Egy GTA Online modder megoldást talált az irreális hosszúságú töltőképernyőkre

Szerző: Pafry | 2021. March 02. | hír | 32 hozzászólás

A Grand Theft Auto Online minden idők egyik legnépszerűbb játékának számít, ehhez kétség sem férhet. Ám néha így is vannak vele kisebb-nagyobb gondok, mint például a csalók jelenléte, valamint a sokszor irreálisan hosszú töltőképernyők. Ez utóbbiak ugyan hozzátartoznak egy hatalmas nyílt világ betöltéséhez, azonban egy lassan nyolcéves (PC-n hat) játéknál nem kellene problémát okoznia.

T0ST, a játék egy moddere most erre kínál a játékosoknak egy részletesen levezetett megoldást. Blogposztjában kifejtette, mi a probléma forrása, valamint a megfejtését is megosztotta mindenkivel. Tesztjei szerint módszerével a töltőképernyők hossza majdnem 70%-kal csökkent, és véleménye szerint a Rockstar ezt alig egy nap alatt ki is tudná javítani a játékban, de valamiért mégsem tette eddig.

A megváltoztatott kódokat minden vállalkozó kedvű szabadon kipróbálhatja, ha letölti innen, azonban a modder is óva inti a játékosokat ettől, hiszen ha bármilyen formában belenyúlsz a játék online részébe, azért akár fiók felfüggesztés is járhat. A Rockstar maga egyelőre nem reagált a modder tevékenységére, sem játékuk online részlegének ilyesfajta pozitív modifikálására.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Megjelenés: 2015. April 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar North
Hozzászólások: 32
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mesterlovesz avatar
Szerintem csak kikapcsolta a titokban beépített kriptovaluta bányász programot.
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
Hála Ysten! Mégtöbb "hogy futna?" komment lesz a gepigeny.hu-n. ❤️
0
0
0
0
💬 19
cabus26 avatar
@The_Teacher_Man: Pedig csak beütik a YT keresőjébe a játék után a VGA-t és sok videóból megítélheti,hogy hogyan fog futni az adott kártyán.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@cabus26: Sok ember nem ismeri a google-t, nemhogy a youtube ot. Ez sajnos tény.
0
0
0
0
cabus26 avatar
@Mesterlovesz: Ezek az emberek a valóságban is elvesznek!
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@cabus26: Sok a funkcionális analfabéta és az oktatásnak köszönhetően egyre csak több lesz. Logikus gondolkodás 0. Cselekszenek össze vissza: inkább ír egy 10 soros leírást egy fórumon vagy egy komment szekcióban, mintsem beírna 3 szót google ba. És csomószor olyan dologról van szó, amiről 1millió videó van youtubeon, illetve google 1. találat.
0
0
0
0
cabus26 avatar
@Mesterlovesz: Hát igen,sajnos.Régebben is hasonló volt,hiszen az oktatási rendszer régen is xar volt,csak akkor nem volt internet.
0
0
0
0
kellpenzgepre avatar
@Mesterlovesz: Simán van olyan kombináció, egy adott játékhoz, amihez nem lehet találni videót.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@kellpenzgepre: tökmindegy milyen RGB ramod van, meg milyen procid, amíg kihajtja a kártyát, a gput megnézed és kb úgy fog futni a te gépeden is. ' FPS pontos statisztikát senki se fog tudni mondani neked. Főleg nem egy fórumon egy idegen ember.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@cabus26: A fő baj ilyen esetekben, hogy ahogy a mondás is tartja: Nem halat kell adni, hanem halászni tanítani!
Értsd: Ahelyett, hogy lennénk olyan kedvesek, hogy odalinkeljük, inkább azt kéne írni: Csináld magad, használd a képességét az internetnek....meg a sajátod is, ami van! Persze ezt is meg lehetne csinálni mondjuk egy szövegdobozból előbukkanó ablakkal, mármint a tanítás jellegét, hogy pls ne írd már be, hanem inkább keresd meg, de anno amikor javasoltam ez még talán választ sem kapott, legalábbis "hivatalost", hogy mért nem....mondjuk!
0
0
0
0
cabus26 avatar
@Andor1997: V akkor az ilyen kérésekre nem szabad reagálni!
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@cabus26: Igen....de mindig lesz egy ember, aki reagál, sajnos sokan nem merik rámondani az adott emberre, hogy "figyelj már ide, használd már az eszed egy kicsit", pedig nem sértés abszolút, viszont meredek, hogy 21-ben alkalmazzák, de nem használják az internentet!
0
0
0
0
cabus26 avatar
@Andor1997: Hát ja.A semmi közepén is lassan már van internet bekötve,sőt mobil net onnan is fogható.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@cabus26: Ráadásul minden játéknál, ami népszerű ez olvasható és néha egymás alatt is, nem tudom ez motiváció, hogy leírja, de észre meg nem veszi, hogy YT videót küldenek vissza a másik ember kérdésére, amiből ő is "tanulhatna"....nagy kár!
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Igazából teljesen mindegy, ha az utóbbit leírod az adott embernek akkor te vagy a köcsög szeretjük az ilyet 😆 Amit xy topikba bepötyögnek konfigokat azt nyugodtan lehetne YT keresőbe is.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@The_Teacher_Man: Csodálkozom,hogy a modik még nem léptek ez ügyben.Minden játék alá beírni,hogy ha kíváncsi vagy miként fut hova fordulhatsz,stb
Aztán aki nem veszi tudomásul repülhet.Kicsit ritkulna a tagok száma,de őszintén szerintem ez senkit se érdekelne.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@santakigyo: Megkérdezik egy 6-8 éves játéknal, hogy hogyan futna, utána leírják a gépük adatait, ami amúgy többnyire egész erős up-to-date konfiguráció.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@SuperPuma: ez csak ilyen felvágás, hogy megkérdezi "naívan" hogy elfutna-e az RTX 3090 SLI konfigján.... aztán már veszi is a popcornos dobozt.
0
0
0
0
Puffin avatar
@Mesterlovesz: Nálam elfutna a Gta 5? 😆😆
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Puffin: Kizárt dolog, hogy azon a gépen megmozduljon 😆 😆
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@Puffin: nem futna

Spoiler!
szerver karbantartás miatt 😃
0
0
0
0
Scorn Face avatar
csalók jelenléte, valamint a sokszor irreálisan hosszú töltőképernyők

Csak azért vannak jelen mert a Rockstart nem érdekli.

A csalókara meg van megoldás, külső program amiben a játékostársaid IP-jét tárolod és amikor nem kívánatos ember jön, akkor csinálsz egy törlést és a "csoda" után csak azok maradnak a szerveren akiknek az IP-je benne van a rendszerbe.
0
0
0
0
💬 4
kailee avatar
@Scorn Face: Csak a mai világ már ne mígy működik. az IP már nem egyedi. és bárki megkaphatja ugyan azt az ipt amit korábban másmiatt tiltottak ki.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@kailee: Az IP dolog amit írtál valószínűleg úgy is van, de a fent írt rendszer működik.
Ha lököttektől mentesen akarunk játszani a klán szerver tuti hely a "törlés" miatt.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@kailee: Van egyedi IP, csak azért ugye fizetni kell. Viszont van sok más azonosító egy játékon belül, pl Steam account, valamit biztos ki lehet találni erre.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@kailee: Más részről nem dedikált szerverekkel üzemel a játék hanem külön session ök ezre van
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ezt a kis ,csínyt" a GTA VI-ra tartogatták volna biztos...😀 mert valószínűleg ezt a fejlesztők is tudták... csak épp nem érdekli őket merr így is milliókat hoz a játék 😃
0
0
0
0
💬 5
Aredarn avatar
@bukta2: Vagy csak szimplán fent akarták tartani az irreálisan hosszú loading screen memet 😃
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Később bejelentették volna mint "next-gen" betöltési sebességet 😜
0
0
0
0
bukta2 avatar
@LordSzalko: Na igen! 😆 ez jó volt! 😆 😂
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@LordSzalko: Nekem P2 Celeronnal a CS 1.5 10 percig töltött
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@SuperPuma: A singleplayer.
Az online nekem i5 el is tudott 10-15 percet tölteni, rámentem h online kimentem cigizni visszajöttem és még töltött pár percig, siralmas.
Az megjobb amikor egy egyszerű házba menés/mission indításnál csinálja ezt.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció