A Half-Life széria is jelen lehet az idei Gamescomon

Szerző: xoki | 2023. July 28. | hír | 11 hozzászólás

A Half-Life szériához kapcsolódó bejelentésre/leleplezésre utaló jeleket fedeztek fel a Gamescom társalkalmazásában, amely arra enged következtetni, hogy az augusztusi eseményen hosszú várakozás után végre újra látni fogjuk a népszerű játékszéria következő darabját.

Az információra a Reddit egyik felhasználója, ItzDarko42 lelt rá a Gamescom hivatalos applikációjában. Eszerint a Valve jelen lesz az idei kiállítók között, ami ugyebár önmagában nem jelent sokat, viszont a kapcsolódó címkék között a Half-Life is szerepel, így elég valószínű, hogy valamilyen formában látható lesz az eseményen.

Ennyi évvel a Half-Life 2: Episode Two megjelenése után a Valve nem biztos, hogy előáll a valódi folytatással, de egy, a széria világában játszódó újabb kalandra már több jel is utalt korábban. A Valve 2020-ban kiadta a Half-Life: Alyxet, amely a VR-exkluzivitásnak köszönhetően végül nem lett olyan népszerű, mint a széria korábbi részei. A pletykák szerint ez a játék PS VR2-re is megjelenik majd, így előfordulhat, hogy ezt tervezik bejelenteni, de egy többjátékos címről is csiripeltek már a madarak.

Az idei Gamescom augusztus 23-27-e között lesz megtartva, szóval legkésőbb ekkor minden fontosabb részletre fény derül majd.

Half-Life 2 Episode Two
Half-Life 2 Episode Two
Half-Life 2 Episode Two
Megjelenés: 2007. October 09. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Valve
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mizushio avatar
Nem hiszem hogy a Valve ennyi idő után képes lenne 3-ig számolni.
2
0
0
0
💬 1
Fishman avatar
@Mizushio: Ezek a hírek után meg pláne nem, Game Staros link, nem tudom lehet e ide benyomni, de itt hagyom: https://www.gamestar.hu/hir/csunyan-benezett-halflife-szivargas-kinozta-meg-a-rajongokat-328698.html?fbclid=IwAR2ZK1V34HkYoTHl7BCT7p-D2M1x70gWouZN6P8Uy5O66j6g4-M1z90u8ik
0
0
0
0
no avatar
Megint egy VR szar fúúújjjjj. Igazi folytatást kérünk drága Valve tudod mi az a Half Life 3?????
0
1
0
0
💬 4
xCube avatar
@Kings Bounty fan: Nem vitás, hogy a Half - Life Alyx limitált a VR exkluzivitása miatt, de attól még az egyik legjobb modern FPS játék, sőt a legjobb sztori orientált VR FPS. Emellett teljesen jól fut egy középkategóriás PC -n és egy első generációs Oculus Rift -en is tök jól néz ki plusz teljesen jól játszható. Egy használt VR szemüveg kontrollerekkel ma már nem egy elviselhetetlen kiadás. Én először OVR -rel játszottam, majd Meta Quest 2 -vel, természetesen az utóbbi fényévekkel szebb, de ez nem vett el semmit a játékélményből az első generációt használva, fantasztikus "ott vagyok" érzést ad a játék. Ha ez csak úgy szimplán egy hagyományos HL prequelként jelent volna meg, akkor a Valve lehúzhatta volna a rolót a HL szériánál.
De azért érdekelne, hogy te milyen újítást hoznál egy HL3 -ban, ami képes lenne tovább lépni az elődnél.
2
0
0
0
no avatar
@xCube: Hát mondjuk Magyarországon játszódna be lehetne járni az egészet 1.1-es aránnyal :D :D
0
0
0
0
xCube avatar
@Kings Bounty fan: Gratulálok...
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Magyarországon úgy sem játszódik semmi.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Egyszer kommenteltem facen ezzel a témával kapcsolatban.
Huuu.... meglepődtem,hogy mennyire fanatikusok vannak.Nagyon durva.
Ha ennek egyszer tényleg lesz értelmes folytatása...
0
0
0
0
The Witcher FAN avatar
Talán valóra válik HIMMEL jóslata és "megjelent végre a half-life 3 ... installálom"
1
0
0
0
💬 2
downuser avatar
@The Witcher FAN: Van egy érzésem, hogy csak Jeti-lábnyom leszebből, nem Half-Life 3 😀😀
0
1
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció