A koronavírus miatt az Amazon MMO-ja is késni fog

Szerző: xoki | 2020. April 12. | hír | 14 hozzászólás

Az Amazon Game Studios bejelentette, hogy a koronavírus miatt késni fog a New World, azaz a cég saját MMORPG-je.

A New World hivatalos oldalán közzétett blogbejegyzésben az Amazon kifejtette, hogy a fejlesztőcsapat elég jól halad a játékkal, de egy ilyen nagy projekt esetében a távmunkára való váltás több kihívás elé állította őket. Ebből adódóan inkább a játék elhalasztása mellett döntöttek, hogy teljesíteni tudják az elvárt minőséget.

A New World alfa verziója továbbra is nyitva marad, hogy folyamatosan tesztelni tudják, és minden felbukkanó hibát kijavíthassanak. A játék új megjelenési dátuma augusztus 25-e lett, a most áprilisra tervezett zárt béta pedig júliusra csúszik.

New World
New World
New World
Megjelenés: 2021. September 28. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, MMO
Fejlesztő: Amazon Games
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cabus26 avatar
Nem is baj,hogy kevesebb játékot adnak ki.Legalább átgondolják,hogy hogyan tovább a jövőben,mert ez az irány eléggé lefelé menő tendenciát mutat.
0
0
0
0
PestisDoktor88 avatar
Azért ez szomorú.Sok olyan cím van amit nagyon várok,de késik....ez,a skull and bones stb. De legalább a bétába beraknának ezek a makákók (S&B)....
0
0
0
0
gigazte avatar
Meg még hány nőnek fog késni a menstruációja is a koronavírus miatt... 😂 Lassan már egy nagy csokorba lehet szedni, hogy mennyi késést fogtak a koronavírusra! 😆
0
0
0
0
💬 9
xCube avatar
@gigazte: A megszorítások gyakorlatilag megfojtják a gazdaságot, az emberek nem járnak dolgozni, mert vagy munkanélküliek lettek / karanténban vannak, vagy otthonról próbálnak valami munkafélét végezni. Most őszintén ennek figyelembe vételével miért nem lehet belátni, hogy bizonyos dolgok a helyzet miatt késnek és nem csak "ráfogják a korona vírusra"?
0
0
0
0
gigazte avatar
@xCube: A szentbeszéded után sem tudom egyáltalán komolyan venni, hogy az összes játéknál eljátsszák ezt szinte az utolsó hónapban... Van olyan játék, ami már évek óta fejlesztés alatt áll, és legalább 1x(valamelyik többször...) csúsztatva volt, és ne mondd már meg nekem, hogy amikor a legtöbb játék már kész és az optimalizálás fázisinál tart, akkor kell hónapokat csúsztatni? Van aki ezt beveszi, de azon meg én röhögök! 😂
0
0
0
0
sudosu avatar
@gigazte: Egyszerű, ilyenkor a prioritások teljesen megváltoznak, mindenkinek saját joga eldönteni, hogy ő alkalmasnak tartja e a terméket, arra hogy kiadja, vagy sem. Ebben az esetben, azt tudom elképzelni, hogy a termék készen áll fogyasztásra, csak hogy most mindenki otthon ül (és sajnos nem mindenkinek van lehetősége home office-ra) ezért attól tartanak, hogy a szerverparkjuk nem fogja az első rohamot bírni. Jó az Amazon-nak hatalmas szerverparkja van, de valamiből az ügyfeleket is ki kell szolgálni (AWS) illetve a saját boltjukat is fent kell tartani és ennek jóval nagyobb prioritása van, mint bármikor. Szóval végül is a koronavírus miatt nem merik elindítani a játékot.
Amúgy nem szent beszéd a dolog, otthonról dolgozás nem annyira könnyű (ilyen nagy cégnél sem, sőt még nehezebb is mint kisebbeknél). Biztosítani kell minden embernek megfelelő internetkapcsolatot, meg kell tanítani őket VPN-t használni, megfelelő konfigurációt kell alájuk tenni. Egy egyszerű otthon használt notebook-on, nem fogsz 3D modellezni illetve programozni. Nem mindenkinek van otthon gamer pc-je vagy egy Workstation-je. Otthonról a céges protokollokat nem annyira egyszerű betartatni sem.
0
0
0
0
Kelori avatar
@gigazte: Látom te vagy a legélesebb kés ezen az egész fórumon, téged nem lehet csak úgy átba*zni, átlátsz a szitán.

Én amúgy csak azt a napot várom amikor egyszer majd valaki nem böfög hozzá valami okádék kommentet egy olyan témához amihez szemmel láthatóan köze sincsen.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@gigazte: Pont hogy mindig túl korán adják ki a fejlesztők a játékok 90 százalékát, a kiadók ostorozására. Nem csúsztatni szoktak kamu sztorikkal, hanem kiadják korán, aztán patch meg dlc. Akkor most itt konkrétan miről is beszélsz?
0
0
0
0
gigazte avatar
@kolbaszkarika: Amit akarok, és amit gondolok! Saját véleményem volt, saját felelősségre... Akinek nem tetszik az nyugodtan hordjon csak le, vagy kommenteljen ide! A The Last of Us 2 mondvacsinált csúsztatása utáni véleményemet láttad! Az volt a legröhejesebb mind közül, mert ott már tényleg teljesen készen volt a játék, csak hát lemezesen nem akarták kiadni a vírus miatt, és szimplán a digitális nem játszik náluk! Én ezeknek csak örülök, mert legalább nem kell idén játékot venni! 😆
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@gigazte: Nem láttam.
Mi azzal a baj, hogy nem akarja kiadni valaki a termékét bizonyos, neki nem tetsző körülmények között? Nem azért csinálják a játékokat hogy jól érezd magad, hanem azért hogy kimaxolják a profitot.
0
0
0
0
gigazte avatar
@kolbaszkarika: Nem érdekelt annyira a játék, hogy előrendeljem, de mivel a munka utáni időm nagy része felszabadult, ezért én többek között ezt is megvenném, hogy legyen mivel eltölteni az időt! Mivel elég sok ember otthon van, és nem tud mit csinálni, én egyszerűen nem hiszem, hogy bevételkiesésük lenne, ha csak digitálisan tudnák terjeszteni. Pont azok járnak jól egyébként, akik így is kiadják a játékukat, akik meg másképp döntöttek azokat is megértem. Az érmének két oldala van. Ki az egyik, ki a másik oldalon áll! Az agymenésemet meg fogjuk a bezártságra, aztán kész! 😆
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Es ha megvesszük, prime jár hozzá ? 😆
0
0
0
0
Maros avatar
Hurrá!!! 😂😂😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció