A Plague Tale: Innocence - ingyenesen kipróbálható az első fejezet

Szerző: xoki | 2019. September 13. | hír | 3 hozzászólás

A Plague Tale: Innocence a kritikusok és a játékosok szerint is remekül sikerült, és ha a rengeteg pozitív vélemény után ti is gondolkodtatok már a beszerzésén, de még nem vásároltátok meg, akkor most lehetőségetek van ingyenesen kipróbálni, mielőtt pénzt adnátok érte.

A mai napon elérhetővé vált egy ingyenes demó, amelynek köszönhetően teljesen ingyen teljesíthetitek az első fejezetet. Egy testvérpár szemszögéből bemutatott, érzelmekkel teli történet vár bennünket. Bár a játékmenet egy kicsit repetitívvé válhat, összességében egy remek játékról van szó, szóval mindenképpen érdemes adni neki egy próbát, ha már gondolkodtatok a megvásárlásán.

A Plague Tale: Innocence szeptember 16-áig akciósan szerezhető be a Steamen, szóval ha a trial meggyőzött benneteket, akkor most jóval olcsóbban hozzá is juthattok a teljes verzióhoz. A játék a Focus Home Interactive publisher weekend részét képezi, amely során olyan címekkel tölthetitek fel a könyvtáratokat, mint a Warhammer 40K játékok, illetve a Vampyr vagy a The Surge.

Az A Plague Tale: Innocence demóját a Steamen találjátok, keressétek a „Demó letöltése” gombot. PC mellett a demó PS4-en és Xbox One-on szintén elérhető.

A Plague Tale: Innocence
A Plague Tale: Innocence
A Plague Tale: Innocence
Megjelenés: 2019. May 13. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Lopakodó
Fejlesztő: Asobo Studio
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kelori avatar
Én tettem vele egy próbát és engem nagyon megfogott. A hangulat, a karakterek, a sztori stb.
És a másik dolog: a látvány gyönyörű és az én kis középkategóriás konfigomon is kiválóan fut full hd-ben. Mindezt pedig egy indie-nek mondható devteam hozta össze.
Szóval ezen túl akik vega 64 meg 2080 kaliberű vga-t kérnek az ugyanilyen vagy még ennél rosszabb grafikájú játékaikhoz azokra azt hiszem nyugodtan mondhatom hogy inkompetensek.
0
0
0
0
enslaved avatar
Ez a játék mér régen kijátszva, próba nélkül is ajánlott vétel.
0
0
0
0
💬 1
gaborw avatar
@enslaved: Ebben egyetértünk! Idei év egyik meglepetése. Aki nem tud angolul, màr magyarítàs is van hozzà.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció