A hibajavítások miatt késni fog a Watch Dogs: Legion többjátékos módja

Szerző: xoki | 2020. November 27. | hír | 23 hozzászólás

Egy ideje már elérhető a Watch Dogs harmadik része, amely sajnos elég sok sebből vérzik, ezért a Ubisoft úgy döntött, elhalasztja a többjátékos módot, és inkább a hibajavításokra fog fókuszálni.

A Ubisoft közleményében leírta, hogy többen is jelezték feléjük a különböző technikai problémákat, amelyek miatt egyszerűen élvezhetetlen a játék. A fejlesztőcsapat úgy döntött, addig nem nyugszanak, amíg a Watch Dogs: Legion nem nyújt ugyanolyan élményt minden rajongónak, szóval erőforrásaikat a hibák kijavítására fogják fordítani.

A 2.20-as patchcsel egy manuális mentési opció is bekerült a PC-s verzióba, ezzel nehezebbé téve a mentések elvesztését. A legnagyobb PC-s problémák közé tartozik az alacsony fps, hiszen még felsőkategóriás GPU birtokában is nehéz kisajtolni belőle a stabil 60 fps-t. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Ubisoft decemberben kiad egy újabb frissítést, amely pontosan erre a problémára fókuszál majd, de a legújabb patch is rengeteget javított a teljesítményen. Körülbelül 8-9%-os javulás figyelhető meg.

A Watch Dogs: Legion multiplayer módjára most már valamikor 2021 elején számíthatunk.

Watch Dogs: Legion
Watch Dogs: Legion
Watch Dogs: Legion
Megjelenés: 2020. October 29. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 23
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csuz-li avatar
Mekkora meglepetés! Pedig ezen kívül minden kiadó minden játéka hibamentes és nem kell hozzá javítócsomag.
Mi a hír abban pontosan, hogy egy játékhoz hibajavítást adnak ki? Csak azért kérdem mert már volt olyan, hogy előzetest kapott egy hibajavítás, ami elég nonszensz.
Azért ne csináljunk már kultuszt a normál ügymenetnek!
0
0
0
0
💬 16
no avatar
@csuz-li: Egy játék se hibamentes de a Ubi játékai extra bugosak! És itt az a baj hogy annyira bugos hogy még a multit is halasztani kell! Ez azért nem mindennapi!
0
0
0
0
csuz-li avatar
@ahaaa: Nem. A Bethesda játékai extra bugosak. (és ezt úgy mondom, hogy a kedvenc játékaim listájának elején Bethesda játékok vannak) Az Ubisoft játékai átlagosan bugosak.
A baj meg az, hogy ott tartunk, hogy az egyik kiadó büszkén számol be arról, hogy hibajavítást végez, mintha ez valami dicsőséges dolog lenne, a másik meg még trailert is szentel a pach-nek, vagy ott volt a withcer 3 15 gigás rekordméretű javítása, amiben annyi hibát javítottak, hogy 10 oldalt töltött ki a felsorolása, majd elvárták, hogy ünnepeljük meg őket ezért. És a közönség ünnepelt. Na ez a baj, hogy dicsőség lett kijavítani a játékot, ami alap kellene, hogy legyen és szép csendben kellene kiadniuk a javításokat, nem körbeünnepeltetve magukat.
Olyan is volt már, hogy valamit elhalasztottak a hibajavítás miatt, mintha az mentség lenne a csúszásra.
Szóval a hibajavításnak mennie kellene szép csendben, nem PR eseményként kellene bejelenteni a normál ügymenet részét elvárva, hogy a nép ünnepeljen.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Ne haragudj meg de neked nagyon rossz gondolkodásod van! A Bethesda játékai is bugosak, de hasonló szinten van a Ubi is és ezt ne próbáld megmagyarázni mivel mindegyik...de mindegyik játékuk hemzseg a bugoktól! Hát inkább ünnepeljék őket mint ahogy a Ubi csinálja, fél évig foltozgatják majd megy a levesbe...lásd WD2! Látom kicsit van ellenszenved a Cdpr felé meg a W3 felé, mert hogy ők a mindenhatók meg mindent amit csinálnak azt jól csinálják! De nézd már meg, jó a játékuk? Igen! Volt benne bug? Igen! Kijavitották? Igen!
Olyan is volt már, hogy valamit elhalasztottak a hibajavítás miatt, mintha az mentség lenne a csúszásra.
Na látod ez a Ubi féle gondolkodás kb, kb az a baj hogy csúsztatják a hiba javitások miatt, de nem kell aggódnod a UBi még előbb is kiadja hogy bugosabb legyen! 😂 Szóval már bocs de szerintem nagyon rosszul állsz hozzá a dolgokhoz!
0
0
0
0
csuz-li avatar
@ahaaa: Na ezt mondom. Működik a marketing.
Mekkora dicsőség már kijavítani, vagy elcsúsztatni egy játékot ugye? Persze, csak akkor, ha azt a megfelelő marketinggel megtámogatott kiadó teszi. Ha más, akkor az rossz.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Légyszives ezt a marketing hülyeséget ne emlegesd máááár, na akkor kérlek szépen miért nem müködik a marketing a Ubi-nál? Senki nem mondta hogy a UBI roszz mert patcheli a játékait, az a baj hogy sok hibát bent hagynak és kurva sok hibával adják ki a játékot...és ugye ilyenkor jön neked hogy ez is marketing, mert ha azzal az indokkal tolják el a játékot hogy hibát javitanak akkor ők a rosszak! A Cdpr 3x eltolta a játékát hogy ne buggal teli adja ki, sehol de sehol nem reklámozták ők ezt...a UBI meg előrehozta 1 héttel a Valhallát aztán kilóg a ló láb, és a WD Legion se áll a helyzet magaslatán! Kérdem én miért nem tolták el? Minek kellett 1 héttel korábban kiadni? Az a baj te azt hiszed azért bocsájtják meg az emberek a Cdpr-nek hogy eltolják 3x a hibák miatt a játékot mert hogy az marketing, NEM ez nem marketing...ez a tisztelet az ilyen hozzállás iránt!
0
0
0
0
csuz-li avatar
@ahaaa: Na ezért mondom, hogy működik a marketing.
A CDPR eltolja 3x a játékot. Hurrá!
Azzal a marketingszöveggel, hogy nem akarnak hibás játékot kiadni. Hurrá!
Azután mégis kénytelenek kiadni egy 15 gigás javítást egy 10 oldalas pachloggal. Hurrá!
Na ezt nevezem működő marketingnek.

Az Ubiszoft előbbre hozza a játék megjelenését Fujj!
Kiad hozzá egy javítócsomagot. Fujj!
Ebből milyen következtetést lehet levonni? Hát hibajavítás, vagy feszes fejlesztési ütemterv helyett marketingre kell költeni.

Szóval kiderült, hogy tévedtem. Az eredeti bejegyzésemben azon háborogtam, hogy mekkora taplóság marketingeseménynek használni egy hibajavítást is, de rámutattál, hogy igenis szükséges. Így már értem, miért csinálták. Próbálkoznak ők is ugyan azzal, ami a CDPR-nak már bejött.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Édes istenem! Mégis kevésbbé bugosak a játékaik mint a Ubié, te neked berőgzödésed hogy ez marketing! A CDPR minőségi játékokat ad ki, és legalább törekedik a minőségre...nem dobál Deluxe ***om kiadást, meg ilyen olyan verziót belőle hanem szépen amit oda ad egy alap játékhoz azért UBI barát elkéri a lovettát! Minden játék bugos, de nem mindegy hogy mennyire törekednek hogy ne legyen az...te azt hiszed mindenki azért utálja a Ubi-t mert bugosak a játékaik, nem nem az a legnagyobb gond...hanem a hozzállás! Nem mindegy hogy a pénzedért valószinűleg egy jó játékot kapsz vagy valami foshalmazt! Szóval mégegyszer leirom, ez nem marketing...nem 1-2 játék miatt alakult ez ki a Ubi körül, és nem 1-2 játék miatt a CDPR körül!
0
0
0
0
csuz-li avatar
@ahaaa: Látod, mondom, hogy működik a marketingjük. Simán visszamondod, amit ők kitaláltak.
Amúgy nem tudom, miért nekem magyarázol az Ubisoftról. Nézd már meg, hogy mit írtam az elején! Csak annyi a különbség, hogy én egyik kiadónak sem nézem el ugyan azt a dologt. Nekem mindegy, hogy az Ubisoft próbálkozik, vagy a CDPR azzal, hogy erénynek állítsa be a hanyagságot. nekem nem jön be, sőt felháborít. Már az is baj, ha valaki nem alkalmaz kettős mércét? Úgy véded a lengyeleket, mintha pénzt kapnál érte.
jut ezsembe: Az meg van., hogy nem csak a Ubisoft, hanem a CDPR is ad ki ingyenes és fizetős dlc-ket egyaránt?
0
0
0
0
susguy avatar
@csuz-li: Most olvastam vissza az említett patch changelogját, azért illik azt is hozzátenni hogy sok helyen túl van részletezve (vitathatóan elég feleslegesen), nem csak javításokat tartalmazott, emelett olyan apróbb dolgok is javítva lettek amiket más címekben lazán bent hagynak (lásd Bethesda, bár ott mindent bent hagynak). Emellett nem feltétlenül rosszabb egy 15gigás patch mint 15db 1gb-os patch.
Az ünnepléséhez nem fűzök semmit.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@susguy: Nem szerintem sem rossz egy 15 gigás patch. Sőt becsülendő.
Nekem két gondom van és egyik sem a játék kijavítása.
Az egyik gondom nekem a kettős mérce. Miközben az egyik kiadónál ünnepeljük a javítócsomagot, addig a másiknál meg nem; miközben az egyik kiadónál olyat is hibának minősítünk, amit a másiknál nem és olyat is elnézünk az egyiknek, amit a másiknak nem. Ezzel az a baj, hogy elkényelmesedik a kiadó.
A másik gondom az, amit az elején leírtam, hogy marketingesemény lett a játékok csúsztatása, és hibajavítása, ami nonszensz, ha belegondolunk.
Félre értés ne essék: én 1990 óta játszom PC-n és ezzel a tapasztalattal azt mondom, hogy az elmúlt 30 év egyik legjobb játéka pont a witcher, csak ne kelljen már ünnepelnem még a hibajavítást is és ne kelljen már úgy csinálnom, mintha valami különleges lett volna megjelenéskor a hibaaránya, csak mert azt mondták a marketingeseik. Mikor megjelent, kitudja hány halasztás után, szarabbul futott, mint bármi más a gépemen és nem volt kevesebb hiba bent, mint átlagosan a játékokban, igaz, több sem volt benne. De az a játék nem azért jó, mert hibamentes lett volna, vagy ne illett volna rá az a mondat, amit itt írt valaki, hogy "felsőkategóriás GPU birtokában is nehéz kisajtolni belőle a stabil 60 fps-t." Azért volt jó, mert telerakták tartalommal és nem alibitartalommal pumpálták 100 óra fölé a játékidőt, mint jó pár másik játék esetében, hanem rendesen kidolgozott, változatos tartalommal.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@csuz-li: "felsőkategóriás GPU birtokában is nehéz kisajtolni belőle a stabil 60 fps-t."

NORMÁL ügymenet????
0
0
0
0
csuz-li avatar
@kolbaszkarika: Igen. Ezt a szöveget már 10 éve nyomják a népek. Mindig megy a panaszkodás, mert a kiadó nem ad többet, mint ami ígért.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@botmunpls: Az mekkora hiszti volt! Pedig leírta ott is a fejlesztő előre, hogy a max beállításokhoz kell Paks klónozva, SLI-be kötve. Mégis mindenki meglepődött, hogy nem fut el két krumplin.
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@csuz-li: Ha a ubisoft halaszt akkor máglyára velük, ha a cdpr akkor ők a királyok, mert *insert valami random fanboy érv here*, nevetséges 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
Majd 10 free ubika matrica kárpotólja aki sértettnek érzi magát és ezerrel védeni fogja. 😆
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@FoLey: Az itteni ügyeletes a feléért is bevédi 😆
0
0
0
0
FoLey avatar
@LordSzalko: Való igaz 😆
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Ubi játékoknál ez nem is bug, hanem feature. Hagyják úgy ahogy van, a hülyéknek akik még vesznek tőlük bármit, így is jó.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Mindig csak a hibák,mi,kedves Uborkafos...
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Röviden: a sok panasz miatt kénytelenek végre befejezni a már kiadott játékot.... Aztán a multit már lehet megpróbálják úgy kiadni, hogy nagyjából készen is van
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció