2024-re csúsztatták az Alone in the Darkot

Szerző: xoki | 2023. September 07. | hír | 6 hozzászólás

Játékmegjelenések szempontjából október az év egyik legzsúfoltabb hónapjának ígérkezik. Annak érdekében, hogy elkerüljék a nagy címeket, elcsúsztatták az Alone in the Dark című horrorjáték megjelenési dátumát.

A fejlesztők az Alone in the Dark hivatalos Twitter-fiókján keresztül jelentették be a halasztást. Annak érdekében, hogy mindenki számára lélegzetelállító élményt biztosítsanak, úgy döntöttek, hogy 2024. január 16-ra teszik át az Alone in the Dark megjelenési dátumát. A játék eredetileg október 25-én, pont Halloween előtt érkezett volna, de az év legnagyobb címei is ebben a hónapban esedékesek, melyekkel nem igazán akarnak versenybe szállni.

Íme néhány a következő hónapban várható játékokból: Assassin's Creed Mirage (október 5.), Forza Motorsport (október 10.), Lords of the Fallen (október 13.), Marvel's Spider-Man 2 (október 20.), Super Mario Bros. Wonder (október 20.), Cities: Skylines 2 (október 24.) és Alan Wake II (október 27.).

Egy horrorjátékhoz mindenképpen a Halloween környéki megjelenés passzolna, de a fenti címek láttán kétségtelenül háttérbe szorult volna, így logikus döntés született.

Alone in the Dark
Alone in the Dark
Alone in the Dark
Megjelenés: 2024. March 20. (PC)
Műfaj: Túlélő-horror
Fejlesztő: Pieces Interactive
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
FoLey avatar
Szerintem is jobb. Már demo alapján is azért nem a megfelelő optimalizáltságról volt híres.
0
0
0
0
kaland21 avatar
Nagyon várom ezt a játékot emlékszek mikor a poligonos első részével játszottam, ami 92-ben jelent meg olyan 2000 környékén játszhattam vele imádtam remélem ez is jól fog sikerülni érhető a csúsztatás a darálóba nem jó végezni! 😊😊😊
0
0
0
0
santakigyo avatar
A mai játékos bázist elnézve simán eltudom képzelni,hogy egy versenyzős meg egy ezerszer lehúzott lóbőr ellen nem mernek indulni.A pókos játékról ne is beszéljünk.
Az Alone in the Dark nem épp egy nagy játékos táborral rendelkező játék, inkább régebbi generáció emlékszik rá.
Szerintem logikus döntés az óvatosság.
De persze lehet kamu mint manapság minden.
0
0
0
0
redbull6969 avatar
Milyen jó hogy én ezeket a csúsztattásokat megse érzem, még a God of War-t se vitem végig annyira sokkat játszom 😅 és még a Assassin's Creed Forzát Lords of the fallen-t is várom,meg mág sok cím van ami már rég megjelent de még el se jutottam oda hogy bele kezek ✔️
0
2
0
0
DoggyDog avatar
Itt max. az Alan Wake 2 lett volna konkurencia ... szerintem is más áll a háttérben, tuti nem lettek kész vele és már tudták előre, hogy tarthatatlan a megjelenési dátum, amit kitűztek maguk elé. Pedig én vártam ezt a játékot.
0
0
0
0
Payphoner avatar
Persze-Persze nyilván a konkurenciától félnek. Majd pont egy versenyzős játék és társai veszik el tőle a fényt. Ha erről lenne szó akkor kiadhatnák akar hamarabb is :D vagy Novemberben. Kamu szemétláda az összes kiadó. Minősíthetetlen semmirevaló játékokat adnak ki, bugosan, drágán, és várhatsz rá jó sokat.
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció