Menu

A Rockstar enged, frissítésben adják ki a GTA Online töltési idejét csökkentő javítást

Szerző: Pafry, 2021. március 17., hír

Korábban írtunk arról, hogy egy T0ST nevű modder megoldást talált a Grand Theft Auto Online túlságosan hosszú töltőképernyőire, és véleménye szerint ezt alig egy nap alatt ki is javíthatná a Rockstar. Akkor még nem reagáltak erre a fejlesztők, azóta azonban úgy tűnik, megfontolták a dolgot, és engednek a kérésnek.

A modder először egy közösségi update formájában kezdte terjeszteni a sokak által megváltásként értékelt frissítést, és ez rövid időn belül a Rockstar fejlesztőihez is eljutott. A játék a megjelenése óta zavaróan sokat tölt, az újítással azonban csaknem 70%-al csökkennek a betöltő képernyők, így egy sokkal folyamatosabb játékmenetben lehet részünk.

A fejlesztők elismerték, valóban képesek lettek volna eltüntetni a hibát, egy hivatalos patch formájában pedig hamarosan eljuttatják a játékosokhoz a javítást, de egyelőre pontos dátumot ezzel kapcsolatban nem neveztek meg. T0ST egyébként 10 ezer dollárral lett gazdagabb, a kiadó végül így jutalmazta meg az erőfeszítéseit, valamint játékosok százezreinek háláját is elnyerte világszerte.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 32
Geri22 avatar
nemtudnátok hogy most az utolsó frissitéssel miért nem indul a járék?
0
0
0
0
no avatar
Az egész ONLINE rész nagyon kellemetlen szerintem, a GTA multik (már ahol volt hivatalos) mindig is csak arra voltak jók hogy őrültködjetek benne és ennyi. Itt ugyanez a helyzet csak tovább gondolva kicsit. Ugyanúgy jelen van a sugár fegyver vagy a repülő autó a rengeteg kellemetlen hülyeség.
Ahogy belépsz a térképre 500 lehetőséget kínál, azt sem tudtam mit is kellene csinálnom.. De továbbra sem értem azt hogy alapvetően miért jó az Online? Sok haverom mondta hogy te hlye kapcsold olyanra hogy ne legyen más csak te és akkor nem jönnek be randomok agyon alázni játék közben. Persze, de akkor miért jó az Online? Van +5 fegyver, +10 kocsi.
Adott ugyanaz a map. Engem az hogy ilyen színes hengerekben versenyeznek pár randommal 100 méterre a föld felett ez picit sem vonzott, inkább nevetséges. A pénz szerzés is, tudtommal sok dolog DLC kötött. Kár hogy erre feküdt rá a Rockstar mert engem teljesen hidegen hagy ez a bohóckodás, ebben semmi feeling nincs a számomra..
0
0
0
0
💬 5
Scorn Face avatar
@Blade890: Mindig is a szórakozásról szolt a GTA, tök mindegy milyen formában.

De továbbra sem értem azt hogy alapvetően miért jó az Online?


Csoportos szórakozás, nekem rengeteg ismerősöm lett a GTA-ból, akiket discordon is felvettem és bizony rettentő jól el lehet velük dumálni, és játszani más közös játékkal.

Van +5 fegyver, +10 kocsi.
Ezt nem értem...
Adott ugyanaz a map.
Miért mire számítottál Atlantiszra?

És igen vannak random örültek akik kreténkednek a szerveren, de ki lehet őket rúgni, vagy van keretprogram is amivel minden hülyét ki lehet dobni aki feljön és nem barát...

ebben semmi feeling nincs a számomra..
Akkor ez nem a te játékod, műfajod.
Ui: Sok ember kedvét elveszik a csalók, a piócák, akik nem szálnak le az illetőről, és az egyetlen kiút a session váltás.
0
0
0
0
no avatar
@Scorn Face: Az hogy annyival több content nincs benne hogy megérje nekem hogy pár 1000 órás elmebeteg az agyon páncélozott autójából agyon alázzon.. Van egy két új fegyver meg jó pár autó de összeségében én is kipróbáltam és pár eszetlen marha össze vissza követett az utolsó lehelletéig és megölt. Próbáltam küldizni de miattuk nem tudtam. Ha ki is lehet ezt kapcsolni, gondolok itt arra hogy csak én legyek a "szerveren?" akkor meg miért jó az Online? A storyban van 600 órám lassan és mai napig leköt elvagyok vele. Kitalálok magamnak különböző feladatokat.. Amúgy meg óriási GTA fan vagyok, minden részben sok száz órám van, kivéve a 3. mert az nagyon kezdetleges és rossz az irányítás. De ez a GTA 5 multi egyszerűen annyira túltolt színes idegesítő marhaság hogy nem értem mi benne a jó. Azt mondanám rá hogy crazy és rengeteg csaló és troll player van.. Mit tud nekem nyújtani amit a Single nem? Azt hogy van revolver? Vaagy pink sugárvető? Vagy Forma1 autó? Az is minek, mégis hol tudod úgy használni? Sehol.. Plusz a Rockstar csak a pénz után megy ahelyett hogy már jönne az új rész, ezt az Online részt tömik és tömik tele minden zagyvasággal és fizetős DLCkel
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Blade890: Akkor, további jó szórakozást kívánok a Single részéhez. 😉
0
0
0
0
Ozone avatar
@Blade890: Húztad volna be, míg ingyen volt
0
0
0
0
no avatar
@Ozone: Nem használom a trágya epicet, de behúztam azért 😀

Azonban engem alapból hidegen hagy az Online rész, számomra egy nevetséges bohóckodás volt mindig is. Ahol lehetett, csak kerültem..
0
0
0
0
no avatar
most lehet hogy szerencsétlen vagyok,de nekem nem jött semmiféle update és nem javult semmit a játék 😞
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
@FAZBEAR583official: Hosszú idő után a gyerekeim újra letöltették velem a játékot tegnap (klassz volt, 300GB), és valóban meglepő volt a gyorsasága, pedig SSD - ről futott eddig is, mégis kínlódás volt. Ezt a javítást csak most olvasom, így már értem miért.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Lehet most mar en is elkedek vele igy majd jatszani.😀
0
0
0
0
no avatar
Azért is fizetniük kéne, hogy az ember ezzel játsszon. Az lenne az igazán korrekt.
0
0
0
0
💬 3
Jammokus avatar
@christoferus: Nekem semmi bajom vele, egész élvezhető játék az igaz hogy sokat kell grindelni de megéri
0
0
0
0
no avatar
@Jammokus: Azért a maga idejét figyelembe véve a GTA 2, a Vice city és a san andreas mérföldekkel jobb volt.
Megértem, hogy vannak akiket ez is szórakoztat, de azért a cikk tartalma is mutatja, hogy ez kicsit már vicces szint is (így 8 év után). wow 2.0 szint.
0
0
0
0
Jammokus avatar
@christoferus: Hát igen a vice cityt imádtam és ki is játszottam 1-2 éve de mostanában a gta online jobban leköt
0
0
0
0
santakigyo avatar
Kinézem belőlük, hogy az új konzolokra akarták ezt elsütni, hogy jééééé nézzétek mennyivel gyorsabb meg szebb az új konzolokon.
Csak aztán jött valaki...
0
0
0
0
💬 2
Spazzz avatar
@santakigyo: Nehogy már egy ekkora cég ne vette volna észre a 8 év alatt,lett volna aztán next gen loading time a gta vi-ban,micsoda reklám lehetöségtől váltak meg most 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Spazzz: Annyira képtelenség, hogy akár igaz is lehet.
Kizárt, hogy ne tudták volna kijavitani eddig.
0
0
0
0
Mast3rGamer1982 avatar
Minden tisztelem T0ST-nak és a Rockstarnak.
0
0
0
0
19ati93 avatar
lol csak "pár évbe" telt.. 😂😂
0
0
0
0
💬 6
Jammokus avatar
@19ati93: És azt is egy noname t0st nevű egyén fedezte fel. Szégyen a rockstarra nézve 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Jammokus: Eléggé.. pláne hogy tudta még a szomszéd rozi néni is hogy sokat tölt ez a gamma... tehát tudta a RS is ugye (mert ez van sok cikkben) csak épp leszarta és megvárta hogy valaki megcsinálja helyettük
0
0
0
0
LordSzalko avatar
@bukta2: Legalább küldtek neki "donate"-et, így már lehet le fogja váltani azt az FX8350-et a srác 😆
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@LordSzalko: Ja 8 szálbol használ 4 et FX nel a gta azt is ilyen 70-80% on xf
0
0
0
0
LordSzalko avatar
@YoRHa 2B: Hát, de az elég nem? Tölteni tölt, statisztikában meg jól mutat.
- Rockstar
0
0
0
0
Mast3rGamer1982 avatar
@19ati93: végülis, csak majdnem egy évtized volt 😂😂
0
0
0
0
Jammokus avatar
Már tegnap bekerült ez a frissítés, tehát nem kell várni rá.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Vicc kategória már a Rockstar is.
0
0
0
0
misota31 avatar
Nos egy sorry kijárna annak a több millió embernek is akiknek évek óta emiatt a hiba miatt rövidült az élete. Házi feladat számolja ki mindenki neki mennyi idejét vette el a rockszar.
0
0
0
0
💬 4
wolf0914 avatar
@misota31: szerintem az 541 órából kb 200 töltés volt 😃
0
0
0
0
no avatar
@wolf0914: Így is lehet játékidőt növelni...
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Palanova: Pont erre gondoltam, statisztikában jól néz ki.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@misota31: hát nálam átlagban 13-15 perc volt egy betöltés, és nem egy accountom van 200 as szint körül..
szerintem elég sokat 😆
0
0
0
0


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb