A Splinter Cell feltámasztására készülhet a Ubisoft

Szerző: xoki | 2021. October 21. | hír | 19 hozzászólás

Elég régóta pletykálnak már a Splinter Cell következő részéről, de a rajongóknak sajnos mindig csalódniuk kellett, mivel a Ubisoft oldaláról még mindig nem érkezett semmilyen információ a népszerű széria fővonalával kapcsolatban. Bár előálltak egy mobiljátékkal, illetve egy VR címmel is, a régi rajongók szerint ezek mind gyenge próbálkozások voltak.

A VGC forrásai szerint a Ubisoft zöld utat adott egy új Splinter Cell-játéknak, amelyen a Ubisoft Montreal dolgozik. A cél pedig a korábban említett platformokra készült játékok okozta csalódás enyhítése, azaz a régi rajongók visszanyerése. Sokan már teljesen lemondtak a folytatásról, de ezúttal remélhetőleg nem kell majd ismételten csalódniuk. A Splinter Cell feltámasztása állítólag még nagyon korai fázisnál tart, de van némi esélye annak, hogy már 2022 folyamán bejelentik a projektet.

A VentureBeat jelentése szerint Hitman-stílusú játékmenetre számíthatunk, és a játék prototípusa már kipróbálható volt az idei E3-at megelőző néhány hét folyamán. Sajnos a Ubisoft továbbra is hallgat: egyelőre nem erősítették meg, de nem is cáfolták a fentiek igazságtartalmát.

Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Megjelenés: 2013. August 20. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Lopakodó
Fejlesztő: Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 19
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
venator5 avatar
az elmúlt 8 évben párszor már hallotunk ilyen pletykákat...
0
0
0
0
r2d2 avatar
ideje lenne már!!! kivagyunk éhezve!!!!
1
0
0
0
💬 1
Booker avatar
@r2d2: egyet értek. Az összeset fel kellene újítani!🙂
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Régi rajongók stb... ezt már más játékkal is ellőtték ha jól emlékszem, aminek köze nincs a gyökerekhez. Multis BR? Vagy live service? Sok reményt nem fűzök hozzá, de ideje lenne, hogy talpukra álljanak.
0
0
0
0
Larten avatar
Ha nem egy f2p/life service br játék lesz, akkor nem is érdekel.Ja és minimum mobilra jöjjön, de jobb lenne VR-ra hiszen headsetje mindenkinek van.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Pont tegnap elmelegettem hogy milyen jó lenne :) de ha a Pandorát se tudják csinálni hogy megvehető legyen eredetibe... akkor mit várunk ? :)
0
0
0
0
enslaved avatar
Amennyiben a Blacklist vonalát követné akkor nagyon város. Még egy Hitman Absolution II - nek tudnék nagyon örülni.
1
6
0
0
💬 11
santakigyo avatar
@enslaved: A Blacklist jó játék volt de már csak árnyéka a régi részeknek.
Remélem a régi játékmenethez nyúlnak vissza.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Nekem a Blacklist volt a kedvencem, hiába tartja pár agyament kommentelő viccesnek a hozzászólásomat (eszméletlen mekkora baromság volt amúgy a szerkesztőknek ezt a felesleges like dolgot belevenni az oldalba, van sok hülye a Youtube - on is akik ezzel szórakoznak, mert hát nincs más örömük), és a Hitman esetében is csak az Absolutiont vittem végig, én ugyanis nap közben gondolkodom nem keveset, késő este viszont csak egy jót akarok játszani. Na de tudom, a legjobb játék a Dark Souls sorozat, mert ott lehet sokat gurulgatni🙃
0
2
0
0
susguy avatar
@enslaved:
én ugyanis nap közben gondolkodom nem keveset
Ilyenek mellett lepődsz meg hogy nevetnek a kommentjeiden?
3
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Neked talán játékból áll az életed? Nem érdekel ha nem tetszik a "komoly"rétegnek az, ha valaki csak kikapcsolódni akar némi harccal, lövöldözéssel késő este már, amikor már mindenki alszik.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Ezt értem, én nem is nevettelek ki. De.... Pont ez egy gondolkodós, sunyulós játék volt és a trendek miatt szorult háttérbe és ment el akció irányába.
Van sok játék az aktuális hangulathoz, és jó lenne ha lopakodós maradna a lopakodásnál a tulélő horror megint a nevénél. Az a baj,hogy a "szélesebb" közönség miatt a játékok igazi arcát formálják át szó szerint arcon köpve az adott műfaj rajongóit. Pl ez a játék is erre a sorsra jutott.
Ha nem tetszik van más, de ne próbáljuk meg egy alapvetően lopakodós játékból akció játékot csinálni mert akkor meg jön az értetlenkedés, hogy miért is rossz...
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: A Resident Evil 7 - nél érdekes módon nem nagyon volt köpködés, pedig semmi köze nem volt az eredeti sorozathoz. A Village viszont már kapott negatív kritikákat, pedig az pont attól volt jó, hogy főleg akcióelemek voltak benne, akár a legjobb Resi részben, a 4. - ben.
Mindenkinek más tetszik, és megmondom őszintén, ez az egyetlen Splinter Cell amit végig játszottam, mint ahogy a Hitman esetében is csak az Absolutiont. Miért? Mert ez a stílus az amit szeretek.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: A Resident Evil esetében jó irányba mentek. Enek a játéknak az esetében nem. Nekem ugyan tetszett a Balck List is, de a korábbiak az igaziak.
Túl könnyű volt, az előzőek már nem, és ez az ami egyedivé tette.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: A Resident 7 - et csak a neve adta el. Jó játék volt, de senki nem ajnározta volna ennyire, ha nem Resi néven jött volna ki. Hozzászoktam, hogy az esetek zömében mindent megoldok igen hamar, legyen bármiről is szó, és ha pont egy mezei játék az amiben elakadok, vagy meghalok ugyanott órákon át, azt vagy dobom, vagy easy-re rakom (már ha van olyan opció), legvégső esetben segítségül hívom a sokak által szeretett mikrotranzakciós lehetőséget. Én egy különc játékos (ember) vagyok, de úgyis mondhatnám, nem szoktam hozzá ahhoz, hogy veszítsek, főleg nem egy videójátékban. A Blacklist pont attól lett jó, hogy jól egyensúlyozott a lopakodás és a harc között, nem vált frusztrálóvá, ahogy az Absolutionban is meg lehetett mindent erőből is oldani. Nekem elég volt annak idején végig vinni egy Ninja Gaident és társait pl., nem vágyom már egy játékban ilyen túlzott nehézségre.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Pedig a játék pont a kihívásról szól. Én se szeretem ha egy játék szivat, de az egészséges kihívás az jó.
Pénzért sokmindent vehetsz, de játékélményt nem. Lehet neked jó az előrejutás, de ez csak saját magad becsapása.Ezért se csaltam sose és használtam könnyítést.
Ha egy játék erőlteti (pl mobilos játék) a fizetést, akkor szimplán vagy leszedek egy full unlocked mókolt változatot vagy hanyagolom. De fizetni nem fogok(mikrotranzakció)
Az számomra nem kikapcsolódás ha fizetnem kell, hogy haladjak ellenkező esetben a vegtwlenségig lootolhatok pl.
Bő 20 év alatt 1 forintot nem költöttem ilyenekre.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: A végtelenségig való lootolás is rossz, annál már jobb, ha fizetsz egy erősebb kardért, stb. 20 éve még nem is létezett olyan, hogy mikrotranzakció🙂 A Far Cry 6 esetében majd csak a sztori végigjátszása után folyamodok némi pénzes csaláshoz, mert ott már túl sok a mellékküldetés, amik szinte mind egyformák.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Nem létezett, viszont létezett más ami ma már nem nagyon.
Biztos nem fizetnék egy erősebb kardért, főleg, hogy, tudom annak alapból a játék részének kellene lenni. De minek legyen ha van aki külön fizet érte? Megértem a fejlesztőket
Az ilyen játékokat kerülöm. Öreg vagyok már palimadárnak.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció