Menu

A Team17 felkarolta az ígéretes RPG, a Thymesia fejlesztését

Szerző: Pafry, 2021. április 01., hír

A Team17 neve a Worms-sorozat mellett leginkább kisebb, indie címek kiadójaként vált ismertté, mint például az Overcooked vagy a My Time at Portia. Legújabb bejelentésükben szintén egy ilyen, ígéretesnek tűnő projektet karoltak fel, az eddig mindössze hét ember által fejlesztett RPG-t, a Thymesiát.

A játék nem igazán volt eddig a köztudatban, lévén a játékfejlesztés nagyágyúitól viszonylag távoli helyen, Tajvanon fejlesztette egy OverBorder nevű független kis csapat. Azonban a játék maga érdekes koncepcióval bír, lévén a főhős, Corvus el tudja venni úgymond más karakterek betegségeit, és ezeket fordítja a saját javára halálos fegyverként. Ezt szó szerint értve, ugyanis a főhős a videóban egy kinyert betegség segítségével egy pengét teremtett, mellyel aztán folytatta az öldöklést.

A játékmenet kissé Dark Souls-szerűen komor és sötét, ám annál gyorsabb harcokat vázol fel. Immáron extra erőforrásokkal kibővülve reméljük, a fejlesztők képesek lesznek maradandót alkotni a Thymesia képében.

A játék egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a Team17 közleménye szerint még idén meg fog jelenni. Steam adatlapja itt érhető el.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 1
Ayistion avatar
17 napja | 2021. 04. 02. 09:47:23
#
Egy sima Soulslike játék a videó alapján, némi abilitykkel megtoldva gondolom. Kíváncsi leszek mi lesz belőle, így első ránézésre ígéretes is lehet, ha ki tudnak találni normális ellenfeleket, és fantáziadús bossfightokat. Remélem xbox konzolokra 60FPS-el fog érkezni, mert az hogy a DS3 még most is 30fps lock, az szánálmas... még ha kiadnának egy remastert belőle, amit nem fognak, megvenném újra ha 60fps lenne...


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb