nem a játék a szar, csak a stílust nem szereted 😃 Akkor Dark Souls-t fel se raktad akkor 😲
Én szeretem ha kell gondolkodni meg küzdeni 😞 kis agy mozgatás ! De hát nem vagy egyedül más is van így mint te 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@MaximumGame: Gondolkodni szeretek és a munkám része is, de valahogy játékok terén már másként látom. A Dark Souls 3 a könyvtáramban van, egy ideig bírtam de aztán elegem lett. Ott csalni sem akartam, mert akkor még az örök életet is be kellett volna nyomnom, aminek viszont már szerintem sincs értelme, ha viszont azt kihagytam volt hogy egy mezei ellenfél egy ütéssel intézett el. Inkább hagytam a fenébe😀
Ha már szórakozás és agytorna akkor a pingpong meg a sakk.
0
0
0
0
bitpork avatar
Annak nagyon tudnék örülni ha nyílt világú lenne mint pl a Fallout4. Azt piszkosul élvezném.
0
0
0
0
no avatar
Gépigény még sehol sincs igaz? Nem tudom, hogy elő merjem e rendelni.
0
0
0
0
Viktorinho avatar
Remélem addig valahogy hozzá tudom adni az új kártyám a steam fiókomhoz,hogy meg tudjam venni,mert eddig valamiért nem sikerült a kártya csere. Vagy ha nem sikerül nem tudom mi lesz,más fizetési módot valamiért nem fogad el nekem a steam.
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Imádom mindkét eddig megjelent Metro játékot.😀😀😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Meglátjuk milyen lesz. A 2033 mondjuk nem fogott meg.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Nincsenek több hónapos csúszásban és nem hetekkel csúszva bugosan adják ki az alapjátékot amit aztán fizetős dlck és patchek halmazával tesznek majd fél ébv alatt játszhatóvá? Mivan?
0
0
0
0
💬 1
MaximumGame avatar
@Mesterlovesz: Ilyen egy normális kiadó 😉
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Örömhír a nap végére 😀
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Hip Hip Húráááá 😃 2019 et csak ezért is várom !!! Csak ne legyen kevés fps-em 😃 mert akkor kell még 1 kártyát vennem 😢
0
0
0
0
Vigilante avatar
Várjuk-várjuk. 😀
0
0
0
0
💬 1
R3dLinE avatar
@Vigilante: Előtte végig kell játszani újra az első 2-t 😃 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció