A Ubisoft bejelentette a következő Ghost Recon-játékot

Szerző: xoki | 2019. May 09. | hír | 17 hozzászólás

A korábbi kiszivárgást megerősítve a Ubisoft hivatalosan is leleplezte a következő Ghost Recon-játékot, amely a 2017-es Wildlands folytatása lesz.

A Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint egy titokzatos szigeten (Auroa) játszódik majd, ahol változatos területeket járhatunk be. A Call of Duty: Advanced Warfare-hez hasonlóan a Breakpoint is egy futurisztikus körítést kapott, ezért például drónokból sem lesz hiány, vagyis igazából elég fontos szerepet töltenek majd be, hiszen Auroa a Skell Technology, azaz egy mesterséges intelligenciával ellátott drón technológiával foglalkozó vállalat helyszíne is lesz. A szigetvilág felfedezésével bíznak majd meg bennünket, viszont amikor odaérünk, nem a vadász szerepét töltjük majd be, hanem a prédává válunk.

A játékban elég nagy szerepe lesz a lopakodásnak. Drónokat használhatunk felderítés céljából, elrejthetjük a tetemeket, guggolva elkerülhetjük a veszélyt, és akár sárral is bekenhetjük magunkat. A játékban néhány túlélési elem is helyet kapott, így például a sebeinket mindig el kell majd látnunk, illetve fegyvereink karbantartása is elengedhetetlen lesz.

A játék során szembekerülünk a Wolves nevezetű csapattal, akiknek a vezetője Cole D. Walker lesz. A Ubisoft szerint a Wolves a csatamezőn pont olyan tapasztalt emberekből áll, mint a Ghosts. Cole D. Walker neve biztosan ismerősen cseng a Wildlands játékosai számára, aki a legújabb Operation Oracle frissítéssel került be a játékba. A Ubisoft állítása szerint pedig ez a frissítés a Breakpoint bevezetéseként szolgált.

A megjelenéskor négy karakter áll majd a rendelkezésünkre, amelyek egyedi képességeket és fegyvereket használhatnak majd. Később további karaktereket is kapni fogunk. A cég azt is elárulta, hogy megjelenéskor lesz solo, co-op és PvP mód is.

A Ghost Recon Breakpoint október 4-én válik majd elérhetővé PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
Megjelenés: 2019. October 04. (PC)
Műfaj: Akció, Tactical shooter
Fejlesztő: Ubisoft Paris
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Scorn Face avatar
Hát igen.. jobb is lehetett volna a Wildlands ha még egy kicsit törődnek vele. Most törleszthetnek a fejlesztők.
0
0
0
0
💬 1
19ati93 avatar
@Scorn Face: ez lesz kb a wildlands 2 kis túlzással, majd kiderül mit hoz, csak legyen support hozzá sokáig
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Remélem ebben is minden autó/motor/hajó/buggy/quad/helikopter stb úgy fog reagálni az irányításra mint egy szappandoboz kocsi...még véletlenül sem rombolja a játékélményt egy OPEN WORLD játékban az ha a járművezetési élmény a 0-val egyenlő 😊 😆 De hajrá Ubi, én hiszek benne hogy sikerül ezt a hatalmas kihívást teljesiteni és egy legalább használható szintű járműkezelést beintegrálni a Wildlands 2...akarom mondani a Breakpointba 😂
0
0
0
0
xoki avatar
Egyébként Uplay vagy Epic game store, nem lesz a steamen, elfelejtettem beleírni 😊
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@xoki: Nincs rá opció hogy utólag lehessen szerkeszteni? Vagy itt is van egy 12 órás limit mint a hozzászólásoknál? Csak szakmai kíváncsiság ^^
0
0
0
0
xoki avatar
@susguy: Főadmin rakja ki és ő is szerkesztheti. Szóval csak szólnom kell, de lehet jobb is ha nincs ott 😊
0
0
0
0
Balu_kapitany avatar
A gameplay alapján nem sikerült rosszra. Tetszik hogy ha eltalálnak akkor lesántulhatunk. A grafikát meg leszarom hogy milyen ha járművek fizikáját a wildlands-hez képest jobbá tennék.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Nem fest rosszul. Utolsó ghost recon ami bejött az a phantoms volt. Kár hogy félbe hagyták az egészet. Jó kis multis lövölde volt.
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
Szép és jó csak ne legyen bugos és optimalizálatlan amit szeret a ubisoft. 😆
0
0
0
0
💬 2
TheMenkuPocok avatar
@Bonnie and Clyde: A Division 2 szerintem elég jóra sikerült. Nekem mint causal player nem volt szinte semmit gondom vele, összesen 2 crash volt 15+ játékidő alatt.
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
@TheMenkuPocok: Szép játék lett, de az is annak köszönhető ha tényleg oda figyelnek a termékeikre, az ubisoftnak jók az ötletei csak ha kicsit a hibákra és a portolásra jobban fokuszálnának de jó hogy a division 2 bár jól sikerült. 😀
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Nekem kifejezetten bejön. Nem fogom elsőre megvenni, de ha jó lesz akkor beszerzem. Tetszett mindkét division, most vettem meg a Wildlands-et it és azt mondhatom, hogy most jó játékokat tett le az asztalra a ubisoft.
0
0
0
0
gigazte avatar
Na akkor ebből is lesz egy tömeggyártott hulladék! 😆
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
A Wildlands - et végig játszottam, tetszett, kellett pár patch mire elfogadható lett, remélem ezen most azért változtatni fognak, nem szeretnék megint 15-20 ezerért egy félkész játékot kapni.
0
0
0
0
foley951 avatar
Wildlands 2.0, mint a Division és a Division 2 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció