A Ubisoft felfedte a Skull and Bones nyílt bétájának időpontját

Szerző: xoki | 2024. January 29. | hír | 11 hozzászólás

A Ubisoft évek óta készülő kalózos játéka meglehetősen problémás fejlesztésen ment keresztül, és az elmúlt évek során többször is elhalasztották a megjelenést. Most azonban - bármilyen hihetetlen is - úgy tűnik, végre tényleg kiadják majd a játékot.

A múlt havi zárt bétát követően a stúdió most bejelentette, hogy február 8-12. között kerül sor a nyílt bétára PC-n (Ubisoft Connect és Epic Games Store), illetve PS5 és Xbox Series X/S konzolokon. A játékot február 6-ától már előtölthetitek.

A bétában az „Exterminate the Rat” küldetésig lesz lehetőségetek játszani, de a kampányon kívül felfedezhetők lesznek bizonyos területek is, amelyre nincs hatással ez a korlátozás. Természetesen a melléktevékenységek, megismételhető feladatok, fejvadászat és a világ véletlenszerű eseményei szintén mind jelen lesznek a bétában is.

Amennyiben ti is szívesen kipróbálnátok a játékot, akkor így tudtok ahhoz hozzáférni:

1) A Ubisoft Connect vagy az Epic Games Store esetében direkt a launcherből, az Ingyenes játékok szekcióból tudjátok majd elindítani.

2) Ha pedig Xbox Series X/S-en vagy PS5-ön szeretnétek kipróbálni, akkor a "Skull and Bones" áruházi keresésével vagy pedig a nyílt béta oldalán a megfelelő platform kiválasztásával találhattok rá.

A Ubisoft megosztotta a nyílt bétához szükséges gépigényt is, íme:

Azok, akik részt vesznek a bétában, exkluzív jutalmakat is feloldhatnak, amelyeket a Skull and Bones megjelenésekor használhatnak fel, köztük hajós kozmetikát és egy Cookie nevű makit. A béta során elért eredmények átkerülnek a teljes játékba.

Mindemellett a Ubisoft az alábbi videóban felfedte a játék első évében érkező tartalmakat is.

Skull and Bones
Skull and Bones
Skull and Bones
Megjelenés: 2024. February 16. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Singapore
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GodSie avatar
Na elő is rendeltem a Premium Edition-t :D Várom már nagyon.
2
6
1
0
Pokman avatar
Hát egy béta próbát megér, főleg hogy a béta mentéseidet majd átviheted eredeti játékba ha meg akarod venni. Veszteni semmit sem vesztesz ha teszel egy próbát vele ingyen, utána meg lehet gondolkozni hogy van-e annyira jó hogy megvegye az ember
2
0
0
0
downuser avatar
" Majd elkészül amikor elkészül. "

-John Carmack-
0
0
0
0
GSzabolcs89 avatar
A Sea of Thieves-t hiába fikazzák , gameplayek alapján az sokkal jobban tetszik mint ez...
Azt legelején megvettem és azóta is játszom és hittem ez jobb lesz ,de nagyot csalódtam amikor láttam a The VR videót 😮‍💨
2
1
0
0
💬 4
VidarArt avatar
@GSzabolcs89: Jobban néz ki? A grafika "stílusa" teljesen más, mintha a Fortnite-t és a Warzone-t akarnád hasonlítani...
1
0
0
0
GSzabolcs89 avatar
@VidarArt: Nem a kinézet az élmény a hajó csata Sea of Thieves be javítani kell célozni meg legénység is kell hozzá, meg a hajó mozgási is jobb sokkal , nem lehet összemérni szerintem.
0
0
0
0
VidarArt avatar
@GSzabolcs89: Igen ez igaz. Bocsi kicsit rosszul értelmeztem.
0
0
0
0
GSzabolcs89 avatar
@VidarArt: Én is néha hülyén fogalmazok 😅
0
0
0
0
bukta2 avatar
Televan gameplayekkel a youtube a multkori zárt BETA-nak hála, írdalmatlan fostalicska lesz szerintem..én amúgy sem ugrálok az ilyesfajta játékokért de ez kritikán aluli volt, mármint ezt nem csak én állítom hanem akik nagyon várták...szerintem még a SoT is jobb ebben a műfajban.
0
0
0
1
Dwight Schrute avatar
"Ebbű ugyan mi lesz" 😁 Nehogy valami összecsapott sh#thalmaz legyen. 🤣
0
0
0
0
💬 1
Mizushio avatar
@Dwight Schrute: Összecsapott? lassan 10 éve dolgoznak rajta. Ez lett volna az AC black flag """spinoffja""" csak eddig amit hallottam róla unalmas.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció