A Ubisoft ezentúl új márkajelzéssel tünteti majd fel a saját fejlesztésű játékait

Szerző: Pafry | 2021. May 12. | hír | 12 hozzászólás

A Ubisoft a streaming szolgáltatók példáját követve hasonló „márkajelzéssel” látja majd el a jövőben azon játékait, amelyeket a belsős stúdiói készítenek. Az új jelzés nemes egyszerűséggel „Ubisoft Originals” lett, mellyel egyfajta minőségérzetet szeretnének kiváltani a vásárlókból.

Az Eurogamer megkeresésére a kiadó szóvivője csak annyit mondott,

a kifejezés a jövőben azokat a játékokat fogja jelölni, amelyeket belsős stúdióink tehetséges fejlesztői készítenek majd.

Először a napokban bejelentett Tom Clancy's The Division Heartland címe alatt jelent meg a szókapcsolat, amely egyelőre kérdéseket vet fel. A Ubisoft jelenleg nem nagyon ad ki külsős stúdiók által fejlesztett címeket. Ez a változtatás azt is előrevetítheti, hogy ez a jövőben megváltozhat, és valamivel meg akarják különböztetni a belsős stúdióik sajátos stílusú játékait, de mégis egyfajta bizalmat keltsenek ezzel a játékosokban.

Akárhogy is, még ha nem is tűnik jelenleg olyan lényegesnek, a kiadó ezzel eddig egyedülállónak számít a legnagyobb kiadók körében.

Tom Clancy's The Division Heartland
Tom Clancy's The Division Heartland
Tom Clancy's The Division Heartland
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, TPS
Fejlesztő: Red Storm Entertainment
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
favago77 avatar
imádom a divi 1 et de amit müveltek vele az gusztustalan ! kihozták a kettöt hogy majd az jobb lesz nem job lett hanem egy hatalmas csalódás lett
igy félve állok ennek neki
0
0
0
0
no avatar
Lehet szídní az ubit hogy hulladék fejlesztő, meg hogy minden game-be tesznek valami elb*szást, vagy hogy patchről patchre nyírja ki a játékait, sőt hogy a steameseket pofán köpve lefeküdt az EGS-nek, vagy hogy kamu E3as videókkal promóznak hogy aztán jöjjöj a nyilvánvaló pofára esés, vagy hogy a képünkbe hazudtak fizetős és ingyenes tartalmak terén (div2), vagy hogy horror áron adtak 4 órás gameplayel rendelkező címeket, vagy hogy 40€s játékban 75€-nyi DLC mögé zártak fegyvereket, (még mindig nem egy Sims 4 a maga 700+€-nyi kiegjével) és baromi arrogáns hozzáállás a részükről hogy egy felirattól az itt felsoroltakat majd elfelejti a játékos és ezentúl minőséget fog kapni, de ezek ellenére is jó IP-ket készítenek, még ha az adott IP nem is minden megjelent címe hozza az elvárásokat.

Csak megcsináltak egy Prince of Persia Sands of Time-ot, amiből kinőtt az Assassin's Creed (kb minden második cím az ami jó lett belőle: AC2, Black Flag..új érából Odyssey) és a Watch Dogs (személy szerint az 1 az nekem etalon a 2 egy elb*szott hulladék), Nem hagyták veszni a Rainbow Six Siege-t amikor aréna lövöldék készítettek egy taktikai shooterből, Settlers téren beálltak, kb a Settlers 3 óra nem volt jó rész, Champions of Anteria az minden volt csak jó nem, Anno esetében egy közel tökéletes 2070 után (coop kampány hiányzott csak) a 2205 melléfogásait orvosolták az 1800-al (bekerült a coop kampány) és bár ott is elkezdted season pass-ozni, az első évből a Sunken Treasures az kifejezetten kellemes kieg lett, Forza Horizon mintára csináltak egy Crew-t amiből a második rész helyenként jobb mint az FH4 (nem grafikában, de versenyszámban és bejárható területben mindenképp), volt egy Division 1 és 2, és bár az 1 világa jobban megragadta a játékosok nagy részét, a 2-ben nagyon figyeltek a részletekre még ha a harc/pár játékmechnika helyenként elb*szott is volt és patchenként kellett új geart összeszedni. Sajnos a HAWX esetében a második rész földbeállt és vele együtt az ubi reményei hogy készítenek egy Ace Combat-hoz felérő IP-t PC-re. Az Immortals Fenyx viszont kifejezetten kellemesre sikerült, arra a 20-30 órára, ahogy a Ghost Recon Wildlands is max egyszer végigjátszós, mert nagyon repetitívre sikerült, a Breakpoint meg, hát megreccsent.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
five-0 avatar
Visszatér az "Ezt ne vedd meg" kiadás! 😂
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
Az Ubisoftról sok minden eszembe jut, csak az nem hogy eredeti. Az "Original" címkékkel játékok kevésbé lesznek "Originálok" mint azok amiken nem lesz.
0
0
0
0
Thomaz avatar
Most minek kell ilyen ökörségeket kitalálni jesszusom már.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Ubisoft és a minőség(érzet)? 😆
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@Tuhajohn: A játékaikkal nem sikerült minőségérzetet kiváltani, reménykednek hogy egy fehér Arial textboxtól jobb lesz. Biztos látták hogy milyen menőn néz ki Netflixen a "Netflix Original" felirat.
0
0
0
0
botmunpls avatar
Elég 10 percet barangolni, és az irányítás meg koncepcióból lejön hogy ubis egy játék...😃
Ezt az időt nem volt nagy dolog megspórolni.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Legalább könnyebben látom majd mit nem kell megvenni 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció