A Ubisoft megváltoztatja a legutóbbi AC: Odyssey DLC végkimenetelét

Szerző: xoki | 2019. January 25. | hír | 44 hozzászólás

Az Assassin's Creed Odyssey folyamatosan újabb és újabb tartalmakkal bővül. Nemrégiben megjelent a Legacy of the First Blade második része is, a Shadow Heritage. A DLC vége viszont nem mindenkinek nyerte el a tetszését, ugyanis nem kapunk választási lehetőséget a történet végkimenetelének megváltoztatására.

A következő sorok kisebb-nagyobb SPOILEREKET tartalmaznak, ezért ha még nem ismeritek a legújabb DLC történetét, ugorjátok át ezt a rövid bekezdést! A Shadow Heritage DLC végén Alexios/Kassandra egy másik karakterrel létesít szexuális kapcsolatot attól függetlenül, hogy a játékos akarja-e avagy sem. Az addigi kapcsolatteremtési döntések lényegében nem jelentek semmit, ugyanis a DLC végén elkerülhetetlen egy heteroszexuális kapcsolatban való részvétel, illetve később egy kisbaba megszületése.

A játékosok nem igazán örültek ennek, ráadásul azok, akik eddig kizárólag homoszexuális kapcsolatba mentek bele, szintén nem szívlelték mindezt a döntéshozatal teljes hiánya miatt. A játékosok visszajelzései alapján a Ubisoft hamarosan változtatni fog ezen. A cég megváltoztatja a bejátszást, illetve a párbeszédet a Shadow Heritage DLC-ben, így azok a játékosok, akik nem szeretnének ebben a kapcsolatban részt venni, hamarosan ezt az opciót is kiválaszthatják majd. A változtatások a következő frissítéssel kerülnek be a játékba.

Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey
Megjelenés: 2018. October 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Bucharest, Ubisoft Kiev, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Montreal, Ubisoft Quebec
Hozzászólások: 42
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MEMORY avatar
Szóval a sok kis buzigyerek miatt már egy játékba sem lehet bármi heteroszexualitással kapcsolatos dolgot beletenni. A Ubisoft meg nyalja a seggüket. Mi lesz még? A következő Watch Dogsba Aiden-Marcus szerelmi sztorit fognak követelni?
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 3
MariusTitus avatar
Igy van legközelebb kisirják maguknak majd hogy nem lehetsz ázsiai transznemű néger az ókori görögországban igy beleteszik ezt is. Annyi dolgon tudnának javitani de nem nem tegyünk bele + 1 végződést mert még a végén ezt lehetne folytatni is na meg nem kedvez szegény buziknak mert nemtudnak brazzers filmet forgatni kedvükre az utolsó cutsceneben.Aztán kimennek az utcára ott is felvonulnak hogy milyen ***agyerekek keresztbeszopják egymást fényes nappal majd elgondolkoznak hogy az új AC részbe is be kéne ezt tenni.

Optimalizálni kéne inkább a játékot végre normálisan nem a buziknak külön +1 endinget késziteni.
0
0
0
0
no avatar
@MariusTitus: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
MariusTitus avatar
Remélem egyszer eljutnak a hibák javitásáig/optimalizációig is végre. Gondolom ezt is kéri jó pár játékos csak hát le van fosva mert ebből nem lesz hir.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@MariusTitus: Pedig ezeket illő lenne még az első stabil verzió elött megoldaniuk.
Far Crynak is úgy nő a gépigénye, hogy közben butítják a játékot. Eléggé megritkították az animációkat is.
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
A karakterem nem elég PaleoBioVegán!
0
0
0
0
no avatar
Kíváncsi vagyok mikor érik el azt a szintet amikor bőrszín és testalkat miatt fognak panaszkodni a játékosok..
0
0
0
0
Shadow9 avatar
Szánalmas, ahogy ezen veszekedtek...
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Most komolyan, ahhoz mennyire kell agybetegnek lenni hogy ülj a játék elött, és felháborodj rajta hogy nem a te személyes "vonzalmaid" köszönnek vissza a képernyőről? Meglesz a patch, cool, és? Rárántanak a végén vagy mi?
Nekem egy lobogócsöcsű nővérke jelmezes milf kéne a végére UBI, várom a patch-et! Különben örihari.
0
0
0
0
💬 3
ben_aloha avatar
@kolbaszkarika:
Nekem egy lobogócsöcsű nővérke jelmezes milf kéne a végére UBI

Nem lenne rossz 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@kolbaszkarika: Nem tetszik a liberálisoknak hogy csak hetero befejezés van a játékban😀
0
0
0
0
AltGamer avatar
Nem tudom mi alapján feltételezem rólad azt hogy erőszakos vagy. "Néhány éve még a buzikat a szó szoros értelmében kezelték. Vagy jobb helyeken akasztották/elgázosították esetleg. 😉 "
Az neked miért nem 4 fal között történik hogy otthon mivel kockul az ember? És de, megpróbálják őket elfogadtatni, és nincs is vele semmi baj. Egyébként a görög témába még jobban bele illek ez az egész. Még egyszer mondom, egy + opcióról van szó, nem nyomnak el vele senkit, nem lesz rád erőszakolva semmi, ha nem tetszik választod a másik opciót pont.
0
0
0
0
💬 7
SuperPuma avatar
@AltGamer: Ezzel konkrétan az a bajom, hogy lényegében, mondhatni politikai nyomásra változtattak meg egy már leírt történetet. Jelen esetben, mert hiányolták a választás lehetőségét. Az Ubisoft nyílván nem akart konzervatívnak (jelen esetben homofóbnak vagy szexistának) tűnni, így inkább ebben az esetben engedett a követeléseknek.
Viszont egészen biztos vagyok, ha azért lett volna népharag, mert mondjuk egy, a nagyközönség által kedvelt főbb karaktert kellett volna leölnünk a történet végén, akkor nem kaptunk volna később sem választási lehetőséget, mondván ez a történet így volt megírva, ennek hatása lesz a következő "epizód" történéseire.
0
0
0
0
AltGamer avatar
@SuperPuma: Teljesen igazad van.Ez egy teljesen korrekt támadási felület, nincs vele semmi baj.
0
0
0
0
susguy avatar
@AltGamer: Eddig is csak ezzel volt a gond.
0
0
0
0
AltGamer avatar
@susguy: Te nem ezt fejtetted ki.
0
0
0
0
susguy avatar
@AltGamer: Nem így fejtettem ki. Te már úgy kezdted hogy mindenki homofób aki nem ért veled egyet, így álltam hozzá én is, hátha leesik a helyzet iróniája.
Spoiler!
Nem esett.
0
0
0
0
AltGamer avatar
@susguy: Olvasd el a korábbi kommenteket. Akinek a cikkből nem esik le, hogy a dlc az értékéből nem veszít semmit annak gondja lehet a szövegértéssel. Aki meg levágta, de mégis gyűlölködik arra mit mondjak?
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@AltGamer: Bár nem engem kérdeztél, de itt nem arról van szó leginkább hogy az a gond hogy változtatna bármit is a DLC értékén. Itt a gender-terror óriási térhódítása a legnagyobb probléma.

"A DLC végén elkerülhetetlen egy heteroszexuális kapcsolatban való részvétel, illetve később egy kisbaba megszületése. A játékosok nem igazán örültek ennek..."
Hetero kapcsolat, és gyermek születése. Ezek az emberiség alapvető fajfenntartásának alapkövetelményei, így azt hiszem kiegyezhetünk abban hogy ez az egészséges "felfogás". Okés, van aki nem így él, mert máshogy született. És attól hogy nem egészséges abban az értelemben amit felvezettem az imént, nem is beteges. Elfogadom őket, nekem aztán tök mindegy hogy ki mit kap be, vagy mit hova tesz.
DE! Az ilyen jellegű megmozdulások már nem a melegek elfogadásáról szólnak, ez már egészen egyszerűen nyílt támadás a heteroszexualitás ellen! Eddig még csak akkor jöttek a hülyeségeikkel ha támadás érte őket valamilyen formában. Nyílt vagy burkolt homofóbia formájában. Most mi van? Nincsen külön az hirdetve hogy buzulni jó, és már ezen is kireccsennek, mert mi az hogy nincsenek mindenhol melegek. Érted hogy nekem személy szerint ez szúrja a szemem?
Ez nem a játék értékeiről szól. Legalább is az én elégedetlenségem nem onnan jön... Felőlem aztán baseball sapkás plüss elefántok is smárolhatnak a játékban. Melegek is. Viszont ez így nem helyes, hogy gyakorlatilag azon akadtak ki hogy heterók nemzenek gyerekeket.
0
0
0
0
EgyKer17 avatar
Lehet azt mondani, hogy az eredeti befejezésben a választás szabadsága sérült. Meg azt is, hogy a politikai korrektség jegyében az alkotói szabadság került feladásra. Ez egy ilyen kor. Azért remélem, Connor történetét a Remasteredben nem írják majd újra ennek szellemében.
0
0
0
0
AltGamer avatar
Szóval beraknak egy plusz opciót a melegeknek, hogy ők is élvezhessék a dlc végét, szó szerint nem ártva ezzel senkinek, mivel ugyanúgy lehet a korábbi endinget is választani és ezen akadtok fennt? 😆d
Mindenki ennyire homofób, vagy csak ennyire hülyék vagytok? Szánalmas 😆
0
0
0
0
💬 8
susguy avatar
@AltGamer: Miért zavar ha egy karakter nem közelezően biszex mert az SJW közösség habzó szájjal megköveteli minden médiától? Ennyire heterofób vagy, vagy csak ennyire hülye? Szánalmas 😆
0
0
0
0
AltGamer avatar
@susguy: Nem esett le hogy a patch lényege, hogy választást adjon? Mi a szarért zavar téged, hogy bent van egy plusz opció amiről nem kell tudomást venned. A witcher 3-ban zavart, hogy Cirivel választhattál 1 párbeszédben, hogy a nőket kedveled? Plusz mi abban a logika, hogy Kassandrával végig a nőket választottad mondjuk, de mégis férfival nyomod a dlcben...nem nem vagyok "hetetofób", de ha egyszer nem változtatnak semmin, csak egy PLUSZ/MELLÉKES opció ami azoknak van, akik azt szeretnék választani, vagy másodszorra játsszák végig a dlc-t, ezért azt válasszák, akkor miért csináltok úgy mintha az ubisoft nyilvánosan kijelentette volna hogy a főszereplő meleg/biszex. Indokolatlan gyűlölet/homofóbia.
0
0
0
0
susguy avatar
@AltGamer: Senkinek sincs gondja a melegekkel, ez csak a te agyszüleményed.
Ha nem olyan nagy dolog, minek kellett rinyálni hogy bele tegyék? Ha olyan nagy dolog, miért ne dönthetné el az író hogy melyik irányba vonzódik a karakter?
Cirinél nem zavart, mert ez volt a személyisége az elejétől fogva és kész.
Azzal egyet értek, hogy logika alapján teljesen értelmetlen volt nem így kiadni már az elején a DLC-t (ugyanúgy hibát ejtettek csak más szemszögből), de azzal nem hogy minden játékban kötelezően bele kell erőszakolni az SJW-k hülyeségeit. Teljesen az ellenkezőjét érik el azzal amit csinálnak mint amit (elméletben) el akarnának érni. Nem azzal kell elfogadtatni hogy lenyomod mások torkán.
Mert ugye ha nem raksz kötelezően a játékodba meleg karaktert, akkor egy mocskos homofób vagy. Hail tumblr!
0
0
0
0
AltGamer avatar
@susguy: Szóval az, hogy választási lehetőség lesz a story végén, az beleerőszakolás és mások torkán lenyomás 😆
Na ebben hol a logika? Ha mondjuk garantáltan meleg ending lenne az beleerőszakolás lenne. Szóval a melegek is mondhatnák, hogy a jelenlegi heteró ending az ő torkukon van lenyomva. De neeeem, nekik felszólalni nem szabad ellene ááááá...de viszont a heterók már azért megkövezhetik az ubit, mert a puszta választás lehetőségét megadják. Ha egy olyan ending is lenne, ahol nem szexelsz, nem lesz gyereked senki nem kötött volna bele.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@AltGamer: Ja és köszönjük az értelmes hozzászólásaidat.
0
0
0
0
AltGamer avatar
@susguy: +Amit szerkesztettél:Mert ugye ha nem raksz kötelezően a játékodba meleg karaktert, akkor egy mocskos homofób vagy. Te szemedben: Választhatsz hogy a karaktered meleg legyen vagy ne = kötelezően beleerőszakolt meleg karakter, ami csak a sjw-k miatt lett berakva. 😆 Az nem számít, hogyha a te történetedben nem csináltál meleg karaktert, attól még bele lett erőszakolva egy meleg karakter a játékba, igaz, hogy nem így van de számodra mégis így van.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@susguy: Ahogy látom nem éri meg ilyen "logikán" alapuló egyedekkel vitatkozni. És is veled értek egyet, követtem a beszélgetést de egyszerűen nem fogja meg érteni mivel is van a gond. Hagyni kell az ilyen egyedeket éljenek tovább a kis világukban.
0
0
0
0
AltGamer avatar
@TheMenkuPocok: 😆 Látom nehéz volt fogást találni rajtam, inkább nem is próbálkoztál.Indoklás? Minek! Én a tömeggel vagyok szóval leszarom! Ne is próbálj észérveket felhozni, pontosan ahogy mondtad. Inkább csak nevezzük a csávót gyökérnek, az sokkal egyszerűbb. Szánlak téged, te tényleg. Majd azért áruld már el akkor hogy mivel is van gond pontosan, mert nagyon kíváncsi vagyok rá.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Szánalmas,hogy az uborkafos mit művel a címeivel.
Nem fejezik be a sztorimódot,bugosan,optimalizálatlanul adnak ki játékokat meg szinte változatlan felálásban.
A kifulladás jellemzi a címeiket sajnos.
Sok semmirevaló dlc-vel húzzák el a játékot.
Érdemes 1-2 év múlva elkezdeni talán ezeket a játékokat,mert akkor találn összeállnak amnyira,amennyire már megjelenés pillanatában kellett volna.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Nem akartam hinni annak amit látok.Volt egy normális befejezés,aminek talán még további dolgai is lennének,és most egy teljes játék véget változtatnak meg nemi identitás miatt.Jézusom 😲
Spoiler!
Én mindig azt mondom,hogy egy kicsit erőszakos alapjáraton a dolog,mármint a másság hirdetése.Ha szó van róla az a gond,ha nem kerül szóba ,akkor meg az.Szerintem normális ember nem csesztetné a "másokat",aki pedig cseszegeti őket,azok így is úgy is szär alakok ,szóval másba is belekötnének.Nyilván egyébként a más identitású emberek is csinálnak olyanokat néha,ami alapból kritikán aluli provokáció és egyébként is személy szerint amúgy nincs gondom velük,de azért én is elfehérednék ,ha két pasi előttem smárolna....igaz ,ha két nő,az másabb látvány volna,de az sem illik.SZERINTEM!
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Hát azt hiszem ennyi net elég volt mára.
ui: És még csak 0:01 :/
0
0
0
0
Midorima Shintaro avatar
Az agyam eldurran az ilyenektől... Egy kis langyos egyenlőséget a játékiparba is! Lassan mindenkinek kötelező lesz egyet otthon tartani az elfogadás szellemében. Hányni tudnék. Komolyan.
0
0
0
0
💬 1
MariusTitus avatar
@Midorima Shintaro: Sőt mostmár jön majd az is hogy a korábbi jatekaikban miért nem volt lehetőség buzinak lenni,a for honorban miért nincs rózsaszín pancelzatu felrefesult hajú cicafiu centurion stb stb.
0
0
0
0
MariusTitus avatar
Tyűha micsoda probléma.A buzik ne sirjanak nem mindent nekik gyártanak.Most komolyan egy AAA RPG játékban az a legnagyobb problémájk hogy nemtudnak buzulni még a cutscenekben is?
0
0
0
0
enslaved avatar
Na tessék, akkor most megint játsszam végig? Nekem tetszett ez a kisbabás befejezés😂
0
0
0
0
blastwave avatar
túl sok lesz ez már nekem...
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ettől az ékszíj dob le engem
0
0
0
0
WeKing avatar
hm +1 pont az ubinak, bár engem annyira nem zavart volna a dolog de jó látni, hogy engednek a játékosok kívánságának 😀
0
0
0
0
💬 2
Midorima Shintaro avatar
@WeKing: Abban engednének a kívánságoknak inkább, hogy lehessen játszani az optimalizálatlan bughalmaz szarjaikat legalább az e3 demókban mutatott minőségben, ha már a többi egy sapka szart nem ér.
0
0
0
0
WeKing avatar
@Midorima Shintaro: +1 Miromi Shintaronak is 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció