A Resident Evil 8 lehet a széria leghátborzongatóbb része

Szerző: xoki | 2020. May 10. | hír | 31 hozzászólás

A Capcom egyik bennfentese, „Dusk Golem” megosztott velünk néhány újdonságot a következő, fő szériához tartozó Resident Evil-játékkal kapcsolatban.

Dusk Golem állítása szerint a Resident Evil 8 lesz a széria történetének legkomorabb és legijesztőbb része, ráadásul az ellenségek hátborzongató kinézete is nagyban hozzájárul majd az élményhez. Ezeken kívül kiderült még, hogy a Resident Evil 8 a jelenlegi és a következő generációs konzolokra is megjelenik majd, valamint hogy a játékot a RE Engine fogja hajtani.

Jelenleg azt tudjuk még a játékról, hogy a Resident Evil 7 stílusát követi majd, vagyis ismét egy belső nézetes részt kapunk. Állítólag Resident Evil 8: Village néven lesz elérhető, és inkább a természetfeletti témákra fókuszál majd a sci-fi elemek helyett. A játékosok hallucinációra, okkultizmusra és elmebajra épülő játékelemekre számíthatnak benne, ráadásul a karakterünk nem bízhat meg senkiben sem, amely tovább növeli majd a parafaktort.

Resident Evil Village
Resident Evil Village
Resident Evil Village
Megjelenés: 2021. May 07. (PC)
Műfaj: Túlélő-horror, First person
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 29
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
griff55 avatar
A kép alapján nekem az outlas 2 ugrott be hirtelen. Ott volt a falusi szekta
0
0
0
0
💬 1
Heizi avatar
@griff55: Nekem is ez ugrott be.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
VR-ban már a 7 is olyan hátborzongató volt, hogy ha annál hátborzongatóbb, akkor tömegek fognak szívinfarktusban meghalni a headset-tel a fejükön. Annál is szüneteket kellett tartanom, és nem azért mert ráizzadt a fejemre a psvr, hanem azért mert éreztem hogy lassan felmondja a szervezetem a szolgálatot. 😆
0
0
0
0
no avatar
Remélem nem 4 kerítés által bekerített udvaron fog játszódni, mert nekem a 7. rész olyan volt, mintha lassított felvételen történnének az események kb. egy 200 négyzetméteres házban és egy ugyanakkora kertben.Miközben órákat játszott az ember.
0
0
0
0
MithridatesX avatar
Remélem is 7 rész is jó volt élveztem volt para farktora
0
0
0
0
pcboy avatar
Egy silenthill theroomot is csinálhatnának már.
0
0
0
0
nilsen avatar
Village nem a 4-ik rész ben van? 😃
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@nilsen: Egy faluban játszódik igen. De a címe nem az volt.
0
0
0
0
Arrrni avatar
Csak nehogy egy Outlast 2.1-et kapjunk, mert ez sajnos eddig úgy néz ki.... Remélem a karakterek és a sztori nyomokban Resident Evil-t is fog tartalmazni, máskülönben akár hatalmas csalódás is lehet a számomra!
0
0
0
0
no avatar
Hát várósabb mint a RE4 Remake 😶
0
0
0
0
💬 3
vyne avatar
@LordSzalko: Angry Enslaved incoming..😆
0
0
0
0
boymester avatar
Én szeretem a régi részeket és nem lett rossz a remake sem, DE! ugyanazt folytatni már baromi unalmas lenne. A Resident Evil 7 volt az a vérfrissítés, amire szükség volt és ha ilyen jó lesz a 8-is, vagy még jobb, akkor le a kalappal.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
Nekem anno a ps1-es Nemesis volt a kedvencem....egy rész volt ami miatt baltával vertem szét a ps-em, az pedig a végén mikor a vízzel kellett ugyan azt a hangmintát elővarázsolni ami a feladványban volt. Egyszer sikerült, aztán soha többet. RIP Ps1. 😃 szerencsére volt tartalék, de abba már többé nem raktam be a Nemesist 😃 (biztonsági okokból.....na meg mert már nem volt több tartalék ps) 😃
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Első RE játékom volt a 7-es, imádtam. Aztán kipróbáltam 2 remake-et, de azt már be se fejeztem. Még jó, hogy nem adtam pénzt érte. Nekem nem jött be.
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
Okkultizmus és resident evil egy lapon említése.....Minden bizonnyal jó játék lesz, de így egyszerűbb eladni mint új játék ként és tolni a marketinget ezerrel, hogy felfigyeljenek rá.
Mi lesz itt még??? 😀
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@santakigyo: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
santakigyo avatar
Végül is nekem nem gond ha váltanak. Nem a cím érdekel hanem a tartalom. Tetszett a 7. rész is, a belső nézet miatt csökkentett volt a látótér és ez emelte a hangulatot. Jó az irány, ideje volt a tipikus zombi témát átlépni.
0
0
0
0
enslaved avatar
Csesszék meg így elöljáróban akkor. Oké, nem igazán lehetne még egy olyan tökéletes Residentet csinálni, mint amilyen a 4. rész volt, de azért megpróbálhatták volna, hátha. Hasonló körítés, kicsit jobb irányítás, grafika. Resident Evil - ként már a 7. rész sem működött, csak egy jó játék lett, most meg úgy néz ki, még annyira sem lesz köze ehhez a címhez.
0
0
0
0
💬 9
MaximumGame avatar
@enslaved: Attól még lehet elég jó 😃 én egyik részével sem játszom.. mert túl stresszes 😃 a többi horrorhoz képest is 😃
Pedig Amnesia, Visage , Dead Space se piskóta 😃 amikkel toltam ! 😊
0
0
0
0
enslaved avatar
@MaximumGame: Tudod hányszor estem majdnem hanyatt székestől a hetes alatt? Nem kellett sok idő, és este már nem is mertem vele játszani, fülessel meg pláne. Sokkal inkább volt ez már psycho horror mintsem hagyományos horror játék. Ha megnézed a két legutóbbi remake - et, azok sem arról voltak híresek hogy az ember annyira parázzon parázzon, és ki se merjen menni utána este az udvarra😀 Valamikor régen nagyon szerettem a psycho filmeket is, de jó ideje már nem bírom idegileg, van az életben is elég. Persze majd látjuk mi lesz belőle, de ha ilyen ijesztgetős, bujkálós valami lesz, akkor részemről vége a sorozatnak.
0
0
0
0
Thespartan avatar
@enslaved: Már pedig ez a széria erről szól és azoknak,akik szeretnek igazi horror játékokkal játszani,ami megborzongat. Mindig megoszlik a vélemény,a tiéd is egy a sok közül,de van egy többség,akiknek ez a játék szól,ez ilyen sajnos. 😀 Nekem kimondottan nagyon tetszett a 7. rész,igaz énis majd összesz*rtam magam tőle,de végre valami volt,valami olyan megmozdulás,ami engem is megborzongat. Akkor ezek a remake-k,mint a Resi 2 meg 3,ezek sem piskóták,azért a 2 is elég sz*ratós,ezért is írtam,hogy megoszlik a vélemény 😃 lehet valakinek az semmi,de rám az is hatást gyakorolt a hangeffektek miatt,meg voltak hirtelen/random részek,amikor előjöttek a zombik,vagy a MR.X. A 3. része viszont valamiért alapból nem tetszik,nekem vannak bizonyos kritériumok,amiknek nálam egy játéknak meg kell felelnie,hogy jó startot vegyen a megtetszésem felé,ez pedig a fizika.. na ebbe a játékba,mikor megláttam,hogy egy deka nincs benne,már tudtam,hogy SZÁMOMRA szar lesz,akármilyen sztori van alatta,nem mondom,hogy a demo-n kívül nem próbálom ki a teljest,de a 2. része volt eddig a legjobb. Egyébként azt szögezzük le,hogy a 4. rész remake-je is készülőben,arra leszek még kíváncsi az milyen lesz,az nekem is tetszett régen.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Thespartan: Annyit mondhatok, hogy 4-6 óra volt végig játszanom a Resi 3 remake - et, szóval kicsit sok volt érte az a 60 euró, várjál szerintem még vele, mivel újrajátszási faktor sincs benne semmi. A 2. rész tényleg nagyon jó volt, és pont csak annyira volt félelmetes, ami még bőven oké, nem úgy, mint a hetes...........
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@enslaved: Visage-t próbáld ki... olyan para... hogy szobából is alig mersz utána kimenni 😃 Lerakod a fülest.. és jó ezt nem viszem tovább... Eddig az az egyik legparább amivel toltam !
0
0
0
0
enslaved avatar
@MaximumGame: Megnézem majd, csak ne sima bújka legyen, harc nélkül.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@enslaved: Hát nem egy Hentes játék 😃 És az félelmetesebb ha nincs mivel védekezned.. mint az Outlast ba...
Ilyen megvéded magas és menekülsz az nem olyan félelmetes 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@MaximumGame: Az Outlast abszolút nem jött be, így azt hiszem ez sem lenne a favoritom. Nekem kell a hentelés, az kapcsol ki este😀
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@enslaved: 😃 Ahoz van jobb game 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció