A CD Projekt már elégedett a Cyberpunk 2077 jelenlegi állapotával

Szerző: Pafry | 2021. June 28. | hír | 68 hozzászólás

A Cyberpunk 2077 körül kialakult helyzetet már mindenki kívülről fújja, talán még azok is hallottak róla, akik nem igazán mozognak videojátékos körökben. A stúdió vezérigazgatója, Adam Kiciński szerint a játék immáron elérte azt a szintet stabilitás szempontjából, amivel eredetileg is indulnia kellett volna a megjelenésekor, ehhez azonban hosszú hónapok verejtékes munkája vezetett el.

A szakember a WSE Innovation Day résztvevőihez szólva elmondta, hogy a csapat folyamatosan dolgozik a javításokon a teljesítmény és a stabilitás javítása érdekében, hozzátéve, hogy további fejlesztéseket is terveznek. Kiciński a TVN24 számára pedig azt nyilatkozta, hogy

a stabilitás tekintetében már kielégítő szintet értünk el. Sikeresen dolgoztunk a játék általános hatékonyságán is, aminek szintén nagyon örülünk. Természetesen mi is követünk el hibákat, de idővel el is távolítjuk őket, és ezt a tevékenységet továbbra is folytatni fogjuk.

A Cyberpunk 2077 tehát úgy tűnik, már jól fut a régebbi konzolokon is, ennek meggyőző jele, hogy a PlayStation Store-ba is visszatérhetett nagyjából fél év után. Pontos eladási számokat továbbra sem ismerünk a játékkal kapcsolatban, a legutóbbi ismert adat még decemberből való, így annyi bizonyos, hogy a megjelenést követő 10 napban előrendelésekkel együtt több mint 13 millió példányt értékesítettek.

Te játszottál már a Cyberpunk 2077-tel?
Igen, végig is toltam
43%
Belekezdtem, de félbehagytam
33%
Eddig még nem
25%
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 68
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pinkyke avatar
változott valami a játékban? és itt nem az fps-re és a buggok-ra gondolok.
vagy csak foltozás volt?
0
0
0
0
💬 2
csuz-li avatar
@pinkyke: Csak foltozás. Nemrég kezdtem egy új játékot, de nem találkoztam érdemi változással. Mondjuk nem hiszem, hogy lesz lényegi változás. Ez már így marad, bár vannak a kódban kivágott részek, de annyi energia fog elmenni a javításra és a sztori DLC-kre, hogy nem valószínű, hogy marad arra idő, hacsak nem építenek be modokat javításként, amire már volt precedens a játéktörténelemben.
0
0
0
0
pinkyke avatar
@csuz-li: köszi az infót akkor szerintem hanyagolom.
0
0
0
0
BiGame avatar
Persze, h örülnek, hisz a modderek befejezték, a munkájukat...
0
0
0
0
no avatar
Egy kérdés: a gépigényét optimlizálták már? Csak mert rohadt magas, a grafika minősége viszont ezt nem annyira indokolja...
0
0
0
0
💬 1
csuz-li avatar
@RobbieVI: Rossz a kérdés. A játék gépigénye sosem volt kiemelkedően magas. Ha körbenézel az azonos időben megjelent játékok közt, bagyjából ez a szint a normális. Az optimalizálás meg arról szól, hogy a megadott gépigény mellett, megfelelő-e a teljesítmény. Nekem megjelenéskor sem volt gond. Egy fx-8350-el és egy rx580-al simán lehetett magas grafika mellett 30 fps-el játszani. A gond ott volt, hogy sokaknál az fps be-be esett adott szituációkban. Most már ilyet nem tapasztalok a, ilyen értelemben optimalizálták a játékot, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy közben processzort váltottam.
0
0
0
0
McMek avatar
Az jó,hogy elégedett,de ezt a megjelenés előtt kellett volna megcsinálni nem utána több mint fél évvel.
0
0
0
0
gigazte avatar
Szavazásnál nyugodtan lehetett volna olyan opció is, hogy "Videókat néztem róla, ezért ahol tudom fikázni fogom ameddig csak lehet"
0
0
0
0
💬 1
Rozsafa0976 avatar
@gigazte: A cyberbug szar!

Mondta Ferenc kinek vasában athlon x4 és hd 4650 nyekereg
0
0
0
0
cabus26 avatar
Hát még mindig rengeteg hiba található benne,de nem az első eset és sajnos nem is az utolsó játékmegjelenések terén.Majd kijavítják.
0
0
0
0
csuz-li avatar
[LINK]

Emiatt kellene, hogy szidja a legtöbb ember a játékot és a CDPR-t. Persze mindig lesznek olyanok, akik minden játék alá bekommentelik, hogy "szarul optimalizált", mert nem megy csillói fps-el két krumplin (mondjuk ez tényleg nem), de nekem sem volt soha az a bajom, hogy ne lett volna számomra elég stabil, vagy megfelelő teljesítményű. (bár a második frissítés után annyiszor fagyott ki, hogy a második végigjátszást elhalasztottam) Még a grafikai gliccsek sem zavartak, csak az előrehaladást gátló hibák, amiket úgy tűnik végre kijavítottak. Így jöhet a második végigjátszás.
De a fenti lista túl hosszú ahhoz, hogy egy játékkiadó megússza anélkül, hogy ezt szóvá tennék a játékosok.

Most pedig próbálnak úgy csinálni, mintha csak az lett volna a gond, hogy azokon a konzolokon nem futott jól, amikre hivatkozva elhalasztották a megjelenést...
0
0
0
0
💬 2
Mesterlovesz avatar
@csuz-li: Nekem egyedül azzal van problémám, hogy a gamer társadalom Kába-köve lett ez a játék, szerintem teljesen alaptalanul. Beígétek 25 dolgot, ebből teljesítettek mondjuk 10et, ami így is szép eredmény, de semmivel sem több, mint bármelyik másik AAA cím. Persze ha ezeket a hiányosságokat bárki meg meri említeni, rögtön ellenforradalmárnak kiáltják ki, aki nem is játszott vele, csak videók alapján véleményez. Hát az évszázad játéka videó alapján is le kéne tudjon nyűgözni. Mivel hogy a valóságban annyi maradt meg az egészből, hogy szánalmas volt a régi konzolos verzió, rengeteg grafikai bug, glitch, meg hogy lehet penis size-t állítani. Ez azért egy kicsit kevéske. Nembaj, majd egy leárazáson megveszem harmadáron, mert a sztori azt mondják legalább jó.
0
0
0
0
Hunnia98 avatar
@Mesterlovesz: nem tudom melyik 10-dologra gondoltál de még a kasztok közül se sikerült igazat mondani hisz 4-db igértek és melyik aaa cim nek volt ekkora marketingje most jött hogy a multi része se volt igaz de nem megbántás csak igy gondolom bocs ha ez sértö volt de hogy teljesen alaptalanul van kritizálva ez nem igaz söt nagyon is jogosan ha a tényeket nézzük nem aszt hogy menyire tetszett.
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Engem nem is kifejezetten a bugok tántorítottak el hanem maga a játék és a rendőr rendszere. A történet tetszett, de az ACT 2 közepe fele hidegen hagyott. A játékmenet meg egyáltalán (számomra) nem volt élvezetes a gunplayen kívűl. Talán teszek egy próbát vele pár év után újra, imádom a Sci-fit még is a CP esetében semmi ilyesmit nem éreztem. Akinek tetszik a játék, kirartott mellette hogy frissítik tökéletességig annak jó lehet, de legalább egy dolgot kitudtam volna emelni belőle ami csakis kizárólag a CP-ben volt, de nem tudtam.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Őszintén megmondom, hogy ez a játék nálam ott veszítette el az érdeklődésem 1%-át, mikor bemutatták, hogy egyedi karakter kinézet + fps nézet párosítás. Mégis minek egyedi karakter kinézet, ha fps nézet van, s nem is látod a karaktert jóformán. S visszanéztem az első bejelntést, az még 2012-ben volt, mikor még a PS3 és az Xbox 360 korszak volt. Túl hosszú ideig nyúzták vonták, s sajnos nem lett olyan a játék, mint amilyenre sokan várták. Szerintem kár volt kiadni PS4 Xbox One konzolokra, mert sajnos már elég gyengék, még megjelenéskor se voltak erősek, főleg a jaguar proci. Emiatt se ment 60 fps-sel sok játék, mert folyton proci limitbe ütköztek. Hiába jött a pro 2-2,5-ször erősebb gpu-val, ha a cpu-n 30%-ot húztak csak, s nem az órajel volt önmagában a gond, hanem maga a magok erőssége. Inkább várniuk kellett volna még egy kicsit, s kiadni PC-re, PS5 és Xbox Series-re, s akkor jobb lett volna a helyzet. Tudom nehéz hátrahagyni ennyi vásárló jelöltet, mert csak maguk a PS4 tulajkok voltak 110 millióan, abból 1-2 millió váltott át PS5-re, Xbox-nál kevesebb felhasználó volt, s ott is kb. ennyien jutottak hozzá az új konzolhoz. Szóval ebből a részből megértem, hogy kiadták, mert sokkal több bevételre lehet egy szert tenni. Valószínűleg ezért is jön a Horizon Forbidden West, GT7 és az új God of War is PS4-re, mert nehezebb beszerezni a PS5-öt, s nem akarnak elesni egy jókora bevételből ezeknél a címeknél. Na meg alapból a generációváltás nem hétfőről keddre történik. Az új konzolok megjelenése után 1-2 évig azért szoktak megjelenni komoly címek, s utána kezdik el szép lassan elhagyni, s amikor már csak Fifa és Disney hercegnő marad a régebbi knozolokra, akkor váltanak többen.

Mai játékokat sokkal tovább tart elkélszíteni, sokkal nagyobbak, részletesek (néha már feleslegesen is részletesek, elvész az ember benne, s ez néha bőségzavart okoz), ezáltal több a hiba lehetőség is. Most nem tudom pontosan mekkora frissítés érkezett ehhez a játékhoz megjelenés óta, de arra emlékszek, hogy a GTA 5-höz első nap nagyon patch jött, mint amekkora maga a San Andreas volt (5 Gb-nál nagyobb update). Változnak az idők. persze ha vannak hibák manapság könnyebb orvosolni. Régebben, ha hibás volt a játék lemezen, akkor úgy jártál.

Persze lehet okosan is csinálni, s nem rögötn megjelenéskor megvenni, hanem várni egy kicsit, hogy helyrepofozzák a játékokat.

Azt nem mondom, hogy a Sony exkluzív játékok tökéletesek, de kevesebb hibát találni bennük, révén, hogy csak egy hardverre kell elkészíteni. Ezt a játékot pedig elég sok hardverre kellett elkészíteni, hiszen PC-n végtelen a lehetőség a hardverek kombinációjára.

Mindenesetre sajnálom azokat, akik várták a játékot, s nagyot csalódtak benne. Elvileg PC-n valamennyivel jobb volt a helyzet, mert az volt a fő célpont, s volt akinek kevesebb hiba jött elő.

Reméljük legközelebb tanulnak ebből, s kevesebb hibával fog elkészülni a következő alkotásuk.
0
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Jó nekik! Talán kérdezzenek meg róla pár konzolos játékost is, főleg a régebbi konzolok használóit! 😂

Írtó nagy böszmeség volt a részükről kiadni a régi konzolokra, pláne abban az állapotban, amiben tették azt...
0
0
0
0
💬 1
Mesterlovesz avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: GTA Vice City 😃

Spoiler!
szaggatva
0
0
0
0
carl18x avatar
A CD Projekt netalán vak? 😃 ők elégedettek? Az mit számít?

Még mindig van a játékban bőven hiba, 3:27 az autók még mindig átmennek a korláton 😃 Miről beszélünk?
0
0
0
0
💬 23
no avatar
@carl18x: Mindenbe van hiba, de hát tudjuk tudjuk ez a Cp, itt meg kell őket lincselni! 😊
0
0
0
0
carl18x avatar
@ahaaa: Azért ne dobd már be egyből az áldozat kártyát mint valami gyerek. CP? hívhatják bár hogy azt a céget, ugyan azok a szabályok vonatkoznak rájuk is mint a többire. De hát megértem szűk látokörü vagy és csak a saját véleményed fogadod el.
0
0
0
0
no avatar
@carl18x: Ugyan azok a szabályok vonatkoznak rá? Érdekes más készítő vagy játék ellen nem folytatsz te se ilyen “keresztes hadjáratot” nem igaz? Annyira szereted/szeretitek ezt a “cp fan” szerű jelzőket rásütni az emberre, miközben tisztán érződik mennyire ellenszenves nektek a CDPR és a Cp és ebből fakadóan mennyire pusholjátok ezt a “Cp egy szar” életérzést! El lehet itt fogadni itt más véleményét, de pl nálad tisztán látszik hogy csak szereted tudtára adni az embereknek hogy a Cp és a CDPR rossz volt, rossz most, és rossz is lesz! Amúgy még erősen tartom ahhoz magam hogy milyen érdekes azok az emberek akiknek tetszett a játék mennyivel kevésbbé fitoktatják ezt minden egyes CP-hez köthető hír alatt! 😊
0
0
0
0
carl18x avatar
@ahaaa: Te nem vagy komplett ! 😆
0
0
0
0
Hunnia98 avatar
@ahaaa: https://leet.hu/2021/03/31/megsem-lesz-kulonallo-jatek-a-cyberpunk-2077-multiplayer/😀 most nem tudom neked kéne higyek aki nem szupijektiv hanem csak ir érv nélkül vagy a szememnek .mér nem érvelsz a video ellen senki se irta hogy a cp szar és a cdpr rossz csak hazug ami tény. itt csak te fitogtatod a védőszenteskedést csak nincs mire alapoznod. mivel a cp közelsem olyan amilyennek a kedves Adam Kiciński közölte. azok akkik fanyalognak sokkal több joguk van mint azoknak akik elhatározták hogy a cp megvédik. hisz mitöl véded meg saját maguktól eladási szempontbol sikeres ha másban nem is emelkedik ki nekem is tetszett a cp de közel se annyira mint a marketing és azért 4-évnyi bullshit marketing után de most komolyan mitt vártál hogy még aszt is elnézzik hogy nem elég hogy szarul futt de egy normális ai-t vagy fizikát de még kormányzási animáciot se tudttak beleraknni de persze ilyen meg olyan jo lessz rockstar games minöség aha . (ez nem kötekedés szégyen igy irni tudom)
0
0
0
0
no avatar
@Hunnia98: Mit érveljek a videó ellen testrészem? Vannak benne bugok de Carl barátunk nyíltan annyira nem szubijektiv(ahogy te fogalmaztad lol) mint én! Csak valahogy majdnem minden Cp topic alatt előkerül! Te meg ember látod min lovagolsz? A fizikán? Kajak? Te egy rossz textúrába is belekötnél csak hogy bemondhasd a tutit, gondolom minden játékba amúgy is a fizikát nézegeted nem? Mondjuk én láttam tőled olyan kommenteket hogy milyen monoton és rossz küldtések vannak benne, ami egy marha nagy bullshit és ebből is látszik hogy milyen értékek alapján nézed ezt a játékot! Persze erre majd úgy is jön az hogy ez a te véleményed! Egy szó mint száz te nagy összességben neveteseges indokokkal mondod hogy szar, miközben rohadtul nem, illetve olyan indokokkal szólod le amit máshol nem is néznél, csak itt bele kell kötni mert ez a Cp!
0
0
0
0
Hunnia98 avatar
@ahaaa: mi van te reménytelen vagy milyen fizikát nézek te elolvastad amit irtam rossz textúrába is belekötnék ne már ember már megint irsz itt össze vissza mindent csak konkrét dolog nem jön össze ki irta hogy szar a mapon lévö mellékküldik átlagosak és valamelyiket nem lehetett megcsinálni és igen nagy többsege monoton hisz se a hackelés se a lopakodás nem egy kiemelkedö dolog benne finoman fogalmazva te vagy az aki aszt hiszi hogy nekem a bugokal van bajom és igen ahogy neked is sokat elmond a helyesirásomrol ugy nekem is hogy rossz az ai nincs fizika és a marketinghez képest irtozatosan gyenge lábakon áll de nem rossz játék jok a karakterek és a judi phanem melléküldik is jok a sztori nem fordulatos nem mély nincs mondani valoja és szerintem elég rövid jackit is tul gyorsan vették el és ha tullátnál a fan boy kodásodon látnád hogy nem a fizikán lovagolok csak a cp körülöti botrányon ami tök jogos a te részed hogy mindenkinek be intesz (olyan indokokkal szólod le amit máshol nem néznél látod ez a mondtod nagyon leirja hogy menyire nem vágod a témát ha te ugy atsz el valamit hogy igy futt meg rokstar minöség nem kell nézem hisz elégé szembetünö és hazug de én örülök ha tetszik neked de ki tudja lehet a cp 2-öt ugy összerakják hogy be kell nyaljak neked mert szidtam az 1-részt de azért vágod hogy most elégeted a teljesitményével mikor megjelenés elött még aszt mondta hogy meglepöen jol fut ps4 xbox-on
0
0
0
0
carl18x avatar
@ahaaa: Persze én ilyen Cyberpunk 2077 ranter vagyok nem? Fizetett troll mert leírom a véleményem.
Amúgy meg ha annyira tetszik a játék miért forumokban pazarlód az időd?
Ja bocs még se jó csak jó noname emberekkel vitába keveredni 😆
0
0
0
0
Hunnia98 avatar
@carl18x: szerintem hagyd rá a tényeket teljesen figyelem kivül hagya probál valamitt kiragadni (pl fizika-ai) csak kötekedhesen de pont egy olyan embert nem érdekel akit még a helyesirás is zavar és egyböl személyeskedik hogy menyire vagyok inteligens akkor a kedves cp fejlesztök és marketingesekel és a kedves önmagát meghazutolo Adam Kicińskivel miújság hát persze tipik hozzá állás nekem tetszett akinek nem az bekaphatja.
0
0
0
0
no avatar
@Hunnia98:
de pont egy olyan embert nem érdekel akit még a helyesirás is zavar

El akarsz érni valami nagyobb dolgot az életben egyébként? Mert ha nem akkor tökéletes úton haladsz azzal a felfogással amit ezen a fórumon már sokadjára prezentálsz. Gondolom azért te elvárod, hogy komolyan vegyenek ügye? Sajnos ezért tenni is kell az életben, attól hogy teszel magasról az alapvető elvárásokra az nem megoldás, persze attól függ mi a célod.

Múltkor még egy tagnak is azt írtad, hogy megpróbálsz adni az írásodra, hova lett a lelkesedés? Nem bántásból írom, de tényleg kezdhetnél vele valamit, ha valamilyen módon adni szeretnél magadra. Nem kötnének beléd ezzel kapcsolatosan és valószínűleg komolyan is vennének, mert ezek a szövegek jelenleg sokkal inkább tűnnek olyan írásoknak amiket dühből írsz bármiféle gondolkodás nélkül.
0
0
0
0
Hunnia98 avatar
@LordSzalko: kösz elég leereszkedő komment nagy dolgot az életben mire gomndoltál? az én felfogásom rossz mer nem irok helyesen meg mitt prezentálok meg milyen düh hát figyuz biztos jobban tudod nem tudom hogy ez neked honnan ered miota szügséges a helyesirás egy gépigény oldara nem akarom hogy komolyanved elég ha csak továb mész és megkiméled magad én elfogadom amitt irsz de nem akarok a te alapvetö elvárásaidnak megfelelni nem azért vagyok itt hogy megfeleljek másoknak le irom a véleményem senkit se akarok ezzel bántani ha valakit zavar akkor ugy se érdekli elintézi azzal hogy ez még irni se tud és enyi nem kell itt a kioktattás és mi a célom meg milyen nagyobb dolgot az életben hogy jut valaki erre a következtettésre a helysirásbol akkor én már egy nincstelen seg vagyok.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Hunnia98: Legalább pontokat rakj bmeg... Tessék itt van 3 is! 😂
0
0
0
0
no avatar
@Hunnia98: De ember a fizika/AI párost te írtad most mit kened rám? Figyelj én írtam Carl-nak is hogy inkább elengedem, de veled még inkább, sry de kajak fárasztó néha megfejteni amit írsz! Amúgy használj valami auto-correct programot mert kiritikán aluli amikor meg se lehet fejteni mit akarsz!
0
0
0
0
Hunnia98 avatar
@ahaaa: te ragatad ki a fizikát vagy nem mint valammi kritikán aluli elvárás de mindegy
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@Hunnia98: Off téma, de javaslat:
https://s05.static.libri.hu/cover/b2/1/2534164_5.jpghttps://static1.lira.hu/upload/M_28/rek1/572/1309572_3.jpghttps://mora.hu/content/2018/7/Product/300/Helyesirasi-onkepzo.jpg

Jó lapozgatást!
0
0
0
0
Hunnia98 avatar
@MentaStrike: ooooh kösz
0
0
0
0
no avatar
@carl18x: lol veszekedjen veletek az akinek hat anyja van! 😆 Inkább rátok hagyom, tegyetek azt amit jónak láttok!
0
0
0
0
pupehap avatar
@ahaaa: Éjn teljesen szupijektíven olvazstam aszt a komenntett. 😃 😃
0
0
0
0
szhusi avatar
@carl18x: "a stabilitás tekintetében már kielégítő szintet értünk el. Sikeresen dolgoztunk a játék általános hatékonyságán is, aminek szintén nagyon örülünk. Természetesen mi is követünk el hibákat, de idővel el is távolítjuk őket, és ezt a tevékenységet továbbra is folytatni fogjuk. " Olvasd el még egyszer, s tedd fel a kérdésed. Közel sem olyan rossz a helyzet, mint aminek gondolod, sokat javult, nem mondom hibátlan. Csak, hogy elhidd ezt ki kellene a játékot próbálni, nem youtuberek válogatott bug compilation videóit nézni és az alapján ítélkezni. Én is láttam érdekességet, redditen, youtube-n, sok vicces is volt, de 90%-val sem találkoztam saját végigjátszásom során. Sokat kiprovokálnak a játékokból, keresik benne, hogy legyen miből contentet gyártson pár csicska youtuber.
0
0
0
0
no avatar
@szhusi: Nem szabad játszani mert akkor véletlenül kiderülhet hogy nem is szar a game! Szerintem amúgy ne próbáld meg megmagyarázni, teljesen felesleges...ők legalább annyira nem fogják elismerni hogy jó a játék mint amennyire mi hogy sz@r! Meg hát itt már rég csak arról szól az egész hogy be lehessen néha fröcsögni valamit a Cp hirek alá! 😆
0
0
0
0
Hunnia98 avatar
@ahaaa: az hogy jo a játék egyetértünk de semmiben nem kiemelkedö söt sok mindenben alulmarad a konkurenciához képest a marketinghez mérve pedig össze se lehet hasolitani a 2-őt de mindegy bocs az egészért én aszt hittem hogy legalább negyede igaz lesz mint amit igértek.
0
0
0
0
Pafry avatar
Én megvettem felesben egy barátommal, februárban már 8000 Ft körül hozzá lehetett jutni, de még nem mertem egyelőre feltenni, jelenleg 8 GB RAM-om van a laptopban, megvárom azt amíg kibővül 16 GB-ra, talán majd akkor😃
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Pafry: Felesbe? Az igen, brothers in arms... 😃

( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
0
0
0
no avatar
Kipróbáltam, de nagyon-nagyon bugyuta játék, az elején lévő választás konkrétan felesleges.
A bugok csak hab a tortán, de azok nélkül is egy szenvedés ez a játék. Mindent megpróbáltak belezsúfolni de semmi sem jött össze jól.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Köztudott, hogy elképesztő módon várta itt sok ember ezt a játékot (visszaszámolás, stb...).
Aztán megjelent. Volt akinek elment a kedve a látottaktól, és volt aki minden fellépő gond ellenére nekiült.
Majd jöttek a cikkek, hogy milyen helyzetbe kerültek a lengyelek, mik lapulnak a háttérben és elindult a virtuális szekálás.
Mindenki mindenkit szidott, húzta a másik bajszát, stb...
Ez a cikk csak arra lesz jó megint, hogy felkavarja az álló vizet, és táptalajt biztosítson a szekálásnak.

Szerintem inkább jobb lett volna ezen cikk helyett lehozni egy a Quake 25 születésnapjáról szóló cikket, vagy a 20 éves a Diablo II: Lord of Destruction kiegészítőről írni egy terjedelmes szösszenetet. Annál inkább mert ez a kettő játék igencsak meghatározó cím volt akkoriban, sőt mai napig vannak fanatikus követőik.
0
0
0
0
💬 12
AMDMonsteR avatar
@Scorn Face: Vagy épp arról, hogy ma 35 éves a Bethesda
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@AMDMonsteR: Köszi szépen az infót, ezt nem tudtam 😉
0
0
0
0
Apor avatar
@Scorn Face: :Guess_Ill_Die:
0
0
0
0
no avatar
@Scorn Face: 25 éves Quake alá is jött volna: "mi ez a sz*r?" "Nem is éltél amikor ezt lanpartyn toltuk..."
vagy a
20 éves D2 LoD alá is ment volna: "bezzeg akkor a blizz még tudott játékot készíteni, de mára csak egy ref*szomtudjamire képes és még azt is elb*ssza...lásd wc3ref***"

😃

De igen, remekül látod a helyzetet, pr rizsa az eredeti cikk, hogy a köztudatba tartsa a cdpr-t és a cp2077-et, mert már kb 3 hete nem írtak róluk...
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Palanova: Szerintem csak azok sz*rozták volna le, akik a játék felé sem szagoltak soha.
Meg talán akik nem tudják a játék készítése mögötti lebilincselő történetet. Spoiler!
(A Doom legendája könyvből minden kiderül)
0
0
0
0
no avatar
@Scorn Face: Meglehet, de nem biztos hogy elvárható, hogy ha valaki szereti a modern fps-eket az szeresse az oldschool fps-t is. Pláne amikor a grafika lassan mindenek felett van.
Akkoriban remek volt és bár én a Quake2-vel kezdtem, és volt mellette fps választék, többnyire reskinezett quake és unreal, mégis remek szórakozás volt a Q2 sztoriját végiglőni.
0
0
0
0
xCube avatar
@Scorn Face: A Quake 25. évfordulóját én is hiányoltam itt. Egy ilyen meghatározó címet illett volna megünnepelni.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@xCube: Pedig, előjött volna a nosztalgia faktor jó pár embernél itt az oldalon szerintem.
És követték volna egymást a beszámolók, kit hogyan láncolt magához akkoriban.
De majd talán legközelebb...
0
0
0
0
Apor avatar
@Scorn Face: Engem még most is tart a lánc. Mai napig hallgatom a Quake zenéket.
Tényleg, tegnap egy szuperképességű kisbarátod küldött neked is Quake zenéket.

😃
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Szuper, akkor fél évvel a megjelenés után sikerült összetákolni. Majd ha 15 euró lesz egy leárazáson, meg is veszem.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Mesterlovesz: Az úristókáját mi lesz így velük! 😲
0
0
0
0
carl18x avatar
@LordSzalko: ZabagenyÓ 😃
0
0
0
0
no avatar
@carl18x: Marha jól szórakozok a játékkal kapcsolatos kommentszekciókon megjelenés óta... 😆 Mondjuk az szomorú, hogy egyébként egy csomó fontosabb hír volt a közelmúltban amiket meg le se hozott az oldal, persze nem mintha ide járna tájékozódni az ember, mert ez az oldal gyakorlatilag a hírcsárdák Internet Explorer-e 😆
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
Lehet végre 192kHz-es mintavétel mellett játszani, anélkül, hogy buggolna a hangrendszer? 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció