A Codemasters felvásárolta a Project Cars fejlesztőstúdióját

Szerző: xoki | 2019. November 29. | hír | 4 hozzászólás

A Codemasters egy újabb versenyjátékra szakosodott stúdiót vásárolt fel. A cég 30 millió dollár előlegért szerezte meg a Slightly Mad stúdiót, viszont az előző tulajok akár további bevételhez (65 millió dollár sincs kizárva) is juthatnak néhány előre meghatározott feltétel teljesülése esetén. A Slightly Mad Studios mind a 150 alkalmazottját megtarthatja, akik továbbra is Londonban folytathatják a munkájukat.

Ezenkívül a Codemasters azt is elárulta, hogy a Slightly Mad jelenleg három projekten dolgozik, amelyek közül az egyik az okostelefonokra készülő Project Cars Go. A második cím egy licencelt játék lesz, amely állítólag a népszerű Fast & Furious filmeken alapul majd. Végül pedig a cég a saját nagy IP-jén is dolgozik már, amely természetesen a Project Cars 3 lesz, még ha konkrétan nem is nevezték meg.

Elég régen lehetett hallani a stúdió felől, szóval érdekes lesz majd látni, mivel rukkolnak elő egy ilyen nagy név alatt, és hogy mit hoznak össze az új technológiáknak és a következő generációs konzoloknak köszönhetően.

Project CARS 2
Project CARS 2
Project CARS 2
Megjelenés: 2017. September 22. (PC)
Műfaj: Szimuláció, Sport, Verseny
Fejlesztő: Slightly Mad Studios
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
woodbear avatar
Egyik szemem sír, a másik nevet.
0
0
0
0
💬 3
19ati93 avatar
@woodbear: Én se tudom mi sül majd ki belőle.. csak legyen PC3. 1-2 éven belül lehetőleg.
F1 meg mehetne a Madness engineben, úgyis ráfér már egy motorcsere eléggé. 😃
Legalább lenne normál Anti Aliasing, mert kiesik a szemem mióta kicserélték a semmit nem érő TAA-ra F1 2017 óta, ami még 4K-ban is pocsékul fest és olyan recés/vibráló minden főleg a gumiknál.

FPS téren meg nem lenne nagy gond, viszonylag eSport barát az SMS motorja. Jól megy gyengébb gépeken is ahogy azt a PC 1-2 is bemutatta.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@19ati93: Nemtudom, nálam a TAA inkább homályos minthogy recés 😃
az EGO engine nem rossz dolog, legalábbis az optimalizálása elég penge, aztán nem is néz ki rosszul főleg a GRID 2019 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
@YoRHa 2B: F1 játékoknál van ez a recésség csak, GRID és Dirt nem probléma.
F1 2019-hez van pl 2 féle sharpening is ami TAA mellett is müködik, ha játszol vele próbáld ki. Így nincs semmi homályoság.

A recés dolgokról meg ennyit, a kerekek/hátsó szárny széleinél engem iszonyat irritál + rázóköveknél is. A kép még annyira nem is adja át a dolgot, de amikor mozog előtted az autó az annál inkább. 😆

https://i.imgur.com/1AuDpC9.jpg

Még az a jó hogy a photomodeban ez nem probléma,mert újra rendereli az engine a képet. Főleg ha a shutter speedet megváltoztatod bárhova a default 1/8000-ről. 😃

https://i.imgur.com/Vx71jwK.jpghttps://i.imgur.com/gYhvvwH.jpg
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció