A Take-Two cáfolja a GTA 6 megjelenésével kapcsolatos új információkat

Szerző: xoki | 2020. May 28. | hír | 25 hozzászólás

Már hét év eltelt a Grand Theft Auto 5 megjelenése óta, ezért nem meglepő módon sokan kíváncsiak arra, hogy mikor jön a népszerű széria következő része. A Rockstar Games jelenleg a GTA Online és a Red Dead Redemption 2 bővítésével foglalatoskodik, hiszen mindkét játék a mai napig népszerű, és valószínűleg ezért nem is sietik el a dolgokat.

A Grand Theft Auto 6 megjelenésével kapcsolatban továbbra sem kaptunk hivatalos információt, de a Take-Two által kiadott jelentésben a következő részre utaló jelet találtak. Ezzel a dokumentummal értesítik az államot és a befektetőket az elkövetkező évekre tervezett kiadásokról, és jelen esetben a 2024-es fiskális évben a marketingre előlátott kiadások megduplázódnak az előző évekhez képest. Ez azt jelenti, hogy a Take-Two valami nagy dobásra készül, amely a legtöbbek szerint a Grand Theft Auto 6 lesz, de mint kiderült, ez nem fedi a valóságot.

Nem sokkal később a fentiek felbukkanása után a Take-Two tisztázta a dolgokat és kiderült, hogy ezzel a nagy összeggel a külsős stúdiókat támogatják majd, vagyis egy belsős stúdió, jelen esetben a Rockstar Games marketingre szánt költségvetésére mindez nincs kihatással. Tehát mégsem a 2024-es pénzügyi évben érkezik a Grand Theft Auto 6, szóval remélhetőleg ez egyben azt is jelenti, hogy sokkal előbb elérhetővé válk majd.

Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto VI
Megjelenés: 2025. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar North
Hozzászólások: 22
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Rocky12 avatar
Mostmár el is hiszem, még mindig a GTA V tejelése megy (next gen)
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Rocky12: Az is fog menni, ameddig Donald az elnok. Mondjuk az IGN videojaban kiderult hogy eleg fontos emberek tavoztak el a Rockstartol..

Egy Liberty-Vice-Los Santos egyben megnezek.. Karakter meg az oszes 😃

Nekem a story az ami nem adja a GTA V-ben annyira latszik hogy inkabb az online-ra koncetraltak es ez meg pont az egyjatekosra ment.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@ELERY: Egyetértek! Talán a következő 5-6 évben kaphatunk valami újat (hangsúlyozom, talán). De azt sem bánom ha ez is a DOOM sorsára jut és évekkel, évtizedekkel később tér vissza, hatalmas újításokkal 😃
0
0
0
0
Bokorfelugyelo avatar
Inkább tartson tovább mint, hogy egy kalap f*s legyen mint a mostani 3 A-s játékok java, kiadnak egy félkész valamit csillagászati áron. Mostanában ez nagyon kapós lett elég sok kiadónál... 😃
0
0
0
0
💬 7
Csicso avatar
@Bokorfelugyelo: Akármeddig tart is ez ma bevett üzleti gyakorlat, és nem a programozók találták ki hanem a pénzügyesek és a marketingesek: mikrotranzakciók, vásárolható pályák, eszközök, DLC hegyek, stb.
0
0
0
0
no avatar
@Csicso: De ennek is valahol megvan a maga haszna, és nem pénzügyileg. MMORPG-kből vett tapasztalat: ha sokáig életben tartanak egy játékot akkor lehet több értelme van bele több időt fektetni és a kliens is szívesebben fizet plusz tartalomért mint egy végigjátszás és sanyi. Ezt terjesztették ki a single és nem MMO játékokra is.
Más kérdés hogy az életben tartást fizetős formában 0 tartalommal vagy hasznos tartalommal képzelik el. Többnyire ott bukik a dolog hogy nulla munkáért / tartalomért 30€-t kérnek...Egy skinpack nem tartalom.
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@Palanova: The Culling: Origins és a fizess hogy játsz stratégia 😃
0
0
0
0
no avatar
@MentaStrike: És:

Legutóbbi értékelések:
Rendkívül negatív (116)
Minden értékelés:
Vegyes (18,467)

Akkor ezt megtárgyaltuk 😃
0
0
0
0
Csicso avatar
@Palanova: Tipikus "aranyközéputas" hiba, pl. ha 10-15 éven keresztül szivattyúzzák ki belőle a pénzt amit a részvényesek simán kivesznek innováció, további fejlesztések nélkül.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Bokorfelugyelo: Pontosan, feltűnően furcsa irányt vett némelyik nívós cím manapság…
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
2015-ben kijatszottam mikor megjelent PC-n. Aztán meg 1x. Online PS4-en toltam kb. fél évig, de mar ráuntam nagyon. Jöhetne már a 6. Az 5 megelőzte a korát. Viszont kérdés elégelesz majd 2 v 3 év múlva a 6.
0
0
0
0
💬 2
Larten avatar
@Quadgame94: Miben előzte meg a korát az 5? Csak kérdem, mert a 4 után a pozitívum csak annyi volt, hogy játszható volt a multi. Semmi forradalmi, és korát meghazudtoló megoldás nincs a játékban.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@Larten: Ahogy az egész összevan rakva. Az alapkoncepció, a rablások, a térkép és a multi. Nincs benne semmi forradalmi, viszont a grafika es a jatekmenet mai napig megallja a helyet. A korát azért előzte meg, mert aaz online resze lényegében 2016 után kezett igazán nepszerü lenni. Sosem gondoltan volna hogy eddig fogja húzni ez a játék, de mégis.
0
0
0
0
no avatar
Lassan az emberek már a R* minden mozzanatából a 6. részre asszociálnak 😆 Személy szerint nem várom tűkön ülve, habár az 5. résszel mai napig jól elvagyok, merem azt feltételezni hogy a következő rész is domborítani fog. Majd bejelentik egyszer 😜
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@LordSzalko: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Valószínűleg nagyobb lázongás lenne mint anno a Diablo Immortal bejelentésénél 😆
0
0
0
0
cabus26 avatar
Majd lesz valami,mint eddig is...
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@cabus26: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
cabus26 avatar
Igen,viszont egyre több idő lesz meg most is az már egy játék lefejlesztése.PC-re meg lehet több évet is várni kell,hogy kiadják.
0
0
0
0
no avatar
A megjelenés :TBA itt azt jelenti, hogy titok ba..dmeg. 😆😂
0
0
0
0
Thespartan avatar
Kíváncsi leszek kifizetődik-e ez a sok-sok év munkálat. K* jónak kell lennie a GTA 6-nak,több mint 1 évtized lesz a GTA 5 és a 6. rész között,ráadásul annyi bevételre tettek már szert,hogy bármire képes a gárda.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
Rocky12 avatar
😂 😂 😂 de lehet a másik is akkor jelenik meg 😜
0
0
0
0
no avatar
@Rocky12: Törölt hozzászólás
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció