A Ubisoft elhalasztotta az Assassin's Creed Shadows megjelenését

Szerző: xoki | 2024. September 26. | hír | 1 hozzászólás

A hét elején a Ubisoft bejelentette, hogy mégsem fog sor kerülni a TGS-re tervezett Assassin's Creed Shadows bemutatóra, ráadásul a játék október elejére tervezett sajtóelőzeteseit is lefújta. Ahogy azt sejteni lehetett, ezekre azért került sor, mert a cég a játék elhalasztása mellett döntött.

A Star Wars Outlaws megjelenés utáni visszajelzéseit látván, a Ubisoft nem akarja elkapkodni legújabb fővonalas Assassin's Creed címének kiadását. A november 15-ei megjelenés helyett a fejlesztők néhány extra hónapig fogják kalapálni a játékot. Az új megjelenési dátum 2025. február 14. lett.

A késés mellett a Ubisoft a játék DLC-terveivel kapcsolatos változtatásokról is beszámolt: nem lesz többé hagyományos Season Pass, miközben az előrendelők ingyen megkapják a játék első kiegészítőjét. Mindezek mellett a Ubisoft azt is megerősítette, hogy az új játékaik ismét az első naptól elérhetővé válnak Steamen is, és ez alól az AC: Shadows sem lesz kivétel.

Assassin's Creed Shadows
Assassin's Creed Shadows
Assassin's Creed Shadows
Megjelenés: 2025. February 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Quebec
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
De jó, akkor az idén is AC nélkül megy le az év. Mérges vagyok. Remélem akkor legalább beleadnak apait anyait, habár nekem szinte egyetlen AC - vel sem voltak problémáim, pláne nem az újakkal. Mondjuk a Mirage még egy éve sincs hogy megjelent, jó is volt, csak rövid, plusz a nosztalgiafaktor befigyelt rendesen, ami persze nem volt baj egyáltalán.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció