A Devolver Digital felvásárolta a Serious Sam készítőit

Szerző: xoki | 2020. October 21. | hír | 4 hozzászólás

A Devolver Digital bejelentette, hogy felvásárolta a Croteam nevezetű fejlesztőcsapatot, akiknek elsősorban a Serious Sam szériát köszönhetjük.

A kiadó szerint a Croteam szabad kezet kap az elkövetkező játékaik kidolgozásában, amelyek között ott lapul a The Talos Principle folytatása és további Serious Sam játékok is.

A Devolver Digital volt a legutóbbi részek kiadója is, szóval emiatt nem meglepő, hogy a felvásárlás mellett döntöttek. A folytatások mellett a csapat teljesen új, egyedi IP-ket is készíteni fog.

Serious Sam 4
Serious Sam 4
Serious Sam 4
Megjelenés: 2020. September 24. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Croteam
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xCube avatar
Ezt én jelen esetben pozitívumként értékelném. A SS4 hatalmas csalódás volt, de én ezt annak tudnám be, hogy nem volt elég erőforrásuk. Most lesz... megmutathatják.
0
0
0
0
💬 3
SuperPuma avatar
@xCube: Bízzunk benne, hogy az új címek jók és minőségiek lesznek. Nagyon több bőrt erről az ip-ről már nem lehet lehúzni.
0
0
0
0
NightWolF33 avatar
@xCube: Szerintem a "hatalmas csalódás" erős túlzás. Én gyengébbnek mondanám mint az előző részeket, de azért nem volt annyira rossz. Bár kissé kiábrándultam belőle amikor egy több gigás patch után még bugosabb lett mint előtte. 😞 De azért teljesen játszható, Serious Sam fanoknak kötelező, de 40 euróért sajnos nem éri meg. 😞
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
@NightWolF33: Elővételbe vettem meg, egyetértek, nem hatalmas csalódás, de jóval gyengébb, mint az elődei. A régebbi részeket rendere elő veszem, de ez a 4. rész egyelőre egyszerjátszós volt csak. 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció