A Ubisoft határozatlan időre elhalasztotta a The Settlerst

Szerző: xoki | 2020. July 05. | hír | 18 hozzászólás

Egyszer talán tényleg visszatér majd a The Settlers, de sajnos most már nem lehet megmondani, hogy pontosan mikor is fog erre sor kerülni. A játékot eredetileg 2018-ban leplezték le, és idén érkezett volna, viszont a Ubisoft Blue Byte most határozatlan időre elhalasztotta.

A The Settlers legelőször egyébként 2019 őszén volt várható, aztán később 2020-ra halasztották. A Blue Byte pedig azóta rengeteg újdonságot megosztott a hivatalos oldalon a különböző játékmechanikákról, illetve, hogy hogyan is halad a fejlesztés. A csapat számára a minőség a legfontosabb, ezért a játék ismételt elhalasztása mellett döntöttek, hogy a lehető legjobb The Settlers-játékot hozzák össze. A fejlesztők rengeteg visszajelzést, új ötletet kaptak a játékosoktól, és az extra időnek köszönhetően az ezekhez kapcsolódó változtatásokat is lehetőségük lesz fontolóra venni.

A The Settlers 7 megjelenése óta már egy évtized is eltelt, ezért - attól függetlenül, hogy új megjelenési dátumot még nem kaptunk - remélhetőleg nem kell már sokat várnunk az RTS széria következő részére.

The Settlers: New Allies
The Settlers: New Allies
The Settlers: New Allies
Megjelenés: 2023. February 17. (PC)
Műfaj: Stratégia, RTS, Városépítő
Fejlesztő: Blue Byte
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
ezt már vgy 4x elhalasztották... valami nagyon nincs rendbe vele szerintem... 2019 be 2x... meg most év elején is mondták hogy majd ez év őszén azt most meg ez.... vicc kategória már...
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@bukta2: Az, de a remény halk meg utoljára. Anno 1800-at is vagy 3x halasztották mire kiadták és nem lett rossz, sőt, szerintem kifejezetten jó lett. Más kérdés hogy a BB nem képes a saját két címét normálisan kiszolgálni akkor ott komoly bajok vannak.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Legjobban várós játékom volt. Egyértelmű, hogy el kell halasztani megint határozatlan időre. Nem baj, addig is játszhatok az n+1 edik agyatlan shooterel. Szuper. Nem para.

Spoiler!
ez már komolyan vicc, nem hiszem el
0
0
0
0
💬 8
no avatar
@Mesterlovesz: Azért van kint pár RTS amivel lehet még nyomni, pl Anno 1800, vagy ha pörgősebb kell akkor C&C remaster
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@Palanova: Igen, az Annoval sokat nyomtam, a kiegeket is kijátszottam. Viszont sajnos ezekből a játékokból nincs túl sok 😞
0
0
0
0
no avatar
@Mesterlovesz: Kingdoms and Castles, Surviving Mars, Before We Leave, C&C remaster, Supreme Commander Forged Alliance, Foundation, Universim, Starport Delta, Cliff Empire, Workers & Resources: Soviet Republic, The Colonists...
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@Palanova: köszönöm a tippeket, rájuk fogok nézni! 😀
0
0
0
0
Kranya avatar
@Mesterlovesz: Planetbase-t meg odaírnám a lista végére.
0
0
0
0
no avatar
@Kranya: kevertem az Offworld Trading Company-vel, de végül is az is játszható játék...
0
0
0
0
szilver avatar
@Mesterlovesz: Banished
0
0
0
0
no avatar
@Mesterlovesz: Northgard, Frostpunk, Dawn of Man és amit kihagytunk annak itt a listája:

[LINK]

😃
0
0
0
0
no avatar
Blue Byte-nak kb két címe van és azt sem tudja kiszolgálni. Lásd az Anno 2205 fogadtatása és amit időközben Settlers néven szerencsétlenkedtek és lett belőle a Champions of Anteria.

Anno 1800-al talán visszataláltak a régi útra és az ismét egy jó Anno játék lett, de annak is több halasztás kellett és most meg nekiálltak dlczni hozzá, nem is gyengén...

Közben meg megcsinálták a böngészős és mobil verziókat és el is reszelték azokat.

Ami nem megy azt nem kellene erőltetni, mert csak árt.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
TeMeRolEee avatar
Inkább örülj, hogy elhalasztják...
Amikor nem halasztják el a játékokat, akkor jönnek azok a "release"-ek, amik olyan szinten bugosak, hogy senki sem képes játszani velük. Az jobb lett volna, ha egy alpha állapotú ipari szeméttel állnak elő?
0
0
0
0
no avatar
@TeMeRolEee: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
Programozóként dolgozom (nem a játék ipar, hanem az IT security terén) és nálunk is előfordul, hogy megtervezünk mindent, majd olyan, előre nem látott komplikációk lépnek fel, amikre még álmunkban sem gondoltunk volna, hogy gondot fog okozni, ami miatt van, hogy később készül el az adott feature. Náluk is szerintem ilyesmi történhetett.
Haladtak, haladtak, majd előjött egy olyan hiba, ami miatt valszeg sok dolgot teljesen újra kell írni / újra kell tervezni.
0
0
0
0
no avatar
Kár érte, pedig elég várós 😶
0
0
0
0
tamas98765 avatar
Én személy szerint inkább kivárom minthogy egy bughalmazon játszak.
0
0
0
0
💬 2
YoRHa 2B avatar
@tamas98765: A gond azzal van h késik és ugyis egy bughalmaz a legtöbb játék
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@YoRHa 2B: Azért mert mi játékosok fizetünk azért hogy tesztelhessük 😆😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció