A legújabb pletykák alapján PC-re is jön a Bloodborne

Szerző: xoki | 2020. May 19. | hír | 22 hozzászólás

A Death Stranding és a Horizon Zero Dawn PC-s verziójának bejelentése óta elindultak a találgatások, hogy vajon lesz-e még olyan PS4-exkluzív, amely megjelenik a másik platformra is.

Korábban rengeteg exkluzív esetében merült fel a port lehetősége, mivel azokat feltüntették az Amazon oldalán, de sajnos a Sony megcáfolta annak igazságtartalmát. A Bloodborne szintén felbukkant az említett oldalon, de a legújabb információk alapján nincs kizárva, hogy erre a címre nem vonatkozik a Sony kijelentése. A RespawnFirst bennfentes forrásra támaszkodva azt állítja, hogy készül a Bloodborne PC-s verziója. A cikk arra is kitér, hogy a Horizon Zero Dawn és a Bloodborne mellett további exkluzív játékok PC-s portjára is számíthatunk.

A Bloodborne 2015-ben jelent meg, amely teljesítményileg sajnos nem igazán volt a topon, de még így is nagyon sokan – főleg a Souls-játékok rajongói – szórakoztatónak találták. A Souls-játékok közül csak a Bloodborne nem jelent meg eddig PC-re, ezért tényleg van esély a port elkészülésére.

Hozzászólások: 21
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaximumGame avatar
Wow 😃 ez egy jó hir 😃 tuti szebb lesz mint Konzolon 😜
0
0
0
0
💬 2
vyne avatar
@MaximumGame: Ahogy minden mas is..😎
0
0
0
0
kellpenzps5re avatar
@MaximumGame: Nem hinném hogy szebb lesz, szerintem ez is csak egy tessék-lássék port lesz. Úgy fog futni mint a Sekiro vagy DS3 és TALÁN képes lesz billentyűkkel kijelezni dolgokat és nem csak kontroller gombokkal mint a Sekiroig az összes játékuk. Ja meg nyilván ott vannak a grafikai beállítások amikből csak a felbontás fog csinálni bármit is. 😀
0
0
0
0
NamelessOne avatar
Végre 60fps-ben lehetne játszani, lehet hogy már vagy 4x túl vagyok rajta PS-en de csak emiatt PC-n is megvenném 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
Ha hiszitek, ha nem, ez a legjobb Souls játék, amit a From Software piacra dobott! Mind hangulatban, mint játékmenetben szerintem nagyon jó. Az megint más kérdés, hogy ennyi fals információ után mennyi értelme van lehozni ezeket a cikkeket... Amikor a God of Wartól elkezdve az összes többi játékot is pletykálták, akkor is mennyi forrás volt, egészen addig amíg a Sony be nem mutatta a középső ujját nekik!
0
0
0
0
💬 1
boymester avatar
Nálam alap minden Souls játék, ennek nagyon örülnék.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Days gone jöhetne, a többi ps exkluzív nem különösebben izgat.
0
0
0
0
NightWolF33 avatar
Na az nem lenne rossz. Bízzunk benne, hogy az irányítás sem rontják el.
0
0
0
0
💬 1
bassus16 avatar
@NightWolF33: Nagyon tudnék örülni én is. 😃
0
0
0
0
DDarkness avatar
Én még továbbra is a Last of Us-nak örülnék a legjobban....
0
0
0
0
enslaved avatar
Ezt már PS - en sem vettem meg, PC - n sem fogom. Dark Souls klón, annak összes rettenetével.
0
0
0
0
💬 6
AMDMonsteR avatar
@enslaved: Egy valamiben különbözött számomra ez a játék a Dark Souls -tól. Ez jó volt.
Persze, a Dark Souls játékok nagyon jók, de személy szerint nekem nem a világom ez a műfaj.
A Bloodborne viszont kellemes csalódás volt számomra.
0
0
0
0
enslaved avatar
@AMDMonsteR: Gurulok, ütök, gurulok, ütök, meghalok milliószor, mivel unfair az egész, halál esetén visszatesz a játék ezer kilométerre a halál pontjától, minden ellenfél újraéled. Ugyan mi a jó ebben? Mivel valamennyire tetszett a videókat nézve, megvettem, de nem sok idő kellett hogy fel....on, benyomtam neki az egy ütéses halált, és még azzal is volt némi szenvedés, ugyanis ebben az esetben is volt olyan, hogy lecsapott egy ütéssel valaki valahonnan a semmiből. Nekem az ilyen az nem játék, nem szórakozás, egy játéknak meg erről kell szólnia, ez nem a való élet.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@enslaved: Ez nekem sem jött be a Dark Souls játékok esetében.
Viszont a Bloodborne számomra más volt. Próbáld ki mindenképp.
0
0
0
0
enslaved avatar
@AMDMonsteR: Oké, lehet megnézem, de eddig egy hasonló játék sem tudott megfogni (pl. Lords Of Fallen). Idén két játékot várok nagyon, az AC Valhallát, meg a The last of us II - őt.
0
0
0
0
Kelori avatar
@enslaved: BRUH.
Ha ezerszer nem írtad le hogy nem szereted a from software játékait akkor egyszer sem. Persze nincs ezzel igazából semmi gond, felőlem leírhatod még újra ezerszer, csak gondoltam szólok hogy mostanra mindenkihez eljutott az információ ezen a fórumon.

Az is köztudott hogy kik szeretik, és ha írnék róla egy kisebb regényt hogy szerintem miért zseniális játékok, valószínüleg akkor sem tudnálak meggyőzni sem téged, sem mást. Más az ízlés, ez van, el kell fogadni.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Kelori: Nem igaz, mert a Ninja Blade - et végig játszottam😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció