A Gearbox bejelentette a Borderlands 3-at

Szerző: xoki | 2019. March 28. | hír | 12 hozzászólás

Elrajtolt a PAX East, ahol a mai napon a Gearbox is színpadra lépett. Több játékról is lerántották a leplet a show alatt, köztük a sokak által várt Borderlands 3-ról is.

A Gearbox szerint 2019 a Borderlands éve lesz, amelyet a rengeteg felújított verzió érkezése is bizonyít, ugyanis hamarosan elérhetővé válik a Borderlands újradolgozott verziója, a Borderlands: Game of the Year Edition. A Borderlands 2 és a The Pre-Sequel pedig ingyenes 4K textúra csomagot kap. Ezek mind április 3-án érkeznek.

Na, de térjünk a lényegre! A show fénypontja – a technikai problémák ellenére – természetesen a Borderlands 3 leleplezése volt. Íme a játék első gameplay trailere:

A korábbi teaser már több mindenről lerántotta a leplet, de most végre mozgás közben is láthattuk az új részt, illetve a korábbi videóban látott karaktereket. A Borderlands 3-ban szintén négy új Vault Hunter közül választhatunk majd. Az új Vault Hunterek mellett új ellenségeket is kapunk, de rengeteg ismerős arccal is találkozunk majd a kalandunk során, és természetesen Claptrap is visszatér.

A legkiemelkedőbb információ az, hogy az új rész már nem csak egy bolygón játszódik, ahogy az eddigiek. Ja, és a Borderlands nem lenne Borderlands a rengeteg fegyver nélkül. Mint kiderült, a Borderlands 3-ban több mint egymilliárd fegyver kapott helyet, és köztük még olyan is akad, amelynek lába van.

Sajnos a megjelenési dátumot nem árulták el, de április 3-án további információkat kapunk a készülő folytatásról, és remélhetőleg ekkor kiderül majd az is, hogy mikor érkezik a várva várt 3. Borderlands rész.

Borderlands 3
Borderlands 3
Borderlands 3
Megjelenés: 2019. September 13. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Gearbox Software
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Fél évig Epices lesz. Indulhat a sírás... 3.2.1.......... 😃 😃 😃
0
0
0
0
1000th Bottle avatar
Ez is Epices lesz, Steamet még csak meg se jelölték... El is ment a kedvem tőle 😀😉
0
0
0
0
susguy avatar
Na, ez is Epic Szar exkluzív. RIP hype '19.03.27-'19.04.03


Viszlát 2020 februárjában.
0
0
0
0
WeKing avatar
Úgy érzem eljött az ideje, hogy leporoljam az előző részeket a steam könyvtáramban.. főleg, hogy sose játszottam velük 😲 😃
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú ez nagyon játék lesz gyerekek.
0
0
0
0
no avatar
"Guns don't kill people. People kill people."

Guns with legs has entered the chat.
0
0
0
0
💬 1
Mesterlovesz avatar
@LordSzalko: Guns don't kill people. People kill guns with legs.
/2019/
0
0
0
0
susguy avatar
Eddig nagyon ígéretesnek tűnik. Történet tovább halad új karakterekkel de visszaköszönnek a régiek is, beleértve a Tales from the Borderlands szereplőket (Rhys mint az Atlas fejese), fegyverekből új típusok és a régiekhez is új designok, érdekes új helyszínek, ellenfelek és játszható Vault Hunterek, Claptrap, Brick sax solo... the hype is real.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@susguy: Kihagytad, hogy a fegyvereknek van lába 😆
0
0
0
0
megaone6 avatar
<3 Felszállás a hype-vonatra!
Erre lehet, hogy egy preordert is nyomok majd, pedig alapból nem szoktam, de az eddigi részeket imádtam. 😃
0
0
0
0
xCube avatar
Epilepsziára hajlamos embereknek a trailer nagyon nem ajánlott 😃 .
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció