A Ubisoft elhalasztotta a The Settlers rebootot

Szerző: xoki | 2022. March 04. | hír | 2 hozzászólás

A kezdeti tervek alapján a 2018-ban bejelentett The Settlers rebootja a rá következő év őszén érkezett volna, amelyet később 2020-ra, majd pedig határozatlan időre halasztottak el. A fejlesztés tehát egyáltalán nem volt zökkenőmentes, és sajnos már a frissen kitűzött megjelenési dátumhoz sem tudják tartani magukat.

A zárt bétát követő visszajelzések miatt a Ubisoft úgy döntött, ismételten elhalasztja a játékot, miközben az év elején még március 17-ére ígérték azt. A The Settlers visszahozza majd a legjobb, modernizált elemeket a korábbi játékokból, és vadonatúj funkciókkal és rendszerekkel fogják összekombinálni azokat. A The Settlers a széria jól ismert mechanikáit új élelmiszerrendszerrel és egy motivációs metajátékkal tervezi kibővíteni, hogy egyedülálló játékélményt teremtsenek. A kampány és az opcionális mellékküldetések egyedül, illetve kooperatív módban is teljesíthetők lesznek.

Sajnos a Ubisoft megint határozatlan időre csúsztatta el a játékot, szóval nehéz megmondani, mikor számíthatunk a megjelenésre, de reménykedjük benne, hogy még ebben az évben elkészülnek vele.

The Settlers: New Allies
The Settlers: New Allies
The Settlers: New Allies
Megjelenés: 2023. February 17. (PC)
Műfaj: Stratégia, RTS, Városépítő
Fejlesztő: Blue Byte
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tamas98765 avatar
Hát ahogy kinézett a béta szerintem az alapoktól kéne ujrakezdeni a fejlesztést, mert ez inkább hasonlít egy sima rts-re mint a szériára jellemző játékmódra(aki ismeri az tudja mire gondolok)
1
0
0
0
kismadar avatar
A legjobb fejlesztők, minden értelmeset elhalasztanak, hogy a futószalagon gyártott félkész címeiket ki tudják adni. 😂
2
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció