Márciusban jön a The Settlers rebootja

Szerző: xoki | 2022. January 15. | hír | 6 hozzászólás

A Ubisoft nemrégiben felfedte a The Settlers rebootjának megjelenési dátumát, a zárt béta időpontját, illetve egy új játékmenet trailert is kaptunk.

A legutóbbi rész, a The Settlers 7 2010-ben jelent meg, szóval a rajongók már több mint egy évtizede várnak a folytatásra, de a városépítő, valós idejű stratégiai játék hamarosan visszatér. A zárt bétának az Epic Games Store és a Ubisoft Connect fog helyet adni január 20-24. között, amelyre a hivatalos oldalon tudtok jelentkezni. A megjelenési dátumot beharangozó trailer bemutatja a felfedezhető környezet egy részét, a telepeseket, valamint egy rövid betekintést ad a kampányba és a többjátékos csatákba is.

A The Settlerst először 2018-ban jelentették be, melynek megjelenését 2019-re tervezték, de később határozatlan időre elhalasztották azt. A Ubisoft 2022 januárjára ígért új információkat a készülő játékkal kapcsolatban, és ehhez tartva magukat az új részletek mellett a játék március 17-ei megjelenéséről is lerántották a leplet.

The Settlers: New Allies
The Settlers: New Allies
The Settlers: New Allies
Megjelenés: 2023. February 17. (PC)
Műfaj: Stratégia, RTS, Városépítő
Fejlesztő: Blue Byte
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Eselyes, hogy ennek sem lesz mar sok koze a korabbi reszeihez, "hala" az Uborkanak... A korabbi reszek vezeto megalkotoja ki is lepett ebbol a projektbol, valoszinuleg nem veletlenul.
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Kb amikor anno bejelentették már akkor el mondták a fejlesztők hogy nem fog hasonlítani az előző settlesekre, persze lesznek átemelt dolgok de egy teljesen más játék lesz olyanok számára is könnyű lesz bele rázódni akik előtte még sohasem játszottak Settlers játékokkal.
Engem ezért is érdekel,mert egyikel sem játszottam még.
0
0
0
0
Fishman avatar
Én is regeltem rá, mondjuk ez az a széria amit soha nem játszottam valamiért, de most kivételt teszek :)
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@Fishman: Én is így vagyok vele
1
0
0
0
no avatar
De szerettem anno, Amiga 500-on :D
1
0
0
0
bukta2 avatar
Nos a multi abszolút nem érint de a story-t nagyon várom már... csak ne halasszák tovább... ugye anno azert tették hogy még szükségük van egy kis időre... nos ez a ,,kis" volt vagy másfél / 2 év... na mind1 reméljük majd a legjobbakat! ;) várós!
3
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció