A DirectX 12 teljesítményén javít a legújabb Nvidia driver

Szerző: xoki | 2017. March 10. | hír | 61 hozzászólás

A legújabb Nvidia „Game Ready” driver a DirectX 12 teljesítménynövelésére fókuszál, feltelepítése után kiemelkedő javulás várható a DX 12 címek esetében.
Az említett driver elsősorban a Ubisoft legújabb játéka, a Ghost Recon Wildlands mellé készült, de az optimalizáción kívül több más dolog is helyet kapott benne.

Az alábbi DX 12 játékok esetében érzékelhető kiemelkedő teljesítmény javulás:

Egyelőre nem sok játék használ DX 12-t, vagy ha igen, azok nem használják ki teljesen a lehetőségeit. Remélhetőleg a fejlesztők látva, hogy az Nvidia külön figyelmet fordít rá, hamarosan több játékban is alkalmazni fogják.

Hozzászólások: 59
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
fordmustang95 avatar
Mindenkinek lehet saját véleménye, saját kedvence, azt viszont nem értem, hogy miért esnek mindig egymásnak az eltérő gondolkodású emberek. Sose utáltam az NV/Intel fanokat, ha meg akarják magyarázni, hogy miért jobb rájuk hagyom, AMD-s vagyok és kész. Attól, hogy szidja az én választottam, nekem nem lesz rosszabb, ugyanúgy AMD-t használok, és a kenyér se lesz drágább... 😃
0
0
0
0
no avatar
Még mindig sok a retard, visszatérő védelmezők. 😆

Tomb Raiderben konkrétan gyilkos volt a kártyának a DX 12, majd 1-2 év aztán ténylegesen DX12-t használó játékokat láthatunk nem ilyen hókusz-pókusz féléket. 😀

Az meg, hogy nem jobb az NV driver szinten, hát aki így gondolja az meg is érdemli az AMD support-ot meg a hype-os kártyáit. Vega legyen veletek meg ilyenek.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Ne kezdjük már megint el ezt a "melyik gyártó a jobb" veszekedést. 😎
0
0
0
0
isti23 avatar
enslaved
Fingom sincs miről beszélsz... Már 5 éve van AMD-m és semmi baj az ég világon nincs a driverekkel. De biztos jobban tudod NV tulajként.
0
0
0
0
gaborw avatar
Kár, hogy az NV-se jobb már driver szinten! 😉
0
0
0
0
enslaved avatar
bszilvagyi: Kár hogy az AMD még normális drivert sem képes kiadni (na meg kártyát sem).
hackpet: I5 - el le is fog, kell neki egy I7, ill. jó ha van hozzá egy 1070. Azért remélem lesz valami javítás hozzá, mert nekem az 1080 - al sem lehet mindent maxra tenni a stabil 60 fps - hez. Tény hogy nincs jól optimalizálva, de az I7 lassan már kötelező lesz (Assassins Creed Syndicate, Quantum Break, Deus Ex).
0
0
0
0
hackpet avatar
Érdekelne Mafia 3 nál lesz e javulás. Valamiért leesik játék közben 3-5 fps re 50 ről :S De folyamatosan GTX 1060 6Gb i5 6600K 16 GB ram z170 Pro gaming lap.
0
0
0
0
hashimoto avatar
atemi105: Na ez hatalmas WTF 😃 Vírusgyilkolós game lehet 😃DDDD
Grat nv 😆
Értem én, hogy a shadowplay így ismeri fel a játékot, de azért nem kéne így leírni. HITMAN és kész. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció