400 millió dollárnál jár a Star Citizen

Szerző: xoki | 2021. November 24. | hír | 10 hozzászólás

A Star Citizen közösségi finanszírozással készül, de sajnos olyan régóta dolgoznak már rajta, hogy sokan kételkednek benne, hogy egyáltalán befejezik-e a projektet.

A játék utoljára 2020 júniusában lett felkapott, mivel az összegyűjtött pénz meghaladta a 300 millió dollárt, ezzel a többjátékos, űrbéli kereskedelmi és harci szimulátor lett az eddigi legdrágább játékok egyike. A Star Citizen most megdöntötte saját rekordját, mivel a projektre már több mint 400 millió dollár gyűlt össze.

Sokan úgy gondolják, a Star Citizen nem más, mint egy pénznyelő, a csapat pedig teljesen átveri a támogatókat. A másik oldal szerint pedig ez egy korai befektetés minden idők egyik legambiciózusabb játékába. Bármelyik oldalt is képviseljétek, december 1-ig jelenleg teljesen ingyen kipróbálható még a játék, szóval saját magatok is megbizonyosodhattok a játék jelenlegi állapotáról, illetve, hogy megéri-e pénzzel is támogatni a fejlesztőket.

A Star Citizen közösségi finanszírozásának legfrissebb állását megtaláljátok ezen az oldalon.

Star Citizen
Star Citizen
Star Citizen
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Szimuláció, FPS, MMO
Fejlesztő: Cloud Imperium Games
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Twist avatar
Ez az a játék, amibe több ezer dollárért lehet hajókat vásárolni, és közben még kész sincs? Gratulálok a támogatóinak 😂
1
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@Twist: A fejlesztők mögött nem áll semmilyen kiadó,ezért nem sűrgeti őket semmilyen határidő,és azért ilyen részletes és kidolgozott a játék, mert van idejük megcsinálni, nem védeni akarom Chris Roberts-et de amit letettek az asztalra ezzel a játékkal... hát emelem kalapom... és ez még csak a kezdeti fázis... több galaxyst akarnak bennük több naprendszerrel... ami jelenleg elérhető még csak 1db naprendszer... és ha jól emlékszem vagy 30-40 et akarnak... dehát ez az info kis utána járást igényel hogy mégis ezt hogy akarják kivizltelezni, ha komolyabban érdekelne a játék akkor valszeg már utána néztél volna. Az igazi fanok (én nem vagyok az, de egy baromi jó játéknak tartom!) Mai napig sem sajnálják bele a pénzt, es itt nem 10 ezer ft ról beszélek... a magyar community ben is vannak olyan klántársak akik havi szinten több 10 ezreket belevernek, most hogy megéri e? Hát ezt döntse el mindenki maga, én nem bántam meg azt a kb 70€ amit beletettem.
0
0
0
0
Fenimor avatar
Már nagyon rég feladtam az SC vonalat, pedig anno emiatt fejlesztettem gépet, ami ma már csak egy masszív diavetítésre elég a mai hardverigény mellett. Mivel a jelenlegi állás szerint csak egyetlen életem van, azt már semmijen formában nem szeretném elpazarolni egy Isten tudja mikor megjelenő videójátékra.
1
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@Fenimor: Hát, pláne úgy hogy a fejlesztők csak a hajókat okádják egyfolytában meg a tartalmakat miközben a szerver mesh. Meg az optimalizáción megbukik az egész játék sajnos, ugyan nekem egész jól fut a játék viszont közel sem hibátlan… és persze a rengeteg bug, ami így kb 8 év után már elég unalmas sajnos… én ugyan csak nemrég csöppentem bele az SC világába,nagyon jó játéknak tartom,viszont énis ezen a véleményen vagyok…benne vagyok a játék magyar community-jében látom nap mint nap mikről beszélgetnek a többiek és csak tolják bele a lóvét vakon,miközben full pozitívan állnak hozzá a játékhoz amivel nincs is baj, mert a remény hal meg utoljára szokták mondani ugye…csak hát létezik egy határ aminél nem szabadna átesni a ló túl oldalára…én is fejlesztettem a starter pakkom még anno egyel komolyabb hajóra,de annyi…egyelőre nem látom értelmét folytatni a játékot (elég baj ez…mert tetszik a játék) most meg költözik a fejlesztő stúdió ha jól tudom…tehát a jövőben valszeg azon lesz a hangsúly, nem pedig a fejlesztésen… még ha úgy is adjàk elő…
1
0
0
0
bukta2 avatar
Az biztos hogy a játékos pályafutásom során ilyen részletes játékkal még nem játszottam :D nagyon komolyan kivan találva benne minden! Élmény minden perce! Csak sajnos túl sokat akarnak a fejlesztők és lehet ez lesz a veszte...
0
0
0
0
retek77 avatar
Aha, közben az oldal nem is működik rendesen
0
0
0
0
downuser avatar
A fejlesztők tudnak valamit, az biztos. Gazdasági összeomlás szélén 400 dodóból fejlesztenek 10 éve egy játékot. Ehhez tehetség kell.

Spoiler!
töltődik lefelé
0
0
0
0
💬 3
bukta2 avatar
@downuser: Jó kis játék énis játszottam vele,és tetszik is de túl sokat akarnak a fejlesztők... sztem soha nem lesz kész :D (sajnos)
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@bukta2: Szerintem egy piramis játéknak egy formáját csinálják, évente milliókat szednek be, és kb a meg lehető minimumot bele fektetik a játék fejlesztésébe, hogy legyen még vevő. De igen láttam, hogy érdekes game :)
0
0
0
0
bukta2 avatar
@TheMenkuPocok: Nagyon sok dolgot lehet már benne csinálni, de van amelyik jól működik van amelyik kevésbé,akkor jön egy új patch és valamit elront valamit javít... tehát macska egér játék...ezzel a játékkal jelenleg a szerverek és az optimalizáció a legnagyobb probléma egyelőre, mert tartalom már van benne elég szépen. Amíg ezzel nem kezdenek valamit addig sztem nem térek vissza. De nagyon tetszik a játék mert eszméletlen hangulatos egy nagy clan-al.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció